ForretningSpørg eksperten

Gennemførelse af projektet konsulentbureau: vigtigste faser og mekanismen for realisering

I øjeblikket er der konsulentvirksomheder, der leverer konsulentydelser, hvoraf den ene er realiseringen af projektet, dets software og evaluering. Vi anser dette aspekt nærmere.

Faser af projektet er som følger:

Den første fase - diagnose, hvilket kan gøres på flere måder.

Først den fjerne mulighed, når denne proces udføres af kunden. Til dette er han lagt særlig detaljeret form, hvilket han fylder. Denne mulighed er optimal i tilfælde af, at projektet har klart definerede mål.

For det andet, konsulentfirmaet foretaget en fuldstændig undersøgelse, som resulterede i en detaljeret rapport til karakteristisk for de udvalgte emner, "svag" og beskrivelse af praktiske anbefalinger.

Den anden fase - udvikling af et optimalt program. Det danner et konsulentfirma, som er baseret på de data, der er opnået. Den bør indeholde en detaljeret beskrivelse med en beskrivelse af den påståede nødvendige arbejde udviklet tidsplan plan, den gradvise nedbrydning af timing og resultaterne af gennemførelsen af alle faser. Dette dokument er altid aftalt med kunden.

Tredje fase - gennemførelse af projektet. arbejdsgruppe dannes sædvanligvis, hvilken struktur skal omfatte:

  • Koordinator af projektet fra selskabet for kunden, der er ansvarlig for en vellykket gennemførelse. Det bør give rettidig information til det arbejde, der i forbindelse med projektet, og der er organiseringen af fælles aktiviteter mellem organisationen og rådgivning. Hertil kommer, dens funktion er at koordinere aktiviteterne i gruppens medlemmer arbejder. Han er forpligtet til at sikre deres samspil med ledelsen konsulentfirma.
  • Gruppens medlemmer, der skal tage skridt til at gennemføre den operationelle beslutningsproces i processen med projektets gennemførelse.
  • Eksperter fra kundens virksomhed.

Men projektet vil afhænge af dens funktioner. Fordi det i nogle tilfælde sker gennem inddragelse af specialister konsulentvirksomhed.

Introduktionen kan kun udføres af de kræfter i organisationen, hvis den valgte teknologi betyder ikke mere end femogtyve procent af innovationer. Men i dette tilfælde er det nødvendigt uddannelse for medlemmer af arbejdsgruppen inviterede specialister.

I dette tilfælde den mekanisme projektgennemførelse indebærer, at konsulentfirmaet implementeringsmetode blev udviklet. Ifølge hendes arbejdsgruppe kunne realisere denne proces. Men jeg må være sikker på at overholde sin overvågning.

Introduktionen kan også udføres med fuld inddragelse af medarbejdere i konsulentvirksomheder, der fuldt ud vil gennemføre forvaltningsprocessen.

Den fjerde fase - den endelige kontrol af projektet. Dette trin er nødvendigt for at identificere uoverensstemmelser, at foretage ændringer og foreslå justeringer af den udviklede styresystem. Kvalificeret og pålidelig konsulentvirksomhed bør absolut inkludere det i det samlede program, som de er nødt til at være ansvarlige og opfylde forpligtelserne i henhold til kontrakten.

Ud over disse tjenester, kan de fleste organisationer tilbyder en række ekstra. Den mest almindelige af dem er en abonnementsservice, betød, at de regulatoriske og tilsynsmæssige funktioner efter projektet gennemføres. Disse værker skal være permanent, og prisen er forhandlet separat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.