Nyheder og SamfundNatur

Spil - det er ... ordenes betydning. Funktioner af vildt kød behandling

I dagens urbane verden de fleste mennesker er begyndt at glemme, at sådan et spil. Vellykket jagt (og fiskeri) har længe ophørt med at være nøglen til overlevelse. For de fleste unge, der er vokset op på en web-opdræt og spil - det er noget vrøvl og falske historier fortalt af den person, som ofte temmelig fjendtlig holdning. Det husker nok hvad dette udtryk henviser til.

Betydning af ordet "spil"

I løbet af sin direkte anvendelse af ordet var af en anden betydning i forskellige sammenhænge.

  1. Den grundlæggende betydning - små ikke domesticerede dyr og fugle, som kan tjene som genstand for jagt. Noget senere, begyndte et spil til at henvise til store dyr.
  2. Desuden fjerkræ - kødet høstede dyr. Oftere - allerede kogte og de fleste af dem betragtes som en delikatesse.
  3. Og endelig spillet - det er kedeligt, ubeboet og uudviklet sted. I den forstand ordet blev brugt langt mindre hyppigt, og i ordbogen det er markeret som dagligdags.

Du kan notere den vigtigste ting, der forener alle tre værdier - det er vildskab, utæmmet. Disse vagtler dyrket i fugl gårde, spil ikke længere. Og reserver, inspiceres regelmæssigt af rangers, også falder i denne kategori.

Hvad er spil

Ifølge reglerne for moderne jagt, er minedrift opdelt i to typer:

  1. Små spil - det er en fugl (både skov og eng eller vandfugle) og små dyr (for de fleste jægere - en hare, for taiga mænd - og endda pelsdyr).
  2. Big Game - en vildsvin, elg, rådyr osv Den er tilgængelig ikke for alle på grund af den hurtige nedgang af jagtmarker.

Hvis vi ser på spil i forhold til madlavning, de almindelige byboere har en chance for at spise, medmindre en hare, vildand, ryper og agerhøns, og selv da kun i en god restaurant.

Funktioner madlavning spil

Forskellen i livsstil af husdyr og vilde arter har ført til grundlæggende forskelle i deres kød. I kæledyr, det har mere fedt og muskler er udviklet meget værre. kød af vildtlevende vildt, derimod, er ganske hård, som flygter fra et rovdyr, var særlig fedt ikke udviklet, men musklerne er pumpet hurtigt. Derfor vil enhver Dichin normalt marineret før tilberedning.

De mest almindelige marinader baseret på vin eller citronsaft. En anden kulinarisk indsats for at afbøde vildt, det er shpigovanie. Alternativet er at pakke baconstrimlerne strimler eller bacon. Hele fugle (normalt forbereder så forskellige vilde fugle) ofte proppet - grød, svampe, frugt, sauerkraut, frugt. Denne metode, også, tager sigte på at komme af med unødvendige stivhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.