Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Jeg forstår drømmen: en drøm om hvad fyre?

Piger, du aldrig tænkt over , hvad drømmer fyre , du kan lide? Efter alt, ligesom, og alt er klart: som den person, du tænker over det, så han drømmer ... Men ikke alt er så simpelt! Så lad os se på de forskellige muligheder for disse drømme. Drøm bog for piger

 1. Hvis en pige ser i en drøm knus hendes favorit fyr, der er beruset, det lover at hendes møde med den blæsende og uansvarlig ven (eller kæreste), der vil fylde hendes liv er rodet og kaotisk, forvirret alle planer for fremtiden. Derudover skal du passe på tilfældig sex ...
 2. Piger, tror du, hvad vores drømme med jer venner? Bestemt ikke det faktum, at vi kan lide dem! Hvis du drømmer du vil se en fyr ven i det virkelige liv, du nogen meget jaloux - jaloux på din skønhed, dine succeser, din position i livet. Hvis du ikke vil have problemer i fremtiden, holde op med at vise til højre og til venstre og ikke at forskønne visse begivenheder i dit liv!
 3. Mange piger spekulerer på, hvad drømme fyre , der allerede har opnået status som "ex". Især når sove ved siden af dem en anden kæreste. Det er simpelt! Som videnskabeligt bevist, at alle menneskelige drømme - en projektion på et ubevidst plan, i tilfælde af "tidligere" det siger noget ufuldstændighed i den sidste fase af dit forhold til ham. I sin underbevidsthed, du helt sikkert bekymre dig om det, det er pine og manifestere sig i drømme ...

pigede følelser

Gustav Miller (amerikansk psykolog) rådgiver os til dig at være opmærksom på de følelser, som vi vågner op efter fyrene ser i en drøm (nuværende eller tidligere)

 1. Som altid, hvis vi vågnede glad og i godt humør, med ex-kæreste, vi var glade.
 2. Da han vågnede, føler vi sorg, dybt ned vi har fået nogle følelse af skyld.
 3. Hvis vi vågner op efter noget ondt, det taler om den skjulte aggression mod ekskæresten.

Drøm bog for drenge

Dette, selvfølgelig, kan synes mærkeligt, men nogle gange fyre drømmer også fyre! Nu vil jeg give dig en fortolkning af flere fælles drenget drøm, som bød på andre fyre. Så, hvad andre fyre drømmer om fyre? Det er, hvad denne mente Sigmund Freud.

 1. Hvis fyren havde en drøm, kysser han en anden mand - det er for en tidlig overraskelse af sit liv.
 2. Hvis du fyre er engageret med hinanden i en drøm sex - nogle gamle konflikt (gamle række) eskalere med endnu større kraft.
 3. Fyre, der skændes med hinanden i en drøm, lover en meget gode forandringer i mit personlige liv.
 4. Hvis drengen drømmer, at han har en ny mandlig ven, det er ikke noget som en hurtig bekendtskab med hans fremtidige protektor!
 5. Hvis en fyr drøm, at en anden dreng elskede det, og han ønsker ikke at svare på ham til gengæld - det er en hurtig bryllup og fødslen af et barn!
 6. Hvis børn med homoseksuelle drømme om deres ex-kærester, det siger, at på et ubevidst plan, de hele tiden sammenligne disse unge mennesker med "rigtige" satellitter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.