HjemlighedHavearbejde

Plantning af pæon på foråret i det åbne land

Peonies tjener som en fremragende udsmykning til enhver have. Deres store buske med smukke duftende blomster vil glæde selv den mest sofistikerede blomsterhandler. Disse fantastiske planter i en kort periode bryder deres vej ud af jorden med tykke, rosa farvespirer. Dette udvikler derefter en storslået busk, der smider smukke, store knopper, der vil fylde hele haven med sin duft.

Mange udenlandske sorter importeres til vores butikker i slutningen af februar eller begyndelsen af marts, så plantning af en pæon i foråret er tvunget. Om muligt bør buskene plantes i slutningen af august og begyndelsen af september, plantning af unge planter på et fast sted. Når butikshyllerne er fyldt med piène stykker, oplever de endelige følelser blomsterfarve. På den ene side ønsker jeg at erhverve nye sorter, og på den anden side - skræmmende, hvis du ikke kan holde skrøbelige planter, før du lander i det åbne land.

Plante en pæon i foråret er meget forskellig fra den samme proces, men hvad sker der i efteråret. For det første skal den købte delenku plantes i en gryde på 3 liter. Underlaget er bedst brugt klar, fordi det er let, nærende og godt overfører fugt. Hvis blomsten blev købt i begyndelsen af marts, er det nødvendigt at forsøge at begrænse udviklingen af sin jordbaserede del (det er hurtigt dyrket pæoner). Plante og pleje om foråret består i at plante et stykke i en gryde og placere det på et mørkt og køligt sted, hvor temperaturen holdes omkring + 1-3 ° C.

I april og maj kommer der en periode med voksende suge rødder. Hvis planten trækkes ud af gryden, kan du se, at hele jordklumpen er flettet med hvide tråde. Når jorden opvarmes godt, er det muligt at udføre omladning og plante en dyrket pæon på et fast sted. På samme tid skal jordklumpen være intakt, så rodsystemet ikke er beskadiget . Plantning af en pæon i foråret for mange dyrkere virker ret farligt, hvilket kan føre til plantens død. Derfor graves der undertiden blomster i haven med gryder og falder derefter om efteråret til et fast sted.

Planteringen af den græsklædte pæon skal udføres inden for et år fra overtagelsestidspunktet, fordi det ikke vil opbygge rodsystemet i potten, en sygdom som grå rot kan forekomme. Når du køber, skal du foretage en grundig inspektion af anlægget. Sælgere forsøger sommetider at sælge syge og visne blomster og hævder at de kommer til liv, det er kun at lande i jorden. Tørrede og svarte nyrer, overdried delki er bedre at undgå, fordi de begge kan slå sig ned og omkomme. Vækststimulatoren her hjælper ikke.

Gule pioner er normalt dyre, så køb ikke sorter til lave priser - de kan ikke være kvalitet. Sælgere på denne måde forsøger at sætte uerfarne dyrkere i en vare af tvivlsom kvalitet. Kast ikke penge til køb af blå og sorte blomster, fordi de simpelthen ikke findes i naturen. Etiketter er vildledende, så resultatet bliver radikalt anderledes end billedet. Plantning af en pæon om foråret, selvom den er tvunget, men i de fleste tilfælde er buskene ikke værre end de plantede i efteråret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.