Mad og drikkevarerOpskrifter

Marmalade. Fordele og skadelige virkninger af en slikbutik

Meget ofte er børn bedt om at købe dem marmelade. Fordele og skadelige virkninger af denne sødme er ikke altid indlysende. Ved første øjekast ser det ud harmløse. Du er nødt til at forstå, hvad marmelade - tygge eller almindelig - det er bedre at spise. Også sætte dig ind i teknologien af forberedelse og muligvis lære at lave mad derhjemme.

typer af marmelade

Oprindeligt marmelade var en koncentreret frugtsaft med pulp, som gav den ønskede konsistens ved anvendelse af geleringsmidler (pektin, agar, gelatine). Det fremstilles ud fra appelsin, kvæde, æbler. Disse frugter har et højt indhold af pektin fra naturen. Og æble marmelade ikke engang kræver tilsætning af sukker. Goodies ligner det i struktur, er meget populære i Østen. Denne Turkish delight (hvori indgår honning og rose vand) og dens variationer. Måske i Europa bragte opskriften derfra. Men det vides ikke, hvornår og hvem opfandt marmelade. Fordele og skadelige virkninger af det bestemt af tilstedeværelsen af pektin. Denne kulhydrat er godt for staten af tarmen, forlænger holdbarheden af frugt slik, er et fortykningsmiddel. Dette reducerer mængden af sukker, når madlavning. Direkte skade fra pektin ikke, men nogle gange kan det forårsage irritation af tarmene af mennesker med særligt følsomme fordøjelse.

Hvad er marmelade. Fordele og ulemper

Industrien producerer forskellige former for slik. Der er blandt dem, og det er helt naturligt. Men den mest almindelige syntetiske. Den første blev fremstillet ved afdampning af kogte frugter blandingen. Skelne marmelade tygge og gelé, og frugt og frugt-og-bær. I stedet for pectin kan bruge agar-agar og gelatine. Det er bedre at spise reelle frugt slik. Kalorier er indeholdt i det, ikke vil blive deponeret i fedt. Men industrielt fremstillede naturprodukt er meget dyrt. Det er bedre at forsøge at gøre marmelade derhjemme.

stedfortræder marmelade

det vil være vanskeligt uden pektin at tilberede denne delikatesse. Du kan prøve at erstatte det med agar og selv gelatine, men dette produkt vil ikke holde sin form. Men hvad de skal købe i butikken marmelade, gavn og skade er vanskeligt at definere, er det bedre at tage risikoen og stadig koge det derhjemme med noget geleringsmiddel.

Fremstilling af marmelade

Ti gram pektin og en spiseskefuld sukker forblanding. Tre hundrede gram mosede frugt eller bær til at sætte til at lave mad på en langsom brand. Tilføj to hundrede gram sukker. Når det er helt opløst i en puré, tilsæt fremstillet pectin. Reducer varmen til minimum og kog i yderligere ti minutter. Det er nødvendigt at røre hele tiden. Den færdige masse er stadig varm flytte i form, de betingelser papir, til at forlade natten. Derefter drejes marmelade på papir og lad i yderligere 24 timer. Du kan derefter skæres, rulle i sukker og spise. Du kan tilberede marmelade forskellige blandinger af frugt og grøntsager. Perfekt kombinerer æbler med pærer, jordbær, kvæde og ribs. Du kan eksperimentere og finde nye smag. Også marmelade fremstillet af krydrede produkter, såsom løg eller tomater. I dette tilfælde, tilsæt vin, eddike og honning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.