Kunst og underholdningFilm

Dueyn Dzhonson: Filmografi og kreativitet. Filmer med Dwayne Johnson

Næsten hver amerikanske såvel som bosiddende i et andet land ved, hvem er Dueyn Dzhonson. Filmografi af skuespilleren er rigt og varieret, og hans succes i brydning kan kun beundre. Så hvor der er en ny hero jagere, og hvordan hans liv var før indførelsen af ringen og sættet?

skuespiller barndom

Duane blev født 2 maj 1972 i Hayward, at i staten Californien. Hans far var en kendt sort Soulmen wrestler Rokki Dzhonson. Mor - promotor Ata Maive polynesisk oprindelse. Af den måde, bedstefar til den kommende skuespiller og talrige mester var også en wrestler, mens hans bedstemor også ført i forfremmelse. Mange fans Deuyna ikke uden grund hævde, at sporten denne mand bogstaveligt i blodet.

Få år, drengen måtte Auckland (New Zealand), hvor han boede med sin mors slægtninge. Her deltog han grundskole. Som teenager, hans familie flyttede til Honolulu (Hawaii), hvor han deltog i senior skole opkaldt efter William McKinley.

Inden udgangen af skolens forældre igen ændret bopæl, familien bosatte sig i byen er nu Betlehem (Pennsylvania), hvor Duane og eksamen fra high school. Af den måde, i løbet af hans skoleårene var han medlem af fodboldhold, og blev hurtigt en skole mester i atletik og brydning.

På grund af den enorme succes i sporten efter endt uddannelse fyr fået flere tilbud fra forskellige universiteter. I sidste ende valgte han University of Miami. Her spillede han også i universitetets fodboldhold og efter selv underskrevet en kontrakt med klubben, "Calgary Stampeders." Desværre, efter den første sæson Dwayne sårede ryggen, på denne sin karriere i fodbold sluttede. Af den måde, den næste atlet formået at få en grad i kriminologi og psykologi.

Hvordan man starter en karriere i brydning?

Selvfølgelig filmografi Dwayne ( "The Rock") Johnson af interesse for mange fans. Men glem ikke, at han blev berømt takket til resultater i sporten, og først derefter begyndte at arbejde på sættet.

Alle dine venner spøgefuldt kaldte ham den første wrestler i historien om den tredje generation. I ungdomsårene, drengen ofte gik til sin fars træning. Da Dwayne var 12 år gammel, hans far besluttede at give alvorlig opmærksomhed på fysisk træning Man. Jeg kunne godt lide tanken selv Dwayne. I 13 år, den fyr er meget bedre end alle sine klassekammerater, hans vækst var 170 cm og vejer 78 kg.

I 1996 Duane debuterede i World Wrestling Federation under aliaset Rocky Maive. Han optrådte jævnligt i ringen indtil 2004. Så, på tidspunktet for Johnson stoppet taler. I 2011 vendte han tilbage til WWF og da tiden vises i ringen som en del af Raw.

Succeser og Awards

I løbet af sin karriere, bryder Dwayne allerede vundet en masse priser. Han er fem tiden mester hold WWF. To gange vandt han mesterskabet i den tunge WCW.

Hertil kommer, Johnson var vinderen af den såkaldte Battle Royal, som fandt sted i 2000 (konkurrence brydere). Han blev også den sjette Triple Crown Championship, hvilket anses for meget ærefuld i sportens verden. Dobbelt Duane blev Intercontinental Champion WWF.

De første skridt i biografen

For første gang skuespilleren har optrådt på skærmen i 1999 i "Dengang i 70'erne." I 2000 var der en film, der hedder "Star Trek: Voyager", som Duane blev lavet i billedet af Champion.

Berømte wrestler får også en sekundær rolle i filmen "The vilje sagen", som blev vist på skærmene i 2001. Denne komiske historie, der fortæller historien om forholdet mellem to brødre.

Disse film Dwayne Johnson bragte ikke skuespillerens popularitet. Men små biroller har givet ham mulighed for at demonstrere sig selv som skuespiller.

"The Scorpion King": første store rolle og den højeste afgift i historien om

Til en start er det værd at bemærke, at filmen "The Scorpion King" har lidt baggrundshistorie. I 2001 screener ud efterfølgeren til det populære billede af "The Mummy", med titlen "Mumien vender tilbage". Og i denne film, vil Rick O'Connell nødt til at re-kæmpe ikke alene med velkendte alle Imhotep, men også med den opstandne kong Scorpion.

I 3067 f.Kr., den store kriger gav sin sjæl til den egyptiske gud Anubis for chancen for at vinde en læge. Og efter et par tusinde år, hans humør genoplive. Det er den rolle, den Scorpion King (i denne film, det er mere negativ) spillede Dueyn Dzhonson.

Filmografi af skuespilleren berømt for en anden film. I 2002 screener ud et spin-off til "The Mummy 2" med titlen "The Scorpion King." Her fik Dwayne hovedrollen Metaesa, en stor kriger, en lejesoldat-akkadierne.

Det er en stor historie om denne karakter og smukke heks, der er bestemt til at vælte tyrannen og sammen skabe en ny velstående stat.

Det er værd at bemærke, at i sin første hovedrolle i en spillefilm, en aspirerende skuespiller modtog et gebyr på millioner $ 5,5, dette beløb er blevet opført i Guinness Book of Records som den højeste betaling for den første rolle. Og hvis før 2002 Dwayne var kendt som en atlet, er det nu i forgrunden og som en talentfuld skuespiller.

Dueyn Dzhonson: Filmografi

Efter billedet "The Scorpion King" brydning mester hurtigt forvandlet til en populær skuespiller. I 2003 kommer filmen "The Rundown", som spillede Beck - specialist i at banke ud af gælden, som sendes til at arbejde i junglen i Amazonas.

Et år senere, i 2004, Duane vises igen på skærmen i rollen som amerikansk Special Forces Sergent Chris Vaughn. I 2005 skuespilleren deltog i optagelserne til komedien "Be Cool", hvor han fik rollen som Elliott. I filmen "The Game Plan" (2007) Johnson spiller en professionel fodboldspiller Dzhozefa Kingmana.

Der er andre film med skuespilleren Dwayne Johnson. For eksempel, på skærmene ud maleri i 2009 med titlen "Race to Witch Mountain", hvor skuespilleren spiller Dzheka Bruno, en taxachauffør, som med alle midler for at beskytte et par børn med overnaturlige kræfter.

2010 har tilfredse fans af komedien "Tooth Fairy," hvor Duane spillede rollen som Derek - hård hockey, som blev til en rigtig tandfeen.

Nye film featuring Dwayne Johnson

Der er mange flere nye film, der medvirkede Dwayne Johnson filmografi af skuespilleren er virkelig fuld af en lang række forskellige mønstre og genrer. For eksempel, i 2010, viste det sig på skærmen komedie kaldet "The Other Guys", hvor Duane spillede politibetjent Christopher Danson.

I 2011 Dwayne "The Rock" Johnson behager sine fans en hovedrolle i filmen "Faster", hvor han spiller chaufføren, der lovede at hævne drabet på sin familie. I samme år udgav han en fortsættelse af den velkendte film "The Fast and the Furious 5", hvor Dwayne fik rollen som en elite særlige agent Luke Hobbs, der først jagt efter hovedpersonerne i Dominique og Brian, og så bliver deres trofaste allierede.

Johnson spiller også Hank Parsons i filmen "Rejsen 2: Den hemmelighedsfulde ø", som blev udgivet i 2012. Et år senere synes han før fansene i form af Dzhona Mettyusa, hovedpersonen kriminalitet thriller "Informer". Også i 2013 kommer komedien "blod og sved: anabolske steroider", som er fuld af sort humor, hvor skuespilleren fik rollen som en bodybuilder Paul Doyle. Selv i 2013 er der en sjettedel af "Fast and the Furious" i nedskydningen af hvilken Duane er også involveret. Dette er nok den bedste film med Dwayne Johnson.

Johnson har deltaget i andre projekter

Selvfølgelig, se film med Dwayne Johnson - en fornøjelse. Men denne mand har ikke tid bare at arbejde på settet og uddannelse, men også for at deltage i en lang række andre projekter.

Især i 2009 debuterede han som producer, der arbejder på maleriet "Dream Rider". Han fungerede også som producer i projekter som "Rejsen 2: Den hemmelighedsfulde ø" (2012), "Informer" (udgivet i 2013), "Hero" (2013) og "Spillere" (2014).

Og i 2000, sammen med Dwayne Joe Leiden har udgivet en selvbiografisk bog med titlen «The Rock siger ...». I øvrigt, i den første uge af bogen blev en bestseller og holdt i den øverste liste over de bedste bøger «The New York Times» et par uger.

Johnson også skabt fonden til sundhed og styrke for børn. Berømte atlet og skuespiller er alvorligt bekymret over tilstanden og den livsform af den moderne barn. Efter alt, det meste af tiden børnene bruger på computeren. Fonden blev oprettet med det formål at forklare børnene de grundlæggende principper for sund kost, samt at påpege den fare, der indebærer en stillesiddende livsstil. Duane håber, at med hjælp af den organisation, som han formår at indgyde i børn en kærlighed til sport.

Personlige liv af en skuespiller

Om hans personlige liv og relationer med det modsatte køn til dato, er lidt kendt. I en alder af 20 år, i fremtiden mester mødte pigen, en cubansk Deni Garsiey. De begyndte et stærkt forhold. Unge mødte næsten syv år, før det besluttede at legalisere deres forhold.

3 maj 1997 Dani og Duane var gift. Wrestler og skuespiller Johnson for alle de års ægteskab havde aldrig set i ændringen og har altid været en god familiefar. Og i august 2001, at parret havde en datter, der blev opkaldt Simone Alexandra.

I 2007 parret annoncerede deres skilsmisse embedsmand. Skilsmisse gået stille og roligt, uden nogen skandaler. Tidligere ægtefæller til at kommunikere normalt og vedligeholde venskaber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.