HjemlighedHavearbejde

"Transformation" tabel drue. Beskrivelse og funktioner i dyrkning

Grade "Transfiguration" - en drue tidlig modning. Den blev opnået ved parring af to kulturer - "radiant" "Talisman" og "Sultana" sort Grape Variety "Transfiguration" adskiller sig fra andre sorter af høj og stabil udbytte, resistens over for svampesygdomme, lave temperaturer, unpretentiousness til dyrkning og pleje. Men det mest attraktive træk er den lækre smag af kødfulde, stor frugt med saftig kød. De mange forskellige druer "Transfiguration" er ideel til dyrkning i små forstæder og store plantager.

sortsbeskrivelse

Bush af druer har en stor kraft vækst, har en masse godt modnede skud, og dets stiklinger slår rod hurtigt. Frugterne er store, de kan veje op til 18 gram og har ovale, aflange længere, op til 50 mm i længden. En rødlig nuance giver hver bær er utrolig appetitvækkende udseende.

Druer Bunch overrasket af sin størrelse og en vægt på op til en halv kilogram. Druesort "Transfiguration" er godt transporteres og har en høj kommerciel værdi.

Hvordan vælger planter?

I fremtiden at opnå høje og stabile udbytter, er det nødvendigt at plante en stærk, sund frøplanter. Hvad man skal kigge efter, hvilken druesort "Transformation" ikke skuffe dig? Først og fremmest bør de planter ikke fryses eller udtørret. Hvis en sund plante, bør roden har en hvid farve, og et tværsnit - grøn.

landing

Det bedste tidspunkt at plante er forår. Druesort "Transformation", beskrivelsen af som præsenteres i artiklen, han kan lide godt opvarmet jord. Så du skal ikke tage den tid, du har brug for. Mens landet vil få varme, grave brønde så dybt, at rødderne pasform, men Radikal hals forblev på jorden. Før plantning vin skal være godt gennemblødt med varmt vand, og derefter lukke filmen, så roden forbliver fugtig.

Bunden af landing brønde organisk gødning spredes, dækket på et lille lag af jorden, så lander forbrændinger er dannet på rødderne, bør hvis ender være lidt underskåret. Når kimplante plantes, bør hullet være godt vandes ovenfra og lukke polyethylen. Dette vil hjælpe med at holde varmen nødvendig for vækst af frøplanter.

Sådan pleje?

Druesort "Transformation", hvis offentliggørelse kunne påvirke det endelige valg til fordel for det, har brug for den årlige beskæring. Det er bedre at gøre ud tæppe formning, efterlader en frugt vinstokke til 6-8 øjne og skyder 25-35 med en på hver blomsterstand. Denne normalisering af udbyttet forbundet med den store størrelse og tunge vægt af klaser. For perioden fra vinterkulden drue har brug for et krisecenter. For at lette denne proces, vin er ¾ længde forkortes. Beskæring udføres i efteråret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.