FormationUngdomsuddannelse og skoler

Benguela strøm: Beskrivelse og karakteristika

Benguela Current - kolde vandmasser cirkulerer i den vestlige kyst af Afrika i Atlanterhavet. Vasker den vestlige del af kontinentet, der kommer fra syd og farende mod nord, så mod nord-vest. Under en bevægelse, en kontinuerlig strøm af vestlige Winds og passerer i Syd Ækvatorial. Cirkulationen af vandet begynder syd for Kap det Gode Håb. Det ender på kystområdet af Namib ørkenen, som er beliggende i den vestlige del af Afrika.

Temperatur, flow og åbning

Temperaturen af strømmen overflade af sommeren 18 + ... + 19 ° C i det sydlige og til +26 ° C i nord. Vinteren Benguela afkølet til +15 ... + 22 ° C.
vand hastighed varierer fra 1-2 km / t, højst 20-25 cm / sek. niveauet af salt - 35-35,5 ppm.

James Rennell hører til en af de tidligste beskrivelser af usædvanlige flow ud for Afrikas kyst. Tilbage i 1832, skrev han om kurset, giver det navnet "South Atlantic Benguela strøm." Rennell skrev det fortsatte langs Vestafrikas kyst, er engageret i den ækvatoriale bælte, derefter vendte vest og blev Ækvatorial Strøm.

Funktioner af Benguela Current

I den betragtede svag, passiv. Koldt vand flyder udvide afvikling kolonier brillepingvin til 30 ° sydlig bredde.

Benguela strøm undergår en unormal fænomener under påvirkning af atmosfæren. "Benguela Nino" - den såkaldte fænomen svarende til Stillehavet lignende manifestation i farvandet nær Peru - El Niño. Markeret var 3 tilfælde, der fandt sted i 1934, 1963, 1984. Bredde Benguela strøm når 200-300 km syd gradvist udvide mod nord, hvor er 750 km.
Det er kendt, at en af kilderne til strømningen anses det Indiske Ocean (ca. 25% af den overførte masse).

yderligere oplysninger

For indflydelse på klimaet, på grund af hvad nedbøren er sjælden. Dette skyldes den kolde luft, som er tættere og tungere end varm.

Bevægelsen af vand er mest tydeligt begrænset i banker fastlandet og har mere kaotisk, flygtige natur i den vestlige del. Vandmængder er 20-25 Sv. Alle deres flytter Benguela Aktuelle. I hvilke hav kan man stadig se disse egenskaber? Væsentlige ændringer sådanne indikatorer ikke bidrager. Anvendelse af gidroanaliza resultater viser, at ændringen i volumen ligger inden for 20%.

Fandt eksperterne tilstedeværelsen af aktiv mesoscale vortex felt. Den består af en stor anticyclone ringe med en varm center og atmosfæriske tegn på en kold arne.

Sammenfattende kan vi give et svar til alle, der er interesseret i spørgsmålet: Benguela Current - varm eller kold? Bestemt det er koldt, og samtidig have meget stærke egenskaber, som allerede er nævnt ovenfor. Strømmen har været kendt i lang tid, men en detaljeret undersøgelse af sine hydrologer, forskere begyndte relativt nylig. På kort tid lykkedes det os at finde sin oprindelse og til at give en lille beskrivelse. Og det med det faktum, at for ganske stærk, og dette udgør en trussel mod sejlads.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.