Åndelig udviklingDrømmetolk

Drøm Fortolkning eller hvad der er forbundet med dem i en drøm og i virkeligheden

Hvilke slags drømmebøger kan man ikke finde på internettet! Der er en erotisk drømbog, fortolker fødsel som et udtryk for nyhed, åbning af viden, en ny livskvalitet i vores gamle verden. Dette er når du ser din fødsel. Og hvis nogen er at se nogen, så forvent at se nogen ny i dit liv. Ikke ellers - budskabet til skæbnen. Afhængig af, hvor behageligt eller ikke behageligt denne messenger var i en drøm. Følelserne i en drøm er også vigtige. Som i alle drømme symboliserer følelsen af glæde, der ledsager fødslen, forandring til det bedre, og lidelsen vil vække op i det virkelige liv.

Generelt behandler drømmeboggenereren som regel god mening. Dette er en generel retning. Sandt nok mødtes et par anbefalinger ved fødslen set i en drøm for at forberede sig på det værste, men for at fjerne problemerne skal man gøre dumme ting. Nemlig: Den mand, der drømte om at føde, skulle lægge en fem-rubelmønt i hans sko og bære den, indtil hans kæreste glædeligt overraskede ham. (Sandsynligvis vil hun informere om graviditet, det er godt, hvis hun ikke er hans elskerinde).

For en kvinde, en dum drømbog udbringer brystkræft, men for at forhindre dette anbefales det at hælde majsolie i kaffe (!) Og smør denne infernalske blanding med brystet, inden du går i seng. Jeg spekulerer på, om der er mange mænd, der går rundt med en hæl under hælen, og om der er sådanne kvinder, der går i seng med smurt kaffe og majsolie bryster. Jeg vil gerne tro, at nej. Du behøver ikke at være opmærksom på sådanne drømmebøger, ellers kan du blive syg. I resten ser drømmebogen fødsel som en positiv begivenhed i en drøm, som også vil have en positiv indflydelse på skæbnen og i virkeligheden.

Hvis en sådan drøm ses af en gravid kvinde, vil fødslen passere sikkert, og barnet vil være sundt. Men her udsendes en ugift drøm om tabet af uskyld (generelt blev en sådan begivenhed betragtet som dårlig i meget lang tid). Det eneste der skal frygtes er, at tabet af uskyld ikke må være i det fysiske plan, men i det åndelige eller materielle. Det vil sige, en person, i dette tilfælde en ung pige, kan vise overdreven troværdighed og tabe penge eller opleve skuffelse.

I modsat fald er fortolkningerne positive, og drømmebogen ser i en drøm som et godt tegn på skæbnen og foreskygger en glad byrdeopløsning: bekymringer, problemer og anden rutinemæssig virkelighed, der trækker i livet. Og nu, endelig, befrielse. Hvis nogen skal fødes i en drøm, kan betydningen være anderledes. For en kvinde betyder dette, at hun uventet vil opdage noget fantastisk i sin hverdag. Vil se noget fortroligt, som ikke blev set, i et nyt perspektiv. Måske vil det være en lang tid beundrer, der formåede at overtale hende til at gifte sig med ham.

For en mand blev en drømmebog udarbejdet forskelligt. Fortolkning af drømme, fødsel med ham (det vil sige, hvis en mand ser sin egen fødsel), give ham en chance for at genstarte sit liv, revidere det og finde en ny, korrekt løsning. Hvor vidunderligt det ville være, hvis en mand forankret i skæbens labyrint stod op om morgenen, ikke med ordene: "Sådan en vrøvelse vil gå i opfyldelse!" Men han genkalder sit liv og indså, at et nyt stadium begynder, hvor det er nødvendigt at leve og handle anderledes . Ellers, ikke hvordan han levede indtil nu.

For mænd og kvinder er drømmebogen i mange tilfælde tilbøjelig til at blive betragtet som en ny virksomhed, nye planer og et ønske om forandring. Et symbol på livsændringer og en ny vision om gamle problemer, en søgning efter nye løsninger. Hvis du i en drøm ser at du fødes sikkert, så måske i livet får du nye assistenter, som vil tage nogle af bekymringerne for sig selv, og du vil have fritid, når du kan trække vejret.

Hvis søvn gør dig til at acceptere en persons fødsel, så tvivl ikke, skæbnen har forberedt dig en ideel partner i livet. Du skal bare nøje se på de fans, som du måske ikke har værdsat. Måske ejer han ikke en sportsfigur, men han har en generøs sjæl og et godt hjerte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.