Nyheder og SamfundKultur

Hvad er en gruppe ægteskab i Rusland. Gruppe ægteskab i primitive samfund

Ved du, hvad en familie er? Okay, det er den celle i samfundet. Ingen civiliseret nation er ikke uden at skabe en stærk familie. Fremtiden for menneskeheden er ikke uden.

vilkår

Lad os se på forholdet mellem begreberne "familie" og "ægteskab". Disse to betydningsfulde ord fandt sted i forskellige historiske tidspunkter. Ægteskabet er en form skiftende relationer, der opstår mellem en kvinde og en mand. Med denne form for samfundet regulerer sexliv, men også sætter forældrenes, ægteskabelige pligter og rettigheder. Familien tager en mere sofistikeret metode relationer: den har en funktion til at kombinere ikke kun mand og kone, men også deres børn sammen, såvel som pårørende. Sammen med udviklingen af samfundet og familien udvikler under indflydelse af de sociale og økonomiske forhold.

I hele menneskehedens historie ændret sig så mange former for social relationship management mellem en mand og en kvinde. Uanset hvad de er, er alle i overensstemmelse med de økonomiske og sociale forhold. Når lang tid siden , primitive folk levede et uordnet form for seksuelle relationer, fordi ikke fandtes nogen begrænsninger. De blev skabt senere. Over tid har disse bånd bliver forstyrre livet af primitive mennesker. I presociety dukkede dilemma: enten konstant beredskab og død, eller cyklisk parathed til at vende tilbage til den gamle, mere afhængige af naturens tilstand. Derfor, for at dæmme op for sådanne dyr kønsdrift, begyndte de at skabe forbud. Disse tabuer har hjulpet primitive folk til at holde sig inden for den fastsatte ramme.

De mænd og kvinder var udelukket seksuelle forhold mellem slægtninge (forældre og børn). Dette kan betragtes som grænsen i historien blandt folk før ægteskabet, når deres sexliv er kun underlagt de naturlige instinkter, og efter ægteskab, når den tiltrækning til det modsatte køn manifesteret kun inden for familien. Og det var umuligt at gifte sig med søstrene at gifte sig med en bror eller far. Det blev etableret et strengt forbud.

En ny form for relationer

Men med fremkomsten af ændringer i samfundet, da de begyndte at tage form og art af stammen, gruppe ægteskab opstod. Dette er en form for forhold mellem en mand og en kvinde, der krævede et forbud mod seksuelle relationer inden for en primitiv familie. Det fik lov til at komme i kontakt kun med repræsentanter for den anden stamme. Et sådant forbud er videnskabeligt kaldes "exogami." Og nogle forskere give en forklaring på, hvordan primitive mennesker kommer til dette.

  1. I stammerne, hvor samleje fandt sted mellem alle de pårørende i flæng, begyndte at dukke op i lyset af handicappede børn.
  2. Folk kunne ikke levetid kun kommunikere med hinanden, når der var andre stammer. De havde brug for at komme i seksuel kontakt med repræsentanter for en anden slags, at udvikle sig yderligere.
  3. Den eneste måde, de kan opnå harmoni og fred i deres egne stammer, fordi den naturlige tilbøjelighed er meget ofte provokeret stærke konflikter mellem kønnene på samme måde.

Hvad skete der?

Gruppen form for ægteskab er måske af disse grunde og der. Men sådanne fagforeninger ikke resulterer i skabelsen af familier. Det viste sig, at børnene var almindelige, det vil sige, hører til hele familien, og dermed blev deres uddannelse gennemført af hele kommunen. Primitive folk troede, at deres mænd ikke er relateret biologisk til de børn, der fødes af deres koner.

De var overbevist om, at kvinden er gravid fra ankomsten af den ånd, der inspirerede hende barns krop. Og dens link tredjepart betragtes ikke som et forræderi, da det i udtalelsen fra mænd, i deres fravær, kom en kvinde til ånden og imprægneret hende.

forbudte frugt

Vi lærte, at gruppen ægteskab - en form for relationer mellem mennesker fra forskellige familier, klan eller stamme. For eksempel kunne kvinder og mænd fra en Stamme kontakt i form af seksuelle relationer med repræsentanter for en anden slags, men imellem dem - nogensinde. Og alt sammen fordi en gruppe ægteskab i primitive samfund forbød sådanne kontakter. Selvfølgelig, når et sådant forhold er meget vanskeligt at afgøre, fra hvem børnene er født. Så når der var en gruppe ægteskab, børn er indlagt kun gennem den kvindelige linje. Som regel blev de opdraget sin brors kone. I disse forvirrende forhold kunne ikke skabe en stabil familie.

Som det ser ud i dag?

Gruppe ægteskab i Rusland, også eksisterede og sandsynligvis eksisterer den dag i dag, men ingen taler om det. Over tid har disse relationer blevet uacceptabel i vores samfund. Gruppe ægteskab blev erstattet af en fyr, når en mand er gift med en kvinde, og fremmede mellem dem. Dette er familie. Fædre kender deres børn, og det hele er dokumenteret certificeret. En kvinde gå "på siden" anses forræderi.

gruppe ægteskab i vores moderne samfund - det er noget ud over det sædvanlige, og det er en skam - disse familier ikke tager alvorligt. Nu er alle de unge mennesker ikke har tendens til at binde sig selv ved familiebånd og især at få børn. De hævdede, at ægteskabet - det er alt for svært og ansvarligt.

Gruppe ægteskab efterhånden affødt en matriarkat, som varede i mange år. Men derefter erstatte disse tider kommer andre ... Paven ønskede at vide præcis, hvad deres børn, og denne form for ægteskab er død. I dag, over hele verden, måske er der nogle mennesker, der praktiserer denne livsform. Men matriarkat og gruppe ægteskab ændret monogamt, og det betyder at det er tid til at jomfruelighed og patriarkat. I moderne familier føre en mand, de er hovederne, deres skuldre hviler hele ansvaret for deres familier.

Som konklusion

Tidligere, at ændre en link til det samme, men på et andet sted, kunne meget nemt. Folk er ikke bundet til hinanden. Men nu, for at få en skilsmisse, er du nødt til at gå gennem en række tilfælde, at underskrive en masse dokumenter, og hvis der er børn, vil processen trække ud i måneder. Det betyder, at nu loven er kun rettet mod at bevare familien. Derfor, når parret placere hinanden gensidige krav, giver den lov til at tænke tingene igennem og slutte fred muligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.