Af teknologiElektronik

Oplader til en tablet: typer og deres funktioner

Tablet - dette er en meget nyttig ting, og en af de mest nyttige opfindelser i det 21. århundrede. Efter alt, kan denne lille computer fungere som en navigatør, og audio-video-afspiller, kamera, videokamera eller endda en mobiltelefon. Hertil kommer, den har adgang til internettet, og evnen til at hente en række andre programmer. Generelt for den moderne mand denne ting er uundværlig. Som for hukommelse, er elementet altid inkluderet i boksen. , Nogle gange bliver det imidlertid nødvendigt at erhverve road enheder med en cigarettænder stik. Men vær alting er, er det en stationær batterioplader til tablet eller bil, dens funktionsprincip og formålet er stadig en enkelt - opladning lithium batteri Tablet PC.

arter

I øjeblikket er der flere typer af hukommelse til disse gadgets:

  • Universal.
  • Specialized.
  • Bil.
  • Alternativ (arbejder fra solen energi).
  • Portable.

Og nu i flere detaljer om, hvad der er indeni hver af disse typer af enheder.

Universal oplader

Sådan en oplader (til Asus tablet inklusive) er en enhed, der omdanner input strøm til en spænding på 220-240 volt 15-20 volt, som er tilstrækkelig til effektiv batteri-opladning gadget. De er unikke i, at de kan anvendes ikke kun til tabletter, men også på nogle bærbare modeller. Den udstedte strømstyrke universelle hukommelse er ca. 3,42 A, hvor strømmen er ikke mere end 65 W.

specialiserede

Sådan oplader tablet anvendes i mindre grad, da kun beregnet til en bestemt model og batteritype. Det bør være en oplader (for "Samsung" tablet inklusive) en størrelsesorden højere end samme formål.

bil

Sådanne erindringer har en speciel stik en cylindrisk form og er inkluderet i bilens cigarettænder. Der bilbatteri og leverer mærkestrøm til opladning af enheden. Spænding konverteres strøm er 15 volt, hvilket ikke er meget forskellige fra de stationære hjem modstykker. Men den kraft er for lille strøm - kun 1,2 Ampere, så at opkræve en sådan anordning skal være 2-3 gange længere.

alternativ

Den mest interessant mulighed - en oplader til en tablet, der kører på solenergi. Især populær denne enhed bruger i visse europæiske lande som Tyskland, England og Frankrig. De er arrangeret på en sådan måde, at opladningen behøver du ikke at lede efter en kilde til direkte eller vekselstrøm. Alt du skal gøre er at medbringe en oplader til den nærmeste solstråle og vente, indtil tabletten er opladet.

bærbare

Dette er en særlig lithium-ion batteri, som er desuden udstyret med USB-kabel til opladning. I sin fuldstændige sæt indeholder også forskellige adaptere, kan det bruges i mange modeller af tablet-computere. Datakapacitet lithium-ion energi af bærerne kan være flere tusinde mikroampere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.