ForretningLandbrug

Hvor mange æg luge kyllinger

Mange mennesker tilbringer det meste af deres tid i landet, foretrækker at engagere sig i subsistenslandbrug, da de er godt klar over, at de hjemmedyrkede produkter er af fremragende kvalitet. Og, selvfølgelig, kan en bonde tabel undvære æg hjem. Dette rejser et logisk spørgsmål: "Hvor mange æg luge kyllinger og hvad der kræves" Selvfølgelig kan du bruge "fordelene ved civilisation" og købe en inkubator. Men i landdistrikterne er ofte afskåret elektricitet, udover kvaliteten af sådant udstyr ofte lader meget tilbage at ønske - temperaturfølerne er ikke pålidelige.

Som et resultat, vacationers er en bevist måde: de involverer høns. Men igen, ikke alle ved, hvor mange æg luge kyllinger høns. Lad os undersøge dette spørgsmål nærmere. Det forhold, at den ovennævnte type af høner bestemmer den ønskede fugtighed og temperatur af murværket. Hen ved instinktivt, når du har brug for tid til at vende og flytte æg fra kanterne til midten af åbningen. Når kuld er født i løbet af de næste tre måneder, kyllingen er uadskillelige med deres afkom: hun feeds, bekymrer sig, varmer og beskytter kyllingerne.

I betragtning af spørgsmålet om, hvor mange æg luge kyllinger, skal det understreges, at de bedste posering i sidste ende vise sig at lokale indavlede individer.

Tilstrækkeligt lærerigt spørgsmål om, hvordan man kan klække hønseæg. Før mødet ned på dem, at det potentielle høne forbereder offentliggøre usædvanlige lyde - raslende. Det er en ganske lang tid i reden, nogle gange endda sove i den. Det kan dog ganske pludselig flyve ud af reden og i løbet af dagen til at gå langs folden, mens råbe boblende lyd. Efter at kyllingen igen usizhivaetsya i sprækken, og du forsøger at fjerne den derfra hun begynder at opføre sig aggressivt adfærd, der har til hensigt at bide "gerningsmanden". Så, hvor mange æg klækkes kyllinger ender? Som hovedregel, denne periode er omkring tre uger.

Også vigtigt er også spørgsmålet om, hvordan man kan sætte kylling rugeæg. Som regel til høne forbereder et separat rum være mørke og tæt lukket. Dette eliminerer sandsynligheden for, at andre personer vil vedlægge i reden deres æg.

Det er nødvendigt at give kyllingen et par dage til at sikre, at hun var vant til reden (3-5 dage), at sætte under det et par æg. En dag ud af reden æg bør fjernes og sættes på 13-15 nye i deres sted. Reden skal være lille, den bedste brug af en fletkurv eller en jern skål. Brugen som strøelse halm eller hø. Udtrykket inkubation af æg er et gennemsnit på ca. 10 dage. Den mest passende frist for at inkubere æg i foråret, nemlig i april og maj. Æg skal have den ønskede vægt, form, fast skal, og være rene, og deres anbefales ikke at vaske.

Ovenstående tips vil hjælpe dig med at organisere processen af rugeæg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.