SkønhedHudpleje

E-fil til Foot School: anmeldelser og brugsanvisning

Brand School er omkring 360 typer af produkter til fodpleje, som kan bruges på alle tider af året. Fordelen af brandet ligger i det faktum, at en agent af brandet bestået medicinsk forskning og teknisk kontrol. Deling af Care Products Skole efter kategori, kan du vælge en række værktøjer, der interesserer de mest krævende kunder. Them vi tage et nærmere kig.

Pedicure maskine Skole

Automatisk savklinge (eller pedicure maskine) har en bekvem form og er specielt designet til en jævn fjernelse af døde hud. Kun egnet for voksne. Indretningen fungerer omhyggeligt effektivt. E-fil til Skole ben kører i en tilstand fra 4 batterier inkluderet. I denne indledende stop før dampende procedure er ikke nødvendig.

Savning og dens roterende valse ligner sandpapir, grove let fjerner indgroet uddannelse på deres hæle. I intet tilfælde kan ikke bruge det på andre dele af kroppen. Automatisk fil til skole ben kun bruges på tør hud. Hold en neglefil på ét sted for længe. Undgå at få fugt i nogen åbninger. Pedicure maskine kan kun bruges af folk, der ikke lider af diabetes. Under brug undgå kontakt med tøj eller langt hår rullelejer save.

Referencer til anvendelsen af

Før anvendelse kræver den nedre del savning vende mod uret fjerne røde plastring og en beskyttende film. Skru den nederste del ved at dreje med uret dækslet. Brug enheden strengt til dette formål. Oprensning blev fremstillet som følger: valse afbryde, skylles under vand. Meget plasthåndtag med en tør ren klud. Hvis du opdager, at en rulle fil til skole fødder blev værre fjerne barket lag af overhuden, udskifte rullen med en ny en af hans godt-fixing. Enheden kan ikke bruges med genopladelige batterier, nye og gamle på samme tid, samt at kombinere alkalisk og saltvand.

brugeranmeldelser

For at udskifte forældede enheder kommer levetid nyhed - elektronisk fil til skole fødder. Det er i stand til at fjerne den ru hud med minimal tid, uden større besvær. Procedure for benene smertefri, men at holde valsen ved en del ikke anbefales på grund af den høje grad af varme under dens drift. Ligeledes kan anordningen anvendes til at fjerne ru hud i fingrene. Savning fint kværner hærdede hård hud. Efter anvendelse benene ser forfrisket.

Den bruges på den tørre hud af fødderne, behøver benene ikke behøver at damp ud (sparer tid). Valg komfortable, ergonomiske. Inkluderer penlight batterier. håndtaget ikke vibrerer i hans hænder, han ikke glider. Folk, der har brugt og som er kendt for roller fil til skole fødder, forlader anmeldelser overvejende positiv. Huden bliver blødere efter behandlingen, er ikke til skade. Enheden er let at rengøre og opbevare.

På trods af en række fordele, i henhold til forbrugerne, neglefil har negative punkter:

 • den høje pris på enheden og udskiftelige dyser (selvom faktisk billigere procedurer pedicure salon);
 • mangler dækning til transport og opbevaring af savning;
 • Jeg vil gerne supplere det sæt af en oplader og genopladelige batterier;
 • omdrejningshastigheden er kun én;
 • ringe effekt på benene;
 • en masse af støv;
 • fjerne revnerne kan ikke være;
 • lang, tidskrævende proces;
 • dårlig fjernelse af overskydende hud;
 • hyppig udskiftning af Skæremaskinen;
 • temmelig støjende savning.

Det er klart, denne subjektive mening. Hvad passer nogle forbrugere kan ikke lide udseendet andre. Det bør derfor være bestemt af erfaring, om du passer denne enhed.

Rivejern Foot Skole dobbeltvirkende - Dual Action Foot File

Denne model - en rigtig assistent til hæle pleje. Mekanisk fil til skole ben har et originalt design: praktisk glidende håndtag og en buet form. Fortykket hud af fødderne fjerner let carborundum overflade og det antimikrobielle reducerer risikoen for infektion i såret.

Rivejern til fødder har to ansigter:

 • finkornet, hvilket fjerner de resterende døde hudceller og forsigtigt udglatter ruhed;
 • grov - det fjerner hærdede tør hud fødder.

Til brug flåd skal damp foden i en antiseptisk opløsning i varmt vand, derefter fjerne ru hud. Efter proceduren, skal du bruge en creme til revnede hæle.

Når betændelse på huden har brug for at stoppe med at bruge neglefile. Opbevar på et sted, skjult for børn. Dette produkt er heller ikke egnet til mennesker, der lider af diabetes.

Opnå fremragende resultater giver fil til skole fødder. Anmeldelser er overbevist om, at uden at forlade dit hjem, kan du gøre dine hæle blød og glat, ikke værre end i pedicure salon.

Skraber til at fjerne ligtorne og barkede områder stoppe

Denne model klarer med den opgave at fjerne den ru, fortykket hud. Fødder ser velplejet takket være designe enheder med sikkerhed klinger, miljøvenlige materialer. Denne skraber School fødder skal bruges til at rense og tørre fødder, en lille indsats, at sætte bladet af den hårde del af huden. Denne proces fremmer fornyelse af epidermis.

Kliniske undersøgelser viser, at i 7 dage ligtorne bliver mindre, og hælene er lavet blødere. Skraberen, efter brug, vask med vand, tør med et håndklæde. Forbudt ansøgning værktøj for mennesker med diabetes og lavt blodpropper. Du bør ikke bruge det på hudområder med skader. Opbevares utilgængeligt du har brug for et sted for børn.

Sammenfattende kan vi roligt konkludere, at filen for School ben, som har en række positive anmeldelser karakteristika, er et værdigt mål.

fordele:

 • Overkommelig pris - omkring 400 rubler.
 • Blades er skåret døde epidermal godt ikke klamre levende lag ikke skade. Alle udklip tilstoppe huden i den hule cylinder, som er let at vaske med vand.
 • Et godt resultat opnås efter 2-3 anvendelser. Det er fortsat at opretholde resultatet.

Negative anmeldelser om produktet mangler!

Fil til revnede hæle

Dens brugervenligt design og form er ideelle til behandling hæle. Risikoen for infektion er reduceret på grund af det antimikrobielle overtræk. Proces kan være både våd og tør hud. Neglefil kan bruges i kombination med et reducerende creme - det vil erstatte din tur til pedicure salon. Kan ikke anvendes til smertefulde revner åbne sår. Når betændelse i huden eller skade, bør afbryde behandlingen.

Sådan bruger du: neglefil skal indsættes ind i håndtaget, indtil det klikker for at sikre det. Forlæng håndtaget ved at trykke på knappen på håndtaget. Nu er det nødvendigt at behandle hælen. Efter brug af savklingen skal skylles grundigt med vand og lad det tørre. Ikke egnet til mennesker med diabetes, fil til skole fødder. Reaktionerne på produktet på grundlag af en analyse af forbrugermarkedet er fastsat som følger:

 • produkt retfærdiggør de penge brugt;
 • perfekt fjerner tør hud;
 • polermidler.

Nedenfor er en fil til skole fødder, foto viser det på forskellige måder.

Fodplejer Skole

For at holde deres fødder for at få dem kræver pleje. Nærende fod fløde og negle Skole vil hjælpe nogen form for problemer hud til at klare ubehag og giver en følelse af blødhed, lethed af at gå. Og også forhindre revner og beskytter mod udtørring. Midler til Skole fødder indeholder urea, allantoin og provitamin B5. Det nærer selv følsom hud, og negle. Cremen er dermatologisk testet. Men det kan ikke anvendes på skadede områder af kroppen. Eye værktøjer skylles grundigt med varmt vand.

Cremen skal påføres på tør, ren hud på benene om morgenen og aftenen, blidt massage indtil den er helt absorberet. Heels bør gives opmærksomhed. Progressive resultater kan opnås med savning ben eller dobbeltvirkende krat for fødderne af samme mærke. Produktet er også velegnet til diabetikere.

Creme til at fjerne ru hud og ligtorne fra School

Der omfatter urinstof og glycerol, naturlige fugtgivende forbedrende. På grund af dette, er det en tæt konsistens absorberes langsomt og har ingen lugt. Cremen gør huden blødere Skole i 7 dage og reducerer hård hud. Dermatologisk testet og hypoallergen.

Foot Scrub Skole: Tør hudpleje

Naturlig base farve og hvide stykker af pimpsten fjerne grove lag af epidermis. Kemisk peeling (alfa hydroxysyrer), regenererer celler, og med det væksten af nye ung hud. Brug denne scrub bør være 2-3 gange om ugen, at sætte på rene og tørre hæle. Gnide i en cirkulær bevægelse, og derefter skylles. Efter brug, for at anvende en nærende creme til fødder og negle. School (krat for fødderne) er perfekt til tør hud.

Forlader tilbagemeldinger, købere bemærkes, at:

 • brun skrabiruyuschih partikelindhold effektivt kan fjerne døde lag;
 • nok til at bruge kun 2 gange om ugen.

Den eneste negative - et lille rør, i alt 75 ml.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.