HjemlighedHavearbejde

Hvordan at vokse spirer med maksimalt udbytte

Rosenkål er endnu ikke vundet stor popularitet blandt gartnere, selv om mange gourmeter vil sætte pris på ikke kun smagen, men også de ernæringsmæssige egenskaber af denne grøntsag. Læring om sine medicinske kvaliteter, vil få folk være ligeglade og ikke stille spørgsmål om, hvordan man dyrker spirer.

Anlægget er en stilk, hvor der er små kochanchiki op til 5 cm i diameter. Dem og spise kogt. På billedet rosenkål præsenteret med modnet frugt, som kan fjernes med det samme, men valget af et par stykker. Rosenkål smager mere udbud og smagfuld end andre arter af grøntsager. Det er meget velsmagende i kombination med de grønne bønner og ærter og andre friske grøntsager.

Endvidere rosenkål, hvis egenskaber er velkendte, er sammensat af en række grundstoffer såsom kalium, calcium, magnesium, phosphor, jern og indeholder store mængder af sporstoffer og mineraler. Fx B-vitaminer, som er nødvendige for kardiovaskulær og nervesystem, er indeholdt i anlægget i meget store mængder, sammen med C og E. enestående funktion af denne kultur er, at det indeholder et protein, der ligner hønen. Og hvis anbefales patienten efter operationen for at spise den hønsefond, mulighederne med kogte rosenkål i kvaliteten endnu mere værdifuld og nærende. Kendte medicinske egenskaber, såsom kål som et antimikrobielt, antiinflammatoriske, genoprettende. Den indeholder store mængder af C-vitamin, er det en immunostimulant.

Kål juice kan gurgle, behandling af acne og gnid hovedet for bedre hårvækst, gør masker til at fjerne rynker. Hvis den bruges i, kan du forbedre din tilstand i diabetes, åreforkalkning, leverbetændelse og galdegangene. Det er også taget til forebyggelse af kræft, som et afføringsmiddel, vanddrivende og slimløsende.

Hvordan til at vokse spirer altid at have ved hånden et apotek i haven?

Ligesom kål, det har forskellig modning tid (kan være tidligt, midt og sent). Afhængigt af om du vil gemme det i vinteren eller for at spise på en gang, bestemmes behovet for en bestemt klasse. Timing plantning rosenkål: I slutningen af marts (for yderligere plukke i kopperne), indtil slutningen af april - i planteskoler (for yderligere plantning i åbent terræn).

Mange gartnere ved simpelthen ikke, hvordan man dyrker spirer, der mener, at det er uproduktive foder opfattelse, at det ikke er nødvendigt at besætte landet. Men hvis du observere alle fodring, og hun er meget glad for kvælstofgødning, er en enkelt plante kan samle et gennemsnit på omkring fyrre kochanchiki, men med en længere vækstsæson - op til 90 stykker. Varigheden af dyrkningen afhænger såning tid og høst. For eksempel, når de indsamler kochanchiki i oktober-november deres egenskaber er ikke tabt i øvrigt dette synspunkt er meget modstandsdygtig over for frost - minus 10 grader.

Hvordan at vokse spirer større? For at gøre dette, skal du dyrke det i løs jord, hvor bælgplanteafgrøder dyrket i det foregående år, grønne, agurker. Frisk gødning bør ikke anvendes på jorden. Men tilføjer potaske og fosfat gødning, og kalk hvis jorden er sur, skal du falder. Kvælstofgødning bør fodres mindst fire gange i den første halvdel af sommeren. Siden anden halvdel af sæsonen fodres superfosfat. Så din høst vil være den maksimale, og du vil være tilfreds med denne kultur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.