TravelingHoteller

The Byke Resort Goa (Indien, Goa): beskrivelse, fotos, anmeldelser

Goa er verdensberømt for sine hvide strande og smuk natur. Derfor er der ikke noget mærkeligt i, at dette sted er hvert år besøgt af flere og flere rejsende. I forbindelse med den aktive udvikling af turisterhvervet på bredden af et stigende antal forskellige typer af hoteller. En af dem er Hotel The Byke Resort Goa, som er berømt for sin gæstfrihed og ekstraordinært design. Så hvad kan gæsten forvente, og om at vælge dette sted for en ferie?

Beskrivelse af placering og territorium

Blandt andet hotelkomplekser Hotel The Byke Resort Goa skiller sig ud for sin bekvemme beliggenhed sted. Det ligger på det område i et hyggeligt resort landsby Cavelossim i den sydlige del af øen. Den naturskønne kyst er omkring 180 meter. Af den måde, på den ene side af hotellet område vaskes ved vandet i det Arabiske Hav, og den anden er den berømte dødvande floden Sal. Naturen her er virkelig fantastisk. Dabolim lufthavn ligger omkring 36 km. Madgaon banegård er 15 km væk.

Hotellet blev bygget i 1989, men ikke så længe siden blev en komplet ombygning udført her. Hovedbygningen blev bygget i form af et skib. Stuer er placeret i en lille to-etagers bungalows. Af den måde, det samlede areal af hotellet er omkring 70 tusind kvadratmeter. Der er en have, der behager øjet med den eksotiske skønhed af planterne, og området selv er ren, godt vedligeholdt og dekoreret med grønne områder.

Goa Hotel The Byke Resort Goa: ligne tal?

Hotellet kan betragtes som relativt høj, fordi på dens område er der 196 fuldt udstyrede værelser. Dybest set, det er de standard værelser af forskellig rummelighed, men der er også plads kategorien "luksus". Af den måde, er alle opholdsrum ligger i de små og hyggelige to-etagers bungalower, hvert værelse har en separat indgang fra gaden.

Værelserne er rummelige og er kendetegnet ved moderne møbler og en behagelig design. Du kan regne med en behagelig seng, polstrede møbler, en rummelig opholdsstue med store vinduer. Naturligvis er der også et sæt af teknologi, uden hvilken det er virkelig behageligt ophold moderne turist ikke er mulig. For eksempel kan du slappe af, mens du ser satellit-kanaler. Til tjeneste - telefon, et lille sikkert, te og kaffe (genopbygge det hver dag). Med en bekvem klimaanlæg, kan du oprette de mest komfortable værelse temperaturforhold.

I et lille badeværelse, kan du opfriske, tage et brusebad. Vand, af den måde, der er en konstant. Der er også en væg spejl, hårtørrer, sæt med sæbe og shampoo, et sæt af rene håndklæder, der skiftes hver dag. Hotel anmeldelser The Byke Resort Goa Old Anchor 3 * indikerer, at levevilkårene er ganske anstændigt.

Dining gæster

Naturligvis spørgsmålet om magten er vigtigt for hver gæst. Hvad har at byde på dette område hotel The Byke Resort Goa 3 *? Betaling for overnatning, er gæster har ret til en gratis morgenmad, som holdes i hotellets restaurant i form af tabellerne buffet. Ifølge anmeldelser, menuen er meget varieret og omfatter snacks, pandekager og pandekager, lækre supper, friskbagte rundstykker og, selvfølgelig, duftende te. Af den måde, nogle af retterne serveret med traditionelle indiske krydderier.

Frokost eller middag kan være i den samme restaurant, men bestiller a la carte menu og betale for deres omkostninger, som i øvrigt er ganske fornuftig. Derudover kan du spise på en af de cafeer, hvor omkring en masse. Og næsten hver strand har en cafe tilbyder snacks.

Hvor tæt på stranden? Vand turister Underholdning

Hovedformålet med besøget fleste turister nyder en af de smukke strande i Goa. Hotel The Byke Resort Goa ligger kun få meter fra havet, det fører til velplejet sti. Strandene er offentlige, men på grund af brugen af liggestole og parasoller skal betale. Der er både livlige områder af kysten, hvor du kan nyde vandsport og afsondret, uberørte strande, hvor man kan slappe af, nyde den fred og enhed med naturen.

Underholdning, fritid og yderligere tjenester

Trods det faktum, at hotellet er for en badeferie, kan du finde noget at gøre, og på sit område. For eksempel kan du have en god tid ved poolen, hvor gæsterne svømme, solbade og gøre nye bekendtskaber. Du kan også gå til gymnastik, og en ayurvedisk center, hvor blandt andet, tilbyder massage. God aften kan være et spil billard.

Desuden kan gæsterne nyde en lokal parkeringsplads. Der er et lille forretningscenter og adgang til internettet på hele hotellet. På trods af, at den konstante animation i hotellet er der fra tid til anden er der organiserede optræden af lokale bands, diskoteker og anden underholdning aktiviteter.

Indien, Goa Hotel The Byke Resort Goa: rejsende anmeldelser

Efter at have læst udtalelser fra rejsende, der allerede har besøgt et bestemt sted, kan du få en enorm mængde af værdifuld og virkelig relevante oplysninger. Så fortæl turister om hotellet The Byke Resort Goa?

For de fleste mennesker, forbeholder hotellet sig en behagelig oplevelse. Den utvivlsomme fordel er den bekvemme beliggenhed og nærhed til stranden. Værelser ganske behagelig og ren. Særlig tak til turisterne siger hotellets personale, som de er alle uden undtagelse, er høflige og hjælpsomme. Måltider er også på et højt niveau, især for regionen.

Naturligvis er det nødvendigt at forstå, at dette er Indien, men fordi betingelserne er lidt anderledes end, siger, en fem-stjernede resorts i Egypten. Ikke desto mindre, er hotellet perfekt for elskere af sjov badeferie. Der er ofte stoppet endog familier med børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.