FormationUngdomsuddannelse og skoler

Skoleuddannelse i USA. Hvad og hvordan man underviser i USA (i skolen)?

Skole uddannelse i USA er generelt tilgængelige for alle børn, der er bosiddende i det område af staten, uanset køn, sociale, etniske, religiøse og nationalitet. Derudover er der ingen ensartet tilstand standard for uddannelse i USA. Dette skyldes det faktum, at de skoler, der tilhører forskellige tilstande, er ofte genstand for en separat lovgivningsmæssige baser. Varigheden af den pædagogiske proces varierer også fra stat og er 10-12 år. Fyre kommer til at studere i 5-8 og kommer i 18-19 år. Skoleåret består af flere trimester, eller kvarte. studerende præstationer evalueringssystem alfabetiske.

formular styringssystem

Educational spørgsmål er reguleret i USA på tre niveauer: føderale, statslige og lokale myndigheder. Som allerede nævnt, kendetegnende for uddannelsessystemet i Amerika er decentraliseringen af forvaltningen af uddannelsesinstitutioner. Men det amerikanske Department of Education fører tilsyn, gennemførelsen af programmer, der er vedtaget af skoler. Desuden militærakademiet rapportere direkte til den føderale regering, uanset den tilstand, hvor de er placeret. Alle disse institutioner under føderal jurisdiktion i USA otte.

I nogle stater, næsten alle pædagogiske spørgsmål forudsat skolebestyrelser. Men det sker, at på niveau med de statslige myndigheder til at løse spørgsmålene om finansiering, godkendelse af skolernes læseplaner, lærebøger køb. Niveauet af viden om de studerende er underlagt løbende overvågning. Ifølge resultaterne af de studerende er ofte opløst i klasser af forskellige faglige niveauer, hvor de er ansat af en separat, komplicerede eller simple programmer. I USA, til udbredt system for føderale tilskud er afsat til gennemførelse af programmerne forbedre succesen af studerende.

Ofte det beløb er angivet i finansieringen af skolerne er direkte proportional med resultaterne af afsluttende tests af sine elever. På samme tid i USA arbejder på en forening af uddannelsesmæssige standarder. Det er interessant at bemærke, at det amerikanske Department of Education selv har eksisteret siden 1980. Dette er en af de mindste stater i ministerierne, staten beregner sine medarbejdere omkring 5.000 mennesker.

offentlige skoler

Amerikanske børn går i skole i samfundet, der giver ledelsen certifikat for at leje ejendom i distriktet og en kopi af betalte regninger for forsyningsselskaber. Hver valgkreds er knyttet en eller flere skoler, afhængigt af antallet behov for modtagende skoleuddannelse. offentlige skoler, der administreres af skolebestyrelser, valgte repræsentanter for skoledistrikter. Deres finansiering sker på bekostning af pengene fra det lokale budget. Ofte brugt til at finansiere de offentlige skoler afsætte penge der kommer ind i budgettet gennem ejendomsskatter.

Private skoler i USA

Selvfølgelig enhver regel der er undtagelser. Lidt mere end 10% af det samlede antal uddannelsesinstitutioner er private skoler. I USA, som i andre lande, træning i dem er betalt, og derfor ikke er til rådighed for alle, der ønsker at. Om optagelse på en privat skole, skal bestå en indgang udvalg. Statistikkerne viser, at efterspørgslen overstiger udbuddet i den rækkefølge. Og der er en grund. Uddannelse i USA skoler tilstand af underkastelse i mindre grad gør det muligt at realisere talentfulde børn. Samtidig, private skoler producerer de studerende mulighed for at indtaste de mest prestigefyldte institutioner for videregående uddannelse. Hvilken skole at vælge i USA? Hver mand for sig selv beslutter på egen hånd.

kirkelige skoler

Ud over offentlige og private skoler i USA i de seneste år et stigende antal såkaldte religiøse skoler, adlyde og finansieret af religiøse og velgørende organisationer. Uddannelse i disse skoler har en høj grad af disciplin, lydighed og religiøse ånd.

Børnehave

En introduktion til den pædagogiske proces begynder for amerikanske børn i alderen fra fem. Det er, når de begynder at gå til klasse nul, hvilket er en analog af børnehaven. Her unge amerikanere engagere sig i samfundet i form af et spil. Hovedformålet med børnehaven - at vænne sig til at kommunikere og tage almen uddannelse information, få noget erfaring.

Amerikanerne er også små i børnehaveklasse har lært at læse og skrive, gradvist bevæger sig fra spillet danner klasser til alvorlige lektioner. Selvom der i mange stater i nul og eventuelt en klasse besøg, næsten alle børns uddannelse i amerikanske skoler begynder med dette lille skridt. Ifølge den nul slutningen af klassen børnene passerer indgangen test. Og så følger en tre-trins fase af skolegang. Tæl antallet af skoler i USA af alt, er det vanskeligt, fordi hver ny fase - det er en anden skole.

grundskolen

Indtil den femte eller sjette klasse amerikanske studerende på skolen, kaldet folkeskolen. Et karakteristisk træk gennemfører klasser i alle fag med én lærer. Hovedparten af uddannelsen tid amerikanske børn i folkeskolen er engageret i at læse, studiet af modersmålet (skrift og tale). Hjemmearbejde er næsten indstillet. Alt arbejde børn udfører i klasseværelset, engagere sig i skolebøger, der ikke kan tage med hjem.

Folkeskolen og ender med udledning test, hvis resultater barnet kan være indskrevet i high school.

High School i USA

Her amerikanerne er begyndt at studere specifikke emner, i modsætning til de tidligere faser, der tager sigte på at øge den generelle viden om bagage. Hver eneste emne undervisning specialist. Studerende er forpligtet til at studere i high school engelsk, matematik, sociale og naturvidenskab, deltage i fysisk træning. Hertil kommer, at de studerende mulighed for at vælge fag at studere på egen hånd.

Sekundære skoler i USA er professionelle, akademiske og tværfagligt. I erhvervsskoler normalt kommer studerende, der ikke har scoret nok point til træning i den akademiske skole. Her er antallet af almene fag reduceres til et minimum. Uddannelse er koncentreret omkring de praktiske discipliner. Der er programmer, der involverer aktivitet i specielle værksteder. High school eksamen graduate faglige profil indeholder et sæt af viden, der giver dig mulighed for straks gå på college. Nå diversificeret skole - det er en krydsning mellem den akademiske og professionelle.

Studentereksamen

Således er de high school-dimittender i USA har forskellige almen uddannelse. Det er også forbundet med aktiviteten af uddannelses- og erhvervsvejledning organisationer. Normalt hver skole har en psykolog til at hjælpe de studerende til at vælge deres fremtidige erhverv. Valget af emner for undersøgelsen gennemføres i overensstemmelse med hensynet til erhvervet. De sidste 4 år i USA skolegang svarer til ungdomsuddannelserne i de post-sovjetiske lande, de såkaldte high-school.

Sidste år kandidater udføres som forberedelse til skole eller videregående uddannelsesinstitution. For vellykkede skolegang skal den studerende tjene et vist antal point, der er nævnt i programmet for at besøge det antal obligatoriske skoletid. Alle resten af teenageren deltager valgt dem lære af antallet af yderligere emner. Ifølge testresultaterne af udstødningen sker indskrivning i universitet.

Sammenfattende kan vi sige, at skoleuddannelse i USA er væsentlig forskellig fra det nationale uddannelsessystem. Men kvaliteten af at tilegne sig viden afhænger af ønsket om at lære. Form for uddannelse kun spiller en mindre rolle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.