SundhedPræparater

Lægemiddel "Tocopherol-acetat" - anbefalinger for anvendelse

Præparat "Tocopherol-acetat" er tilgængelig i forskellige former, kan det være en opløsning til oral og kapsler, samt en opløsning til injektion. Han er en aktiv antioxidant, det hjælper med at beskytte mod oxidering af mange stoffer, herunder retinol og flerumættede fedtsyrer.

Betyder "Tocopherol-acetat" eller E-vitamin, er involveret i biosyntesen af hæmoglobin og proteiner, samt væv respiration og under cellevækst og andre metaboliske processer i kroppen.

Indikationer

Lægemiddel "Tocopherol-acetat" betegner tilstedeværelsen af muskeldystrofi, menstruationsforstyrrelser, amyotrofisk lateral sklerose, truende abort. Det også effektivt hjælper overtræder spermatogenese, med dermatoser, psoriasis, kardiomyopati, perifer vaskulær spasme og leversygdomme.

I pædiatri aktivt lægemiddel til behandling af sklerodermi, underernæring, hypervitaminose D.

Eftersom lægemiddel "Tocopherol-acetat" har på den menneskelige krop antioxidantvirkning, ofte det anvendes som del af et omfattende behandling af ophthalmiske sygdomme, kardiovaskulære sygdomme, såvel som behovet for at reducere bivirkningerne fra behandling af kemoterapeutiske midler.

I nogle tilfælde, anvendelsen af lægemidlet øger virkningen af antiepileptika, der træffes af patienter med epilepsi, som har et højt indhold af blodprodukter af lipidperoxidation.

Effektivt som brugen af lægemidlet "Tocopherol-acetat" hår. Det hjælper dem til at komme sig, fremmer bedre vækst og forhindrer hårtab. En meget bedre virkning opnås, når dette betyder sammen med lægemidlet "retinolacetat". Men i dette tilfælde, er det bedre at anvende disse lægemidler i form af løsninger end i tabletter. Så du får en hurtigere positive resultater og bruge færre penge.

Betyder "Tocopherol-acetat" betegner vitamin E. syntetisk frembragt flere lignende præparater, som ligger tæt i deres virkning og kemisk natur. Synonymer af dette stof er: "Almefrol", "Alpha-Tocopherol Acetate" "Tocopheryl", "Fitoferol", "strøm", "Egevit", "Evitan", "Saint-E-Gal", "B-kompleks", "Evitamin "" Fertiligen "" Vitapleks E "" Gonavil "" Ezolo "" Tokofin "" Evion "" Profekundin".

Lægemidlet "Alpha-Tocopherol-acetat" - brugsanvisning

I behandling af lidelser der resulterer i muskel system anbefalede 50-100 mg af lægemidlet pr. Hvis du ønsker at tilbringe behandling af spermatogenesen, og for at øge styrken - 100-300 mg. I tilfælde af forværring fostrets tilstand, samt den sædvanlige abort behovet for at tage 100-150 mg af lægemidlet i løbet af dagen i de første tre måneder af graviditeten, og hvis det er nødvendigt at tage i en måned dette sker, den mængde lægemiddel abort trussel. Hvis vi behandler perifer vaskulær sygdom eller aterosklerose, er det tilstrækkeligt at 100 mg "Tocopherol-acetat" præparat som for større effekt skal tages sammen med retinol.

Mulige bivirkninger

Hvis de får lov til at bruge et lægemiddel i høje doser, i urin viste en stor mængde creatin reduceres væsentligt og ydeevne af organismen kan vises diarré.

Kontraindikationer

Meget omhyggeligt, er det nødvendigt at anvende midlet i nærvær af tunge infarkt og myokardieinfarkt, samt i nærvær af en høj sandsynlighed for vaskulær blokering af blodpropper.

I naturen er en masse af E-vitamin findes i de unge spirer af forskellige korn, da de er rige på vegetabilske olier hidrørende fra solsikke, bomuld, majs, jordnødder, sojabønner, havtorn. Lidt mindre, men der er en masse af disse vitaminer og olier, æg, kød og mælk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.