FormationUngdomsuddannelse og skoler

Armageddon - Hvad er det? Betydning af ordet "Armageddon"

Armageddon skræmme os år efter år. Medier kun give anledning til at rejse til hans ører folket og få til at køre til supermarkedet for leverancer af strategiske varer. Men heldigvis har vi med succes været igennem en masse sort, "Armageddon" af de påvirkelige journalister og healere. Nu, der bor i vores dejlige tid, lad os se på begrebet "Armageddon": det vil sige, hvor man kan vente og en masse interessante ting om ham.

Armageddon: konceptet

Vi hørte det i samtale, og på skærmen, for sikker, havde en eller flere gange for at fange en film om verdens ende episke af samme navn - "Armageddon" Så lad os i sidste ende, analysere klangfuld ordet "Armageddon". Den værdi, vi er interesseret i første omgang, såvel som historiske realiteter forbundet med det.

Så i første omgang Armageddon - er ikke et almindeligt navn, og navnet på det sted, hvor, som Apokalypsen siger vil komme til at passere den endelige kamp mellem godt og ondt.

Oprindelsen af de moderne former ordet tilhører den hebraiske navnet på en af de bjergområder - "bjerg distriktet i Megiddo" Har Megiddo, som bogstaveligt betyder Geografisk er det placeret i det område i Haifa (nu Israel). Det hjælper til at se med egne øjne, hvad der er Armageddon, fotokort og steder af byen websteder.

Med Haifa bundet mere end et dusin af historiske begivenheder, for det meste - kampe. Ifølge Christian skrifter, disse "Israels Bjerge" komme sammen for at bekæmpe "alle jordens konger." I kampen for at opveje de onde kræfter og sataniske horder ødelægge guddommelig ild fra himlen. Denne indledende henvisninger til ragnarok som et geografisk punkt, og det hører til Ioannu Bogoslovu.

Neomysticism Armageddon

Over tid, den version om slaget ved Megiddo område forvandlet. Grundlæggende værdi flyttet fra udpegning af et geografisk objekt for at bestemme det afgørende slag. Det er overgroet med nye og nye definitioner, mystisk spekulation, de overtroiske frygt.

Armageddon er blevet fast etableret i doktriner de forskellige sekter. Blandt dem er velkendte for alle, "Jehovas Vidner", og mindre almindeligt "Living Ethics". Intimidering sognebørn Armageddon er blevet en integreret del af deres lære, at skubbe på frivillige donationer i navnet på besparelse.

Syntetiske Armageddon

I en tid med aktiv udvikling af teknologier begyndte Armageddon at erhverve teknologisk definition. Så nyheden om udseendet af atomvåben forårsagede en tilsvarende frygt - "nukleart ragnarok" I tider med konfrontation mellem Sovjetunionen og USA begyndte over hele kloden til at sprede denne frygt.

Med fremkomsten af nye produkter inden for teknologi næsten hver spille på science fiction som en forudsætning "afgørende slag". Fra mobiltelefonen til internettet, Hadron Collider, og andre højteknologiske opdagelser.

Armageddon i Protestantismen

Protestantiske doktrin fortæller os, at det bjerg af Megiddo gøres den afgørende kamp, og Iisus Hristos kommer igen for at vælte Antikrist (aka Satan, alias Beast). Efter dette mirakel, vil Satan blive lukket i tusind år i fængsel.

Megiddo og den i Skriften som området "det bjerg af Israel" identificerede også. Bibelsk Armageddon, kan vi se, at - konceptet er ganske entydig, men fulgt med tiden og i andre sammenhænge værdier. Og i dag er det bruges til forskellige formål som en lys og kalde omsætning.

Populær kultur og Armageddon

I dag mystiske frygt for Armageddon pougas, og ordet begyndte at blive brugt i forskellige sammenhænge. Ikke bange for at tage det for navnene på de forskellige projekter og sociale arrangementer. Som grundlag for en sand værdi (både direkte og symbolsk) i stedet opfundet mystikere, kan fortolkningen være meget forskellige.

For eksempel er der den historisk-filologisk almanak i Moskva, kaldet "Armageddon". Betydning af navnet skabere tolket som en slags forsøg på at samle alle tilgængelige kræfter til en afgørende krig for skønhed og sandhed i denne verden.

Biograf glæder os en fantastisk film "Armageddon" i 1998. Begivenheder udfolder episk: i løbet af menneskeheden truende overhængende fare for rummet som en meteorit. Det er stadig muligt at afværge end held og har været Bryus Uillis. Som det kan ses, er der en direkte appel til Armageddon værdi som endebjælken, og ikke i forhold til den primære. Filmen blev årsagen til, at Armageddon blev gjort til at tillægge værdien af menneskets udslettelse på grund af truslen om en meteorit.

Nu ved vi, at Armageddon er i sin oprindelige version, og de moderne realiteter.

Megiddo og slaget ved væggene

I sin historie af byen Megiddo lidt mange krige, større og mindre værdier. I det mindste, de data, vi leverer en bred vifte af historiske og filosofiske videnskabelige kilder.

For eksempel historikeren Erik Klayn siger i sin undersøgelse slagene ved Armageddon nogle data. Således mongolerne der var i stand til at glimrende erobre en betydelig del af Asien i det 13. århundrede, var det på væggene i byen Megiddo blev først støbt.

Det 20. århundrede også præget af slaget ved Megiddo. Britiske hær med Edmund Allenby besejrede tyrkisk ledes.

I bibelske skrifter vises Megiddo i mange væsentlige begivenheder i tillæg til den Apocalypse. For eksempel hæren dommer Barak besejrede Sisera, chefen kana'anæiske. Gideon og hans lille hær (kun 300 personer) snuppede sejren over midjanitterne skæbne.

Det faktum, at mange gange området nær byen Megiddo blev centrum for vigtige kampe, på grund af sin strategiske placering. Over 4000 års kamp malerier fra Megiddo forekomme med mærkbar frekvens. Dette bekræfter værdi, der skabes, da ordet Armageddon som nogle begivenheder, der påvirker skæbne af alle mennesker på Jorden.

konklusion

Så i denne artikel har vi været inde på en meget ildevarslende udtryk: at finde ud af, hvad der er Armageddon, hvor værdi bruges i dag, og i historien.

For mange, opdagelsen er, at ordet kommer af navnet på et sted i Israel - Megiddo. Gennem historien snesevis af kampe fandt sted her, som placeringen af området med strategisk betydning.

Bibelsk Armageddon nævnt i Åbenbaringen Ioanna Bogoslova , og ingen andre steder i Skriften. Men det samme billede, folk forestillede når man læser hans tekster, sprede rygtet om den verdens ende efter kampen mellem godt og ondt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.