TravelingHoteller

Grand Levent Hotel 4 *: fotos og anmeldelser

Tyrkisk Bodrum ikke så godt beherskes af russiske turister som Antalya, Tekirova, Marmaris. I mellemtiden her gode betingelser for rekreation. Bodrum-halvøen, som ligger øst for landet og overliggende af Det Ægæiske Hav, er den uofficielle tyrkisk elite udvej. Her finder du hvor vidunderligt afsondrede vige, rolige, stille, omgivet af oliven- og appelsinlunde, og spektakulært lyse og sjove underholdning. Bodrum - en af de centrale halvø. Det er beliggende i bugten Gokova, lige overfor øen Kos (Grækenland). I byen er der hoteller i alle kategorier, fra simple én eller to-stjernede pensionater til luksus fire og fem stjernede komplekser. Lad os se på en af de bedste.

placering

Hotel Grand Levent Hotel 4 stjerner er beliggende på Bodrum-halvøen i en fredelig og meget maleriske landsby Ortakent, som på tyrkisk oversættes til "centrale by". Dette er tilfældet. Ortakent ligger omtrent i midten af halvøen, ved bredden af en smuk bugt Bitez i farvandene i Det Ægæiske Hav. Fra byen Bodrum er i vestlig retning. I de konventionelle grænser Ortakent Bodrum og cirka 8 km. Hotel Grand Levent Hotel 4 * ligger for enden af landsbyen, tæt på landsbyen Yahshi (Yahsi). Derfor mellem hotellet og Bodrum ca 12 km. Et par minutter af langsomme fremskridt fra hotellet strækker elegante dæmning Yala (Yali) med snesevis af caféer og restauranter og den bedste strand i Tyrkiet. Ortakent område er berømt for sine stedsegrønne træer, et bredt netværk af butikker og en række attraktioner, arvet fra de folk, der beboede det tusinder af år siden.

Kom der

Den nærmeste til hotellet Grand Levent Hotel 4 * International Airport ligger 49 km. Det kaldes Milas-Bodrum. Herfra til hotellet kan nås med henblik på overførsel, taxa eller på komfortabel moderne og økonomisk overkommelig busselskab Hawash. Af den måde, kan de tage en tur, og mange tyrkiske byer (Antalya, Izmir, Istanbul og andre). Bus ulempe - at de følger kun til busstationen i landsbyen Ortakent. Derfra vil hotellet nødt til at tage en taxa. I løbet af sommeren, lufthavnen i Bodrum charterflyvninger fra Moldova, Ukraine, Rusland og Kasakhstan. Hvis du ikke kan købe en billet på flyet, ankommer i denne lufthavn, 190 km fra hotellet er der en anden, der også flyve jumbojets fra Rusland. Dette er lufthavnen i Dalaman. For at komme derfra til hotellet er alle de samme busselskab Hawash, eller med taxi.

område

Hotel Grand Levent Hotel 4 * dækker et område på kun 0,5 hektar (5000 kvadratmeter). Det er ikke meget at organisere sig her flere sportsbaner og tennisbaner, men nok til at harmonisk rumme 8 af hotel bygninger, børne- og voksen swimmingpools, bar, legeplads, et amfiteater og en gratis parkeringsplads. Mange af bygningerne er bygget i græsk stil, som er domineret af de slanke hvide søjler. Hele hotellet er omgivet af grønne og blomstrende blomster hele året rundt, overalt arrangeret overdådige senge, der er en alléer og store græsplæner, men alt er arrangeret meget kompakt. Alle bygninger er nær, langt fra hans krop, for eksempel i en restaurant for morgenmad, eller slappe af ved poolen er ikke nødvendig. Området er beskyttet. Klager over turister til enhver hændelse, og ingen misforståelser.

infrastruktur

Grand Levent Hotel 4 * (Bodrum) er altid glad til sine gæster. Modtagelse arbejder døgnet rundt. du kan slappe af i en af de behagelige lænestole i den rummelige og meget pænt dekoreret med en gammel borg hal. Ved receptionen kan du tage værdigenstande deponeret i sikkert, ringe til en læge, en taxa, bog en turné, leje vasketøjsartiklerne at forlade bagage i lagerrummet, bruge faxmaskinen. Hans fritid Hotel Grand Levent 4 * giver mulighed for at besøge barber af hotellet, butikker (beliggende i et område af bygningen struktur), sportshal, fitnesscenter (i kælderen), sauna og tyrkisk bad.

værelser

Hotel Grand Levent 4 * (Tyrkiet, Bodrum) blev sat i drift for 20 år siden, i 1995. Selvom der i 2006 havde en rekonstruktion, antallet af værelser er forskellige modernitet. Men alle værelser er rene, pæne og 100 procent funktionel. Hotel er et kompleks af 8 duplex egenskaber, hvor 87 numre taget. Værelse kategorier - standard (område op til 20 pladser) og familieværelser deluxe (område op til 40 pladser). Standard værelser er designet til 2 personer plus, hvis det kræves, en barneseng på forespørgsel. Familieværelser op til 4 personer. De er 13 enheder. Visninger kan være på havet og hotellets område. Indvendige værelser er enkle, men smukke. Farverne er varme, inviterer til komfort og fredfyldte stemning. Væggene er dekoreret med malerier på vinduer med mørklægningsgardiner. En af fordelene ved hvert værelse er fremragende lydisolering.

Udstyr her er: god kvalitet møbler sæt, passer perfekt til den overordnede farveskema, deponeringsboks på værelset, køleskab, tv (der er satellit-kanaler), telefon, aircondition, badeværelse hygiejne med vask, toilet, bruser og et meget stort spejl. Designet badeværelser har både suiter og standard værelser. Hotellets personale er meget samvittighedsfulde, deres arbejde er gjort perfekt. Det samme gælder for husholdning. Hun gjorde hver dag og meget god. Håndklæder også skiftes hver dag, seng - en gang i tre dage, men kan variere endda dagligt hvis det er nødvendigt.

mad

I sin infrastruktur den har to restauranter og fem barer, Grand Levent Hotel 4 *. Anmeldelser om maden på hotellet kun begejstret. Tjek den tur, kan du enten med morgenmad eller halvpension, som inkluderer morgenmad og aftensmad. Morgenmad på hotellet er selvbetjening, og derefter spise buffet. Ifølge deres menu er de mere ligner kontinentale snarere end tyrkisk. Gæsterne tilbydes korn, mælk, ost i skiver, pølse, oliven, æggeretter, smør, marmelade, kaffe, te, saft, frugt. Middag på hotellet er meget populær med absolut alle rejsende. Det tilbyder flere slags kød, fisk, masser af salater, grøntsager, side retter, masser af tyrkiske kager, kager, cupcakes og andre søde sager. Gratis drinks til middag der, men du kan bringe. Der er ingen til at lave kommentarer.

Hotellet er beliggende i en førsteklasses beliggenhed. Fra sin gate til promenaden bare to eller tre trin. Det har et stort udvalg af restauranter og værtshuse, hvor enhver turist kan vælge et måltid (frokost) af din smag og budget. Den mest populære restaurant - Cakir Motel, og en af de mest tæt placeret til hotellet og er også ganske godt - Omerin Yeri Balik Restoran.

Fritid på hotellets vægge

Grand Levent Hotel 4 stjerner har på sit område en dejlig og helt rummelige pool. Solarier, liggestole og parasoller her er altid til rådighed, og der er et sted med en baldakin, hvor det er bekvemt for en ferie, selv i varmen ved middagstid. Ved siden af poolen for børn. Animationer på ingen voksen eller barn. på eget initiativ personale kan lege med børnene (her er alle meget glad for børn, og godt de er behandlet), mens deres forældre, såsom middag. Disco eller natklub på Grand Levent Hotel er ikke det samme. Alt, hvad der kan forvente en hvile - rolig og meget behagelig diskret musik, lyder næsten hele dagen.

For sportsentusiaster har hotellet et fitnesscenter, men undervisere er det ikke de nyeste modeller. Der er også et billard og bordtennis, backgammon, bordfodbold. Ved siden af hotellet er der en stor løberute langs promenaden, så dem, der ikke kan leve uden sport, vil blive opfyldt. Wi-Fi på hotellet gratis i hele.

bag murene af hotellets fritid

Ortakent landsby, hvor hotellet ligger Grand Levent Hotel 4 stjerner, har et ry som en stille og hyggelig sted, hvor der ikke er nogen natteliv. Dagtimerne og aftenunderholdning præsenteres her slentre langs promenaden, hav, går gennem landsbyen, hvor der er mange historiske bygninger. Enhver, der ønsker en mere aktiv underholdning, du har brug for at gå til Bodrum. Her turist livet koger og koger. Berømt på hele kysten af butikker, restauranter, diskoteker, natklubber, hoteller i Bodrum (Tyrkiet). Anmeldelser entusiastisk rapporteret om den bemærkelsesværdige, enestående i Europa, et diskotek med en transparent gulv "Katamaran". Liner går ud i havet og returneres kun om morgenen. Der i byen og et diskotek under stjernerne "Halicarnassus", der kommer fra hele kysten. Shopping Bodrum fritid hotel "Grand Levent" er også meget behageligt. I indkøbscentre i byen (Midtown, Waikiki) priserne er meget lave, og overalt kan du forhandle. Elskere af antikken vil være interesseret i at gå på en turné i slottet-fæstning af Peterskirken, på ruinerne af det mausoleum, i Efesos, Evromon og andre historiske byer på halvøen.

hav

Grand Levent Hotel ligger 50 meter fra stranden, hvor lejer omkring 100 meter af jord. Aegean Coast (Tyrkiet) er berømt for sin renlighed og skønhed, og stranden i Ortakent tildelt selv det Blå Flag. Strand-hotellet er ren, sandet (som er specielt god til forældre med små børn). Solnedgang i havet glat, men under fødderne kan falde sten. Problemet er let at løse ved at købe en særlig gummisko. Vandtemperaturen kan blive overrasket over hovedet koldt selv i midten af sommeren, men det er et karakteristisk træk ved hele Ægæiske Hav. Men vandet er undtagelsesvis ren og meget salt. Sådan tæthed, at den vane synes ligesom havet skubber din krop op til overfladen. For hotellets gæster på strandbaren. Resten her er roligt, ingen larmende vand attraktioner. Det eneste, der ikke kan lide - musikken lyder fra barer på havnefronten.

Vejrforhold, eller når det er bedst at hvile i "Grand Levent Hotel"

Dette hotel er sæsonåbent, der er, fra maj til oktober. Aegean Coast (Tyrkiet) har et mildt klima. Om vinteren er det ikke koldt, sommer er ingen kvælende varme. Kun i juli og august, kan termometeret næppe overstige 30 mark. I maj og oktober, der er omkring 25 om eftermiddagen og om + 17-18 om natten. Vandtemperaturen nær kysten på stranden varmes kun af juli, men varmen holdes i september. I maj, vandet er cool nok (+ 19-20) i juni kan også svømme i havet er ikke alle, da selv i slutningen af måneden Vodicka er omkring 21 grader. I august, havet varmer op til 25, og derefter gradvist afkølet. I oktober, vandtemperaturen når kun 17 grader, så det kom til hvile i hotellet i slutningen af sæsonen er usandsynligt, at være i stand til at dykke ned i den rene, men dette er ikke en varm blå hav.

yderligere oplysninger

Hotel Grand Levent Hotel 4 * adskiller fremragende service. På trods af at kun nogle få udvalgte medarbejdere forstår engelsk, og absolut ingen talte på russisk, er problemer med gensidig forståelse blandt turister ikke opstå. Hotellets personale er meget venlige og gæstfri. Check-in tid begynder her efter 14-00, udsættelse helst før middag. Hvis gæsterne ringe ind til hotellet sent (efter 20-00), de nødvendigvis vente til middag. Børn under 6 år er gratis i Grand Levent. Hvis et barn eller en voksen i en ekstra seng (barneseng), betaling per nat er 15 euro. Med dyr af enhver art kan ikke leve i et hotel. Prisen for værelset afhænger måned af opholdet, samt fra rejsearrangøren, der sælger til turen.

anmeldelser

En masse mennesker var tilfredse med deres ophold på Hotel Grand Levent Hotel 4 *. Markerede fordele:

- stor atmosfære på hotellet;

- vidunderlige personale og præsterede;

- lækker mad;

- renligheden af værelserne og på det område;

- nærhed af stranden;

- bekvemmelighed med hensyn til busstoppestedet;

- nice pool.

Der er også nogle ulemper:

- myg i værelset;

- fravær af animation;

- langt fra fritidscentre;

- der er ingen russisk-talende personale.

Konklusion: Dette hotel er egnet for alle, der kan lide at slappe af stille og roligt, uden festivas og festligheder indtil morgenen. Især god er par med små børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.