Mad og drikkevarerHovedret

Yoghurt 1 pct: kalorieindholdet og sammensætning. Nyttige egenskaber og skade mælkesyre produkt. Interessante fakta om yoghurt

Yoghurt er hjemsted for det nordlige Kaukasus. Oprindeligt drik blev fremstillet som følger: skind blev anbragt i forme og indlejret i deres frisk mælk, forkølet. Fra tid til anden containeren blev rystet. Kefir modnet, udviklet gærsvampe. Drikken blev cremet i konsistens og smag det erhvervede en slags sur og mousserende. I fremtiden begyndte vi at lave yoghurt i specielle tanke, som råmateriale at bruge mere end varm mælk. Moderne produktionsteknologi tilladt os at gøre drikken smag blødere og blødere.

Hvad er så nyttigt yoghurt 1 procent, hvilket er meget lavt kalorieindhold, om det kan indtages af mennesker, der lider af sygdomme i mave-tarmkanalen? Hvad kalorieindhold fermenteret mælkeprodukt? På disse og andre spørgsmål, du får svar på.

Kalorieindhold fedtfattig yoghurt

Der findes flere typer af yoghurt. Drikken kan være lavt fedtindhold, fedtfattig og fedt. Den mest nærende produkt er 3,2% fedt. Alle andre anses for at være kosten. Yoghurt 1 procent, hvilket er ekstremt lavt kalorieindhold, indeholder kun 1 procent kropsfedt. Fødevarer og energi på 3,2% af drikken er omkring 56 kalorier per 100 gram produkt. Dette er den højeste af alle tre arter. Således, fedtfattig mælk produkt er omkring 30 kcal, fedtfattig - omkring 40 kcal. Den bedste løsning for dem er 1 procent drikke. I-ounce glas kærnemælk kalorieindhold beløb til kun 80 kcal. Jeg må sige, at i 100 g nyttigt produkt indeholder næsten tre gram protein og fire gram kulhydrater.

Sammensætningen af produktet

Alle mejeriprodukter er godt for helbredet, især med hensyn til mejeriprodukter. De har brug for at blive spist hver dag. Yoghurt indeholder en stor mængde af vitaminer af gruppe B, A, C, E, PP, betacaroten er til stede, folater.

Desuden er drikkevaren mættet med mineralske elementer, organiske syrer og andre nyttige elementer, blandt hvilke står ud calcium. Efter liter kefir indeholder daglige sats af dette element. Lavt kalorieindhold (kefir 1%), den kemiske sammensætning og næringsværdi af produktet gør den ideel til en person.

Brugen af fermenteret mælkedrik

Som allerede nævnt i starten, nu er denne fermenteret mælkedrik lavet ved gæring af mælk gæring baseret på svampe. Den væsentligste værdi af yoghurt er et særligt protein, som har den fordel, at den absorberes af det menneskelige legeme meget hurtigt. Drikken hjælper med at forbedre fordøjelsessystemet, og dermed er det praktisk talt ikke øger den samlede brændværdi af den daglige kost. Den gavnlige virkning af et fermenteret mælkeprodukt har på stofskiftet.

Mennesker, der er allergiske over for mælk, bør du ikke undgå at spise yoghurt, fordi i dette tilfælde drikkevareindustrien proteiner perfekt absorberes af kroppen og ikke forårsager allergiske reaktioner.

Hvis du vil medtage dette produkt i din kost, du styrker immunforsvaret og nervesystemet, reducere kolesteroltallet, leverfunktionen stabiliserer nyrer og mave-tarmkanalen, vil kroppen fjerne giftstoffer. Fedtfattig yoghurt 1% (brændværdi nyttige egenskaber, dens anvendelighed er beskrevet detaljeret af eksperter) ofte anbefalet til brug. Selvfølgelig misbruge det er ikke nødvendigt.

kefir kost

Den ernæring yoghurt selv også nyde et fremragende ry. Folk, der ser deres tal, dette produkt er et must. De, der ønsker at tabe sig, kan du trygt anbefale at bruge yoghurt i fødevarer og kokken det på grundlag af velsmagende kalorielette retter.

Men vær opmærksom på, at indhold med kun én yoghurt er ikke værd sådan en mono-diæt kan ikke anvendes mere end tre på hinanden følgende dage. Langt bedre til at holde fast i dette tilfælde den følgende diæt: en dag du drikker kun yoghurt 1 pct (kalorie det giver dig mulighed for at gøre det), og i det andet, du kan spise som sædvanlig. Selvfølgelig, alle former for misbrug pølser og kager stadig ikke værd det, ellers kan du ophæve alle deres bestræbelser udfoldes. Blot 14 dage kan du tabe op til seks kilo, spise på denne måde.

Der er kontraindikationer!

Selvfølgelig, alle mælkeprodukter er meget nyttige for den menneskelige krop, mere præcist, en voksen. Børn skal også spise yoghurt ofte, og børnene frem til år det er forbudt at give det. Nogle voksne fra misbrug af dette produkt kan forårsage halsbrand. Det skal bemærkes, at den lavt kalorieindhold yoghurt 1 procent (glas drik indeholder ca. 100 kcal) ikke angiver, at det bør drikke i store mængder. I behov for at vide, hvornår de skal stoppe.

Sådan opbevarer

Alle mejeriprodukter forkæle hurtigt, så når du køber bør være opmærksomme på de udløbsdatoer trykt på emballagen. Hvis du tilfældigvis et uheld får en lav kvalitet yoghurt 1 procent, hvilket kalorieindhold er mindre end 40 kcal, og brugte det i fødevarer, kan du seriøst forgiftet og tilbringe i en hospitalsseng i flere dage.

Aldrig købe udløbne mejeriprodukter og ikke holde dem ud af køleskabet. Det bør forlade en taske eller en flaske yoghurt på bordet i et par timer, ville han være helt uegnet til menneskeføde. I varmen i denne tid er det reduceret til to timer. Lille nok gennemførelsesperiode giver dig mulighed for at købe kun frisk yoghurt 1%. Calorie, gavn og skade af dette produkt er nu kendt for dig.

interessante fakta

På oprindelsen af yoghurt gå legende. Det menes, at profeten Muhammed doneret bjergbestigere noget ligner blomkål. Det var en kefir starter. Highlanders gav hende navnet "hirse profet." Beboere i Nordossetien og Kabardino-Balkaria stadig føre en tvist, hvor det er fødestedet for den gærede drik mælk.

Så kaukasiere skattede gave modtaget, ikke at lade nogen få det mirakel. Men i begyndelsen af sidste århundrede "vantro" formået at tage fat i en opskrift på tilberedning af yoghurt. Den omstændighed, at Kaukasus ankom unge skønhed Sakharov med det formål at finde ud af hemmeligheden om produktion af drikken. I kærlighed med hendes lokale fyrste, og selv kidnappede han hende.

Alle kræfter gendarmeriet blev sendt på jagt efter skønhed. Sakharov var i stand til at frigive, men prinsen truede med at retten. Hun tilgav ham, efter at have opnået som kompensation for et dusin svampe. Fremstil kefir i industriel målestok begyndte i 1913.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.