SundhedSund kost

Modermælkserstatning. Hvordan laver det rigtige valg?

Ifølge statistikker, næsten 70% af nyfødte børn helt eller delvist med behov for kunstig ernæring. Forældre er tvunget til at købe deres længe ventede barn af modermælkserstatning. På markedet er der et stort udvalg af dem. Blandt massen af forslagene alle forældre forsøger at finde noget, der vil være mest gavnligt for barnet.

Når de vælger en blanding er vigtige kriterier såsom dens sammensætning, samt fravær af nogen negativ reaktion på det på kid (kolik, forstoppelse, kraftig opkastning). Undertiden, bør vælges særlig modermælkserstatning under visse diagnoser. Anmeldelser fra andre mødre i dette tilfælde er usandsynligt, at være nyttig. Her er det nødvendigt at henvende sig til en børnelæge, som vil rådgive hvad bedre at købe en blanding.

Men før du begynder at fodre en blanding af barnet, er du nødt til at forstå nogle ting. Det er meget vigtigt ikke at haste, som selv moderne modermælkserstatning kan ikke helt erstatte modermælk er gavnligt. Efter alt, sammensætningen af sidstnævnte varierer i henhold til barnets alder, så at amning giver barnet med alle de nødvendige næringsstoffer.

Ifølge medicinsk statistik, op til tre procent af kvinderne har alvorlige helbredsproblemer, som ikke tillader dem at fodre krummer. Det er dog kun i de første 2-3 måneder efter fødslen, omkring halvdelen af de børn, der er overført til fuld kunstig fodring. De vigtigste årsager til dette er den manglende viden og manglende overholdelse af reglerne for amning.

Men hvis du stadig vil køre tilskud - modermælkserstatning - eller helt at overføre baby på formel fodring, at udvælgelsen af modermælkserstatning skal gribes an ansvarligt. Valg af blanding, giver præference udelukkende tilpasset sin sammensætning meget tæt på modermælk. Det er meget vigtigt ikke at give et spædbarn i de første måneder af livet af ko eller gedemælk, da dette kan være farligt for hans helbred.

I dag er officielt registreret mere end 70 forskellige typer af blandinger, som erstatter modermælk.

Schweiziske modermælkserstatning Nestle - er et af de produkter af høj kvalitet, som har vist sig i årenes løb. På blandinger af dette mærke voksede mere end én generation af børn. I dag er der tre typer Nestle blandinger, som er inddelt efter alder og barnets medicinske tilstand.

Den største forskel besat modermælkserstatning NAN (Nan), blandt hvilke foruden alder adskillelse udsender:

- NAN Premium til raske børn;

- NAN hypoallergen til børn, der er udsat for allergi;

- NAN sur mælk - det er passende og raske børn, og dem, der har forskellige problemer med tarmene;

- NAN med bifidobakterier;

- NAN laktose gratis for børn med laktoseintolerans;

- Pre-NAN til for tidligt fødte eller små babyer.

Populær og for børn blandingen Nestogen (Nestozhen) fra Nestle. Børn, der lider af diarré kan anbefales blanding ALFARE. Hendes accept skal udføres udelukkende under overvågning af en læge.

Vær opmærksom! Vælg mix til din baby bør være bryst kun børnelæge!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.