SundhedSygdomme og betingelser

Behandling af kronisk blærebetændelse

Sjældent syge blærebetændelse kvinde efter vellykket behandling kan glemme alt om det for evigt. Meget ofte sygdommen kommer igen og igen. I dette tilfælde kan vi tale om kronisk blærebetændelse. Mange anser det for mild sygdom og foretrækker at forkæle dig selv.

Problemet er, at mange medikamenter kun lindre nogle af symptomerne, især lindre smerte, mens infektionen forbliver. Behandling af kronisk blærebetændelse kan kun udføres af lægen. Kun testresultater kan indikere, at sygdommen faktisk er væk. Ellers efter et par måneder vil du igen nødt til at tage piller og lider smerte.

Inden given behandling, bliver du nødt til at blive undersøgt af en gynækolog, urolog, at bestå en urintest, gøre en ultralyd af blære og nyrer. Efter at det vil blive forklaret det forårsagende middel for sygdommen. Og først derefter vil det blive overdraget til behandling af kronisk blærebetændelse.

Først skal vi genoprette immunsystemet, til at fjerne årsagerne til blærebetændelse og har anti-inflammatorisk behandling. Til fjernelse udnævnt forværring antibiotika. De kæmper effektivt infektion. Det er værd at bemærke, at stoffet kan udpege en læge. Self-administration af antibiotika kan være vanedannende og, som en konsekvens, manglen på gavn af behandlingen. Bemærkelsesværdig effekt giver fysioterapi. Med det, vil du vinde en kronisk blærebetændelse. Behandlingen vil foregå hurtigt og effektivt.

I nogle tilfælde, eksperter rådgive instillation af narkotika ind i blæren. Det er en sikker procedure, som gør det muligt at reducere betændelse på kortest mulig tid. Normalt er det mangler et par procedurer for at fjerne manifestationer af blærebetændelse.

Mange lægemidler, herunder antibiotika, er farlige for gravide kvinder. Hvordan man behandler en kronisk blærebetændelse hos kvinder i denne periode - kan fortælle en læge. Instillation af antiinflammatoriske midler i dette tilfælde anses for sikre for sundheden af kvinden og det ufødte barn.

Sammen med behandlingen af blære-infektioner er nødvendigt at fjerne omskæring, som krænker den vaginale mikroflora. Ellers vil alle bestræbelser være forgæves. Uden en kvalificeret rådgivning fra en gynækolog effektiv behandling af kronisk blærebetændelse er umuligt. Uopdagede foci for infektion kan forårsage tilbagevendende sygdom.

God støtte legeme har immunstimulerende terapi. I overensstemmelse med funktionerne i din krops læge vil ordinere immunmodulatorer. De hjælper kroppen med at bekæmpe sygdommen, genoprette den vaginale flora og forebygge tilbagevendende sygdom.

Læger anbefaler eliminere krydret, skarpe, salt retter og holde sig til mælk-vegetabilsk kost. For kroppen hurtigt udskilles bakterier, anbefales at drikke masser af væske: frugtdrikke, gelé, te. Hvis der ikke er kontraindikationer, drik infusioner af urter og narkotika afgifter. Gode diuretika er melbærris, padderok, bære ører, tranebær blad. De hjælper med at reducere inflammation og lindre ubehag. Men med hjælp fra urter kan ikke eliminere infektion og helbrede sygdommen. Urteekstrakter kan anvendes som et præventivt middel og sammen med kraftigere lægemidler.

Behandling af kronisk cystitis - er en lang og kompliceret proces. Forsinkelser i adgang til en læge, selvmedicinering kan føre til uønskede og endda farlige sundhedsmæssige konsekvenser. Måske dysfunktion og normale funktion af blæren og kroppen som helhed. Hvis sygdommen er startet, kan infektionen bevæge sig op og bosætte sig i nyrerne. På grund af dette, at udvikle pyelonefritis, behandling er mere vanskelig og smertefuld.

Må ikke risikere dit helbred og straks kontakte lægen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.