SundhedKræft

Forebyggelse af kræft: lunge, prostata, rektum, mave, uterus og bryst

Kræft - det er en meget kompleks sygdom, der kræver lang og dyr behandling. Der er mange faktorer, der bidrager til dens opståen og udvikling. Men for at reducere risikoen for sygdommen er lavet forebyggelse af kræft. Selvfølgelig, fuldt ud at beskytte dig mod de skadelige virkninger kan dog ikke formindske deres intensitet, selvfølgelig muligt.

Hvilket fører til fremkomsten af sygdommen?

At vide hvordan man kan forebygge sygdommen, er det nødvendigt at beskæftige sig med disse grunde, at det ofte forårsager:

 • dårlige vaner (rygning, alkohol, fastfood);
 • skadelig forurening af miljøet miljøet;
 • stor indflydelse fra det elektromagnetiske felt;
 • infektiøse eller virale sygdomme (kan blive en drivkraft for udviklingen af cancer);
 • usund kost og overdreven indtagelse af fedt, samt produkter, der indeholder kræftfremkaldende stoffer;
 • manglende fysisk aktivitet;
 • arvelighed.

Der er naturligvis mange andre faktorer, men det er umuligt at nævne dem alle. Men forebyggelse af kræft skal der vedtages af nogle foranstaltninger, der vil hjælpe med at beskytte din krop fra de maligne celler.

Hvilke typer af forebyggende foranstaltninger eksisterer?

Foranstaltninger til at forhindre malign sygdom er primær og sekundær. Den første type handling involverer vægtkontrol, kost justeringer med undtagelse af potentielt farlige bestanddele. Naturligvis er du nødt til at give op cigaretter og alkoholiske drikkevarer. Prøv at beskæftige sig med de mest simple fysiske øvelser.

Med hensyn til sekundære foranstaltninger, i dette tilfælde forebyggelse af kræft giver en rettidig undersøgelse af personer, der har mistanke om patologi. Underkaste en sådan test er det nødvendigt, især hvis du er i fare. Normalt Undersøgelsen er foretaget hvert halve år eller et år.

Hvad enten i hjemmet for at beskytte sig mod sygdommen?

Dybest set, er forebyggelse af kræft udføres hjemme, med undtagelse af undersøgelser ved hjælp af ultralyd og andet udstyr. En person kan selvstændigt justere din kost, gøre dig selv til motion, begrænse brugen af fedt og andre skadelige produkter.

For at stoppe med at ryge og drikke, er der ingen grund til at gå til hospitalet og tage kemiske stoffer. Bare få dig sammen. Og forsøger at bruge så meget rent vand, frisk frugt og grøntsager. Eliminer fra din kost eller begrænse antallet af røgede pølser, dåsemad. Prøv at tid til at behandle en infektion i kroppen, så sørg for dine tænder, tilstanden af indre organer. Fra tid til anden test.

Som en mand til at beskytte dig mod prostatakræft?

Den mandlige befolkning kan ikke lide at gå til læger, især når det kommer til hans intime sfære. Derfor opdages maligne sygdomme i prostata allerede i de sene stadier, som ikke altid hjælper kemoterapi og kirurgi. Det skal også bemærkes, at der på dens sundhed afhænger af menneskets styrke, så en mand er ønskeligt at gennemgå periodisk eftersyn på urolog. Det bør derfor udføre ved den første fornemmelse af ubehag.

Forebyggelse af prostatakræft involverer årlige eftersyn, som skal finde sted efter mændene 40 år. Fra tid til anden er det nødvendigt at overdrage analysen af veneblod. Særlig opmærksomhed skal rettes mod kontrol af de mænd, der er overvægtige. Det er nødvendigt at tage hensyn til den øgede risiko for sygdommen til mennesker, der arbejder med pesticider, hvor der er en høj grad af androgener. Husk, at manden skulle prøve at spise fed mad i moderate mængder. Til forebyggelse kan indtages soja, grøn te, tomater eller tomatsaft og hvidløg. Og føre stillesiddende liv.

Især forebyggelse af kræft i anus og rektum

Mennesker, der er lang tid i siddende stilling, underernærede, har hæmorider større risiko for forekomst af maligne sygdomme i tyktarmen. Naturligvis for at forebygge udviklingen af sygdommen, er det nødvendigt at foretage visse foranstaltninger af forsigtighed.

Forebyggelse af kolorektal cancer involverer ændringer i livsstil og kost. For eksempel, så prøv ikke at være en lang tid i siddende stilling. Hvis du er tvunget til at gøre det på grund af arbejde, så med jævne mellemrum udføre simple fysiske øvelser. Som for fødevarer, bør det ikke være for højt kalorieindhold, skal kosten være til stede i den optimale mængde væske frugter og grøntsager. Giv op med at ryge og alkohol.

Det er meget vigtigt tidspunkt at behandle hæmorider og sygdomme i det kardiovaskulære system. Denne sygdom tilbøjelige diabetikere. Prøv at kontakte lægen ved den mindste ubehag i anus: betændelse, sår, knoglebrud, udseendet af afføring stribede med blod, hyppig forstoppelse. Fra tid til anden, skal du ikke være flove over at vise proctologist, især hvis du præsentere de ovennævnte problemer.

Sådan beskytter en kvinde af brystkræft?

Ondartede tumorer i mælkekirtlerne i dag findes meget ofte. For at gøre situationen kommer ud af kontrol, skal en kvinde gennemgå et årligt eftersyn af mammalogy. Hertil kommer, at forebyggelse af brystkræft giver en månedlig selvstændige følelse kirtler. Guard mod sygdommen vil også hjælpe regelmæssig sexliv, som fremmer produktionen af kvindelige hormoner, såvel som den første fødsel op til 25-28 år.

bør ikke give op på at fodre din baby bryst. Brystkræft omfatter også fysisk aktivitet, det vil sige, udføre simple øvelser, som ikke kun vil styrke sundheden, men også vil fylde kroppen med energi. Giv op de dårlige vaner, der er forbundet med tobak og alkohol. Prøv at undgå nervøs chok, depression, Naladte regime og kost. Lad det indeholder alle de nødvendige elementer til normal drift, vitaminer og mineraler.

De kvinder, der var i fare bør screenes hver 6. måned. Det omfatter ikke kun en undersøgelse af eksperten, men også ultralyd, og mammografi.

Mavekræft: hvordan man undgår?

Sygdomme som gastritis, mavesår eller andre gastrointestinale sygdomme, kan udløse udviklingen af maligne celler. Til dette skete ikke, er det bydende nødvendigt at tage nogle forholdsregler for at beskytte dig selv fra en forfærdelig sygdom. Forebyggelse af mavekræft kan nævnes:

 • ordentlig kost, rig på vitaminer og andre nødvendige materialer;
 • optimal anvendelse af vand;
 • eliminering af tobak og alkoholiske drikke;
 • rettidig opdagelse og behandling af gastrointestinale sygdomme;
 • periodisk ultralyd procedure.

Hvilke foranstaltninger bør der træffes til forebyggelse af maligne sygdomme i livmoderhalsen?

Erosion processer i livmoderhalsen bidrage til fremkomsten af skadelige celler og deres udvikling. Dog kan en sådan situation være at forsøge at undgå. For eksempel forebyggelse af livmoderhalskræft indebærer anvendelse af store mængder af væske, grøntsager og frugt. Stadig brug for at se din vægt. Undgå vilkårlige seksuelle møder med forskellige mænd.

Naturligvis er du nødt til at opgive dårlige vaner, p-piller. Føre til en lang række sygdomme kan graviditet, især hvis fødslen var svært. Tid disponere undgå forurening eller forskellige infektioner, seksuelt overførte. Enhver kvinde bør underkastes periodisk undersøgelse af en gynækolog, samt at udføre cytologisk undersøgelse af cervikale celler. Hvis en patient mistanke om forekomst af sygdommen bør eksperterne foretage en detaljeret undersøgelse, som omfatter en histologisk analyse af væv, morfologiske og molekylære metoder.

Takket være rettidig forebyggelse af kvinder er 95% lavere risiko for skader. Hertil kommer, at der allerede er vaccineret mod denne sygdom.

Sådan beskytter du dig af lungekræft?

Ondartede processer i lungerne er i første omgang blandt kræft patologier. Den vigtigste årsag til sygdommen er rygning. Derfor forebyggelse lungekræft indeholder bestemmelser om øjeblikkelig fjernelse af tobak. Desuden bør der træffes særlige foranstaltninger for at de mennesker, der arbejder i farligt arbejde (dette er fremstilling af aluminium, kemikalier, kul, alkohol, gummi). De bør være sikker på at bære beskyttelsesmasker, og nogle gange masker.

Også forsøge ikke at være omkring folk rygning. Det faktum, at passiv røg er ikke mindre skadeligt end tobak pust. For rettidig forebyggelse bør være hvert år at gøre brystet røntgenbilleder af lungerne. Være opmærksom på de første symptomer, der kan indikere en malign organlæsioner: vedvarende hoste, svaghed, åndenød, brystsmerter, vægttab, og andre.

Hertil kommer, leve et fuldt aktivt liv, til at udøve og spise rigtigt. Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.