BilerSUV'er

Den første generation af "Volkswagen Touareg": anmeldelser af ejerne og beskrivelsen af en SUV

For første gang denne bil blev født i 2002. På det tidspunkt, fra bæltet første generation af SUV'er "Volkswagen Touareg". Gennemgang af bilejere sagde, at det nye produkt er blevet et godt alternativ til dyre "BMW X5". Efter 4 år bilen har gennemgået en mindre restyling og så produceret frem til 2010. Men på trods af, at den første generation af delefiltre produceres ikke kommercielt, er det stadig populært blandt mange bilister. Hvordan har tyskerne "at indgyde" en kærlighed til off-road bil "Volkswagen Touareg"? Anmeldelser af ejerne vil hjælpe os med at forstå dette spørgsmål.

udseende

Som anført ovenfor har mange bilister taget dette som et alternativ til SUV "BMW X5". Hvis man ser på bilen indefra, kan du se mange af de samme dele med denne model. kabine design, størrelsen af de bageste ruder, formen af taget ... Det var som en "Tuareg" forhold med "Boomer". Det er lettere tilgængelig for verdensmarkedet, en ny crossover "Volkswagen" hurtigt vundet popularitet. Det er bemærkelsesværdigt, at den nyhed er blevet billigere og samtidig mindre "lunefuld" i form af pålidelighed end "BMW X5". Ser man på billedet af den første generation "Volkswagen Touareg", ser vi en formidabel og selvsikker udseende af denne SUV. Stor gitter, stor forrude og opvokset hætten er ikke mindet om hans tilhører "SUV". Lidt ødelægger optik, lånt fra bilernes Passat «. Stor frihøjde, lidt hævet kofanger og store hjul giver sikkerhed for, at maskinen vil overvinde enhver autoværn. Derudover er der et crossover på "Volkswagen Touareg" luftaffjedring. Anmeldelser af ejere siger, at takket være dette system, kan du øge frihøjde på op til 30 centimeter. Nå, hvad er han så "SUV"?

Tekniske specifikationer for motorerne - hvad de siger om denne bil ejere anmeldelser?

"Volkswagen Touareg" har en meget bred vifte af motorer. Crossover kan udstyres med to seks-cylindrede enheder og 3,2 volumen 3,6 liter kapacitet i 220 (efter restyling dette tal steget til 241 "hest") og 276 hestekræfter henholdsvis. Også gjort tilgængelige otte-cylindrede og tolv-cylindrede benzinmotorer med en kapacitet på 310 hestekræfter og 450 hhv.

Men det er ikke alt. Desuden de tyske diesel tre muligheder er blevet udviklet med magt 174-350 hestekræfter og et arbejdsvolumen på 3 til 5 liter. Så omfattende udvalg af motorer tillader bilister at vælge den bedst egnede maskine til din smag og budget. Sådanne motorer mangfoldighed, er der formentlig ingen anden end den tyske crossover "Volkswagen Touareg".

Gennemgå omkostningerne

I øjeblikket er den SUV er kun tilgængelig i b / u tilstand. Pris dorestaylingovoy version er omkring 570 tusind rubler. Biler overlevende nyindrettede i 2006, er noget højere - op til 800 tusind rubler. Det skal også bemærkes, at prisen afhænger af, hvor motoren og udstyret med CAT "Volkswagen Touareg". Anmeldelser ejere hævder, at forskellen i udstyret kan nå flere tusinde, så vælg den rigtige maskine til at være meget forsigtig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.