Af teknologiElektronik

Action Camera GoPro Hero 4 Black Edition: anmeldelser, instruktion på engelsk, anmeldelse

Mange mennesker, der er ivrige efter aktiv rekreation, sport og turisme, har gentagne gange hørt om multimedieløsninger under varemærket GoPro. Handlingskameraet er så overvækst med legender og myter, at sælgere selv ofte ikke ved, hvor sandheden er, og hvor løgnen er. I fokus for denne artikel, en repræsentant for avancerede teknologier - et kamera til ekstrem sport og aktiv underholdning GoPro Hero 4. Tekniske egenskaber, anmeldelser og anmeldelser af fagfolk vil give læseren mulighed for at lære alt om verdens bedste action kamera. Det er kun at beslutte, om der skal gives fortrinsret til en enhed, der er beregnet til rigtige fagfolk.

Markedsføring

Verdensmarkedet er ikke så rig på unikke produkter, som ikke har en specialiseret niche, der bestemmer formålet med produktet. GoPro Hero 4 Black Edition betragtes som en universel enhed, der er designet til at optage video i ethvert miljø. Der er ingen begrænsninger: Skydning under vand, frost og varme, i kviksand eller i det ydre rum. Under alle omstændigheder udfører enheden den opgave, der er tildelt den.

Men sådan en stor funktionel har den modsatte side af mønten - en høj pris. Detailprisen på action-kameraet svinger mellem 30-35 tusind rubler, hvilket forårsager utilfredshed hos mange potentielle købere. Men som praksis viser, er der ingen anden vej ud, det er den eneste gadget i verden, der kan skyde video under ekstreme forhold, så det er bedre at acceptere prisen.

Fuld pakke

Uanset hvilken slags sport den potentielle køber er involveret i, før han køber GoPro Hero 4 Black, behøver han ikke at bekymre sig, fordi producenten har leveret alle brugernes behov og leveret sit produkt med et værdigt bundt. Til optagelse under vand og under høj luftfugtighed finder ejeren en vandtæt sag, der kan klare trykket i en dybde på 40 meter. I boksen er der også et dækskelet til sagen, men dens installation bryder stramningen af strukturen, og dømmer efter udtalelser fra fagfolk, reducerer handikameraets praktiske egenskaber.

Køberne vil også gerne systemet med gadget monteringer. Under testprocessen var det ikke muligt at finde et emne, som GoPro Hero 4 ikke kan knyttes til. Undervisningen på russisk, som er til stede i sættet, vil appellere til alle beboere i CIS-landene, da det bliver nødvendigt at forstå alle brugere før operationen.

Når det kommer til absolut kvalitet

En rig pakke, attraktiv boks og multifunktionalitet har altid været kendetegnende for kinesiske virksomheder, der placerer deres billige produkter på verdens internetauktioner. Derfor er det ikke overraskende, at mange entusiaster i deres anmeldelser begynder at sammenligne den dyre gadget med forbrugsgoder, fordi det på det globale marked ikke accepteres at levere multimedieenheder med en værdig pakke. Men udtalelsen om produktet ændres med sin detaljerede undersøgelse.

Action Camera GoPro Hero 4 har ingen fejl. Hvis vi taler om kroppen - den er lavet af meget høj kvalitet plast. Ingen huller og ujævne led kan ikke påvises. Interfacekablerne hænger ikke, når de er tilsluttet, og monteringen har en meget bekvem og stiv fiksering. Alle komponenter er ideelt tilpasset hinanden, og det er umuligt at finde fejl med dem.

Mærkelig boks

Den første ting, som ejeren af gadgeten gør opmærksom på, er størrelsen af enheden og brugervenligheden. Miniature GoPro Hero 4 er meget kompakt og vejer kun 80 gram. Men forvirre mange brugere af den enorme størrelse på knappen og en mærkelig linse, der ikke skjuler i sagen, efter at strømmen er slukket. Forklaringen er ret enkel - store knapper er bekvemme at trykke på, hvis kameraet er placeret i et beskyttende etui. Og stilheden af linsen tillod at reducere enhedens størrelse.

Lige så mærkeligt ser actionkameraet sammen med alle fastgørelseselementerne i beskyttelseskassen. Men som de siger, mødes kun på tøj. Millioner af mennesker i verden foretrækker funktionaliteten af denne enhed, og ikke ekstern skønhed. Derfor anbefaler fagpersoner nytilkomne at tage op med den mærkelige slags kamera og kende ledelsen og operationen mere nøje.

Arbejdsbeskyttelse primært

Det enorme lithium-ion-batteri hævder ikke kun halvdelen af den samlede vægt af GoPro Hero 4 Black Edition-kameraet, men tager også næsten hele rummet ind i gadgeten. Producenten leverede en meget kraftig batteri med en kapacitet på 1160 mAh. Det bruger et action kamera lidt - 4,4 watt i timen, men batterilevetiden afhænger af kvaliteten af undersøgelsen og driften af trådløse grænseflader. Hvis du for eksempel slukker for LCD-skærmen og WiFi-modulet, kan du optage 3 timers video kontinuerligt ved 720p ved en billedhastighed på 120 FPS. Opgradering til 4K selv med reducerede billedfrekvenser (op til 30 FPS) reducerer ressourcen af GoPro Hero 4-batteriet med tre gange.

Hvad angår batteripakken, er installationen og fjernelsen af batteriet fuldstændig. En standard enhed med en pålidelig lås bruges som i konventionelle digitale kameraer. Batterirummet er placeret i bunden, og den utilsigtede åbning er helt udelukket.

Grænseflader og stik

I medierne er der meget negativitet fra brugere vedrørende implementeringen af grænsefladepanelproducenten. For det første forårsager den aftagelige stub, hvorigennem HDMI- og USB-portene er gemt, samt hukommelseskortsporet, forvirring. Dækslet, der lukker rummet, er ikke fastgjort til enheden, og der er ingen beskyttelsesmekanisme i sin vedhæftning. Ved hyppig brug af stik forbliver stikket ud og kan åbnes automatisk under drift og dermed gå tabt.

Trin i fortiden lavede producenten og installationsgrænsefladen mini-USB. Nu skal ejeren af GoPro Hero 4 Black altid bære et ordentligt kabel med ham (for at nulstille dataene til computeren uden for huset). Det samme gælder for mikro-HDMI-porten. Ganske en mærkelig tilgang til købere af den berømte amerikanske producent.

Nem ledelse

GoPro Hero 4-instruktionen fortæller om tilstedeværelsen af en berøringsfølsom flydende krystalskærm i action kameraet, hvilket rejser tvivl blandt mange nyankomne. Efter en detaljeret gennemgang konstateres det imidlertid, at det er umuligt at finde fejl med skærmens kvalitet. Sensibiliteten af sensoren er god, den reagerer på samme måde under forskellige vejrforhold, uanset temperatur, og det glæder sig, fordi mange ejere allerede har problemer med inoperabiliteten af berøringsskærmen på smartphones i alvorlige frost.

Matricen på miniatureskærmen GoPro Hero 4 demonstrerer en anstændig farvegengivelse. Lidt forvirrer skærmens lysstyrke, det er undervurderet. I deres svar hævder mange eksperter, at billedet kan laves og mere kortfattet i indstillingerne, men denne ændring vil i høj grad øge batteriforbruget. Hvis vi snakker om bekvemmeligheden ved at se footage, eksisterer det simpelthen ikke. Den mindste detalje på miniaturedisplayet kan ikke ses. Berøringsskærmen er kun egnet til at styre handlekameraet.

Reklame - Fremdriftsmotor

Bedragte købere kan tælle selv brugere, der ønsker at skyde med en høj opløsning 4K (3840x2160). Producenten lancerede reklamen GoPro Hero 4, savnet et punkt - ved den maksimale opløsning skifter kameraet med en hastighed på 15 billeder pr. Sekund. Det er en ting, hvis videokameraet producerer en statisk undersøgelse og en helt anden situation med objekter, der bevæger sig i høj hastighed. Resultatet er skuffende: et diasshow, hvorfra du kun kan vælge billeder af høj kvalitet.

Professionelle i deres anmeldelser anbefaler at optage video på opløsningen af FullHD (1920x1080 dpi). I dette tilfælde vil matrixen læse informationen med en hastighed på 60 billeder pr. Sekund, og det er nok til at skabe video eller film af høj kvalitet. Det er slet ikke klart, hvorfor 480p-tilstanden er nødvendig, hvilket fremskynder matrixen til 240 billeder pr. Sekund. Fire identiske rammer i videooptagelsen (60x4), for at reducere flimmer på skærmen - dette er en oplagt buste.

Alt om kvaliteten af skydning

I medierne er der en negativ fra nogle potentielle købere om manglen på autofokus på GoPro Hero 4. Gennemgangen og testen af enheden, som blev udført af eksperter og entusiaster i forskellige dele af verden, viste, at automatisk fokusering af videokameraet under ekstreme forhold ikke er nødvendig. Objektivet kan ikke behandle data selv med en hastighed på 15 billeder pr. Sekund. Kameraet modtager og behandler data perfekt uden autofokus.

For at forbedre kvaliteten af optagelsen i enheden findes flere nyttige funktioner. Under svagt lys kan du tænde for tilstanden Auto-lysdiode, men ejeren af gadgeten skal være klar til at sikre, at matrixens følsomhed er lavere, hvilket vil påvirke billedkvaliteten, når du ser video i høj opløsning (analog ISO i kameraer). ProTune-tilstanden, som er i stand til at skabe en bevægelseseffekt, har vist sig godt.

Kamera til ekstreme forhold

Når det kommer til kvaliteten af fotos oprettet ved hjælp af GoPro Hero 4 kameraet, er brugeranmeldelser skuffende. Som med enhver anden enhed til videooptagelse (vi taler om webkameraer og andre videokameraer), fungerede gadgetens fotofunktioner ikke. Fin manuel tuning gør det muligt at ændre parametrene på enheden og gøre 12-megapixelsensoren til et billede af høj kvalitet, men det er her nødvendigt at reparere handlekameraet sikkert, og objektet til optagelse skal være en stationær genstand.

Fabrikantens seriefotografering med 3 billeder per sekund og den automatiske matrixjusteringsfunktion til nattilstand overholder ikke de indstillede opgaver. Som et resultat af testen lykkedes ingen af eksperterne at komme tæt på kvaliteten af billeder opnået ved konventionelle digitale kameraer, der almindeligvis kaldes "sæbebokse".

Software og ledelse

Ganske en mærkelig beslutningstager - at udstyre dit produkt med et trådløst WiFi-interface. GoPro Hero 4 Black kameraet kan fungere som et adgangspunkt og forbinde til enhver mobil enhed via en trådløs kanal. Og hvis læseren mener, at producenten gav ham en router, så er han forkert, og det ville være en glimrende løsning for mange brugere.

For nemheds skyld kan man inkludere muligheden for at forbinde et handlingskamera med en smartphone baseret på OS "Android". Der er en speciel software, der giver funktionalitet til fuld kontrol ikke kun af kameraet selv, men også processen med videooptagelse - et trådløst kontrolpanel. En helt interessant løsning fra producenten med hensyn til adgang til enhedens hardware: Alle lysindikatorer og lydenheder er helt underlagt kontrol fra smartphone. Forglemmelige brugere vil altid finde, hvor kameraet er skjult, du skal bare lave højttalersalarm alarmer fra telefonen.

Afslutningsvis

GoPro Hero 4 kameraet vil helt klart appellere til alle elskere af udendørs aktiviteter, fordi der faktisk ikke findes noget lignende i markedet. Som en enhed til optagelse af video vil enheden helt tilfredsstille selv den krævende kunde: Mange tilstande, beslutninger og kvalitetsstyring vil give ejeren mulighed for at lave en fuldfilet film og ikke skyde en amatørvideo. Fremragende producent henvendt til løsningen af bekvemmelighed og sikkerhed - et action kamera du kan spille fodbold under vand, 100% beskyttelse.

Der er også negative aspekter, men de vedrører mere overdrevne krav til købere, der endnu ikke har lært at skelne kameraer fra videokameraer. Fans for at tage billeder i høj kvalitet GoPro Hero 4 vil helt sikkert ikke gøre. Ejeren bliver nødt til at tage sig af sikkerheden ved stubben på grænsefladens panel, idet det går meget nemt at miste det, men det er umuligt at erhverve, fordi producenten ikke havde problemer med det og ikke leverede detailkomponenten med den rigtige komponent.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.