Åndelig udviklingDrømmetolk

Hvorfor drømmer et lus i hans hår? En ledsager af snavs og fattigdom - til rigdom?

Hvis du har en drøm: lus i dit hår er vrimler, bidder, hopper - det vil forårsage afsky og afsky. Et sådant billede synes ikke at være forbundet med noget godt, men forgæves! Den mest almindelige fortolkning af denne drøm er at få penge. Resultatet vil være uventet og vigtigt, du kan opfylde dine gamle drømme. Men ikke alle drømmebøger er så optimistiske.

Klassisk drøm bog: hvad et lus i hår drømmer om

Bare at se en blodsukker er virkelig til gavn. Men lus i mange drømme om problemer. Måske vil problemerne ikke være katastrofale, men du vil reagere utilstrækkeligt, for voldsomt. Søvn advarer: Du er for ofte nervøs, og ikke bemærker, hvordan du kan skade dit helbred. Denne holdning til livet kan føre dig til en direkte vej til sygdommen. Du forstår, at i arbejde negativ følelsesmæssighed skader, det generelt til noget. Drømmer et lus i håret - så skal du tænke på, hvordan du tænker og opfatter livet mere positivt! Nits i en drøm - nye perspektiver vil åbne, usædvanlige indtægtskilder. Hvis lus bid - til problemer eller tab. Dræb insekter - til en fejl, der kan føre til væsentlige tab, selv konkurs. Kvinder drømmer om lus - til en rig fan. Hvis de hopper på tøj - til skamme. Hvis hele dit hår er dækket af lus, så vil uventet rigdom bryde ind i dit liv, fuldstændigt ændre dets nuværende!

Sonnik Tsvetkov: hvad et lus i hans hår drømmer om

Bare for at se insektet på sig selv - til pengene. Hvis luset sværmer i en anden persons hår - succes i erhvervslivet. Fandt blodsukkeret i dit barns hoved - blive overrasket over stigningen i indkomsterne. Ved andres barn - du vil glæde dig over en ven, der vil forbedre sit velfærd betydeligt. Nits betyder ændringer for værre. Måske kan du analysere begivenheder, stole på uverificerede data og dermed lave fejl. Så du kan miste chancen for en god løn eller andre udsigter i den finansielle sektor. Dræb et lus - til hensynsløs udgift.

Lus i en drøm - hvorfor? Opfylder Hasse's drømmebog

Denne kilde mener, at en masse blodsugning i hovedet frembyder uventet rigdom. Samtidig vil din succes blive diskuteret bredt, hvilket helt sikkert vil føre til fremkomsten af misundelige personer. Gør dig klar, din lykke vil medføre negative følelser i dine bekendtskabers kreds. Du kan dog ikke være sikker på, at de ikke vil tage aktive skridt for at omslutte dig med snavset sladder. Dræbe lus, rense deres hår - at spilde, tab af midler.

Drømmen om Azar

At se i dit hår - at lide. Dræb - til de problemer, der vil forårsage tårer foran dine øjne. Måske vil din indsats for at slippe af med ugunstige omstændigheder ikke føre til noget endnu! Drømme af et lus i en anden persons hår - du vil bekymre dig for en ven. Dræb dem - hjælp en ven. Gør ingenting ved at observere, hvordan en person lider af insekter, derfor ikke yde støtte til de trængende. På samme tid vil du meget opleve, men ændre situationen vil være uden for din styrke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.