SundhedKosttilskud og vitaminer

E-vitamin for planlægning graviditet

Vitamin E (tocopherol) i dag er meget populær blandt kvinder. Han blev endda kaldt "den mest kvindelige vitamin." Særligt vigtigt er E-vitamin under graviditeten planlægning.

Han er tilgængelig som en monoterapi eller kan være en del af vitamin komplekser og biologiske tilsætningsstoffer og endda kosmetik.

For alle nytten af tocopherol, men vi skal ikke blindt haste i puljen og begynder at drikke det med en ske. Dette stof kræver en vis dosis under hensyntagen særlige forhold i sundhed og andre særlige træk ved kroppens tilstand. Enhver medicin i store mængder kan blive til gift. Selv sådanne uskadelige lægemidler, ligesom vitaminer, skal behandles forsigtigt og omhyggeligt.

Egenskaber af E-vitamin

Dette er en fremragende antioxidant (beskytter celler fra oxidation, hvilket fører til en gradvis aldring, og derefter til død). Det er velkendt, at antioxidanter kan beskytte kroppen mod kræft.

Dette vitamin er nødvendigt, at alle væv i kroppen. E-vitamin under graviditet planlægning er et must. Det beskytter røde blodlegemer, øger tilførslen af ilt til væv og organer. God øger blodstørkning som forhindrer blodpropper. Generelt en positiv indflydelse på hele kardiovaskulære system.

Tocopherol er meget nyttigt for den normale funktion af det reproduktive system, så det også kaldes, og "vitamin til reproduktion."

Værdsætte det og kosmetiske egenskaber: evnen til at passe huden og slimhinderne, forbedre tilstanden af hår og negle.

E hjælper kroppen genoprette energi, forhindrer ubehagelige alder pletter, fastholder elasticitet i huden, er godt for det muskulære system tilstand.

E-vitamin under graviditeten planlægning

Især bliver tocopherol nødvendig under intensiv celledeling. Derfor under graviditeten for at beskytte den voksende fosteret, udnævnte mødre stoffet i højere doser.

Gravid lægemidlet nødvendig for at undgå komplikationer som præeklampsi (et overskud af væske og højt tryk i sidste trimester).

dosering

Doseringen af lægemidlet tages i betragtning i internationale enheder (såkaldt IU). nogle pakker af vitaminkomplekser, kan dog se dosering i milligram.

1 IE står 0,67 milligram tocopherol (1 milligram tocopherolacetat).

Der er et specielt designet skala, der bestemmer den minimale daglige dosis af tocopherol afhængig af alder og køn af den enkelte. Baby er 3-4 IU førskolebørn - 6-7 IU studerende - 7-8 IU, mænd - 10 IU kvinder - 8 IU. En separat kategori - en gravid kvinde. E-vitamin under graviditet planlægning er forpligtet til at drikke i en mængde på ikke mindre end 10-15 IE pr dag, fordi behovet for tocopherol i denne periode er meget højere.

Kilder af E-vitamin

 

Tocopherol kan trække fra naturlige kilder. De er rige på fødevarer med et højt indhold af fedt: vegetabilske olier, nødder, lever, mælk, smør, korn.

En yderligere kilde bliver lægemidler (komplivit, undevit, vitaminer til gravide Vitrum, etc.). I multivitaminer er beregnet til gravide kvinder, tilstedeværelsen af tocopherol påkrævet. Sådanne vitaminer er udformet således, at de dækker det daglige behov for E.

Indenlandske lægemiddel "Vitamin E" i én tablet indeholder 100 IE tocopherol. Importerede præparater indeholder 100, 200 eller endda 400 IE. Som regel er de meget dyrere. Men ud over at doseringen er ingen forskel mellem udenlandske og russiske medicin ikke. Derfor vitaminer under graviditeten kan drikke og hjemlige.

Kontraindikationer at modtage vitamin E:

- Overfølsomhed over for det tocopherol eller intolerance over for lægemidlet.

 

Bivirkninger kan være i nogle tilfælde, allergiske reaktioner eller kvalme og diarré.

Hypervitaminosis tocopherol praktisk talt ikke forekommer. De negative konsekvenser for udviklingen af fosteret kan resultere i dosering bolee40000 IE pr dag.

De er sikkert for gravide dosis, der ikke overstiger 1000 mg per dag. Men stoffet i større mængder end efterspørgslen efter dem giver ikke mening, da det ikke vil have nogen positiv virkning på forløbet af graviditeten. I det mindste er det ikke længere anbefales at tage 100 IE per dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.