SundhedSygdomme og betingelser

Bump på hovedet, "gaver Venus" og andre problemer

Hvis du finder bump på hovedet, udslæt eller andre problemer, er det nødvendigt at alvorligt undersøge mulighederne - hvornår, hvordan og med hvem du har modtaget denne "award". Det er ikke en tegneserie, som et udslæt på penis kan være et tegn på kutane eller kønssygdomme.

Vores krop er meget klar og velkoordineret mekanisme, eventuelle svigt, som opstår deri manifesteret øm, udslæt eller på mange andre måder. Meget vigtig tid til at forstå og fjerne årsagen. Hvis du opdager, at bump er dannet på penishovedet, så er der flere muligheder. Den mest harmløse mulighed - dårlig hygiejne. Dens betydning er ikke overdrevet, som under forhuden er kirtler, der udskiller olier til glans penis følsom hud, kan dette fedt være et ideelt sted for bakterier, der fører til udvikling af infektioner. Udgangen er meget enkel - et par gange om dagen for at vaske penis med en antibakteriel sæbe. Dette er især vigtigt før og efter samleje.

En yderligere udførelsesform mindre uskadelige og undertiden meget "snigende" - nemlig seksuelt overførte sygdomme (STD). På nuværende tidspunkt er det kendt i mere end 20 forskellige sygdomme, herunder hepatitis B, pediculosis (pubic lus), AIDS, syfilis, og mange andre. Tænk dem, der har symptomer kan være bump på hovedet. En af de farligste seksuelt overført sygdom syfilis betragtes, som i modsætning til den anden, kan det være fatalt. Manifesteret formationer i form af knuder, som bliver til et sår, der ikke gør ondt og ikke bløder. Om en måned senere såret forsvinder, betyder det ikke sige om den mirakuløse helbredelse, men blot peger på den næste fase af sygdommen, der manifesterer sig gennem kroppen udslæt.

Bump på hovedet, ligesom sår eller bobler, som er fyldt med væske for at indikere forekomsten af genital herpes. Desværre er denne sygdom er meget ubehagelig og farlig. Ophavsmanden til denne svøbe - herpes virus, der træder i kraft, så snart immunforsvaret svækkes. Især herpes ubehagelige faktum, at han har en meget smertefuld ulcerøs læsioner, der er lang tid at helbrede. I processen med fremkomsten og helbredelse - køn er udelukket, ikke kun på grund af den smerte, men også fordi herpes er meget smitsom. Herpes Faren er, at når en alvorlig immundefekt, kan det påvirke meninges (meningitis provokere), kan trænge ind i nervesystemet.

papillomavirus kan fremprovokere forekomsten af kræft. Hos mænd kan kønsvorter vises på dannelsen af penis. Ved at reducere immunitetskravene vorter kan stige i størrelse. Diagnosticere en malign tumor, gør en biopsi (overveje et lille stykke skæres fra vorter).

For en mand, er det meget vigtigt, mindst en gang om måneden, inspicere hans penis i tide til at lægge mærke til et udslæt, aflades med stærk lugt eller bumser på glans penis. I denne alder af fremskridt, vi alle svarene kigger på de "åbne rum" af internettet, fordi der kan sympatisere og rådgive hvad og hvordan man skal behandle. For eksempel skriver - "der var bump på hovedet", og komme tilbage en masse muligheder for mulige sygdomme og endnu flere metoder til behandling, som undertiden kan gøre mere skade end hjælp. Husk, at ikke en af "sympati" ikke vil være i stand til at hjælpe dig bedre end en læge. Så hvis der var "skræmmende" signaler - bør seriøst tænke på at gå til hudlæge, som, efter at alle nødvendige tests, vil være i stand til at stille en præcis diagnose og ordinere den korrekte behandling.

Vi ønsker dig til at få så meget glæde af sikker sex. De vigtigste ting - at tage sig af dit helbred og af deres partner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.