ComputereProgrammering

Encoder - Den encoder er ...: beskrivelse, funktioner og features

Den russiske sprog har optrådt i så mange ord for de sidste 20 år, der kender dem alle er umuligt. Med den hurtige udvikling af internettet begyndte at dukke op og nye erhverv. Og på én og samme ting kan betjenes af mennesker af forskellige erhverv. Selvfølgelig er den almindelige borger ikke forpligtet til at forstå alt i træk. Specielt at han ikke er interesseret. Men hvis du har noget at gøre med programmering, vil du ønsker at klart ved, hvad encoderen.

forudsætningen

På den ene side, kan spørgsmålet om forskellen mellem specialer coder og programmør betragtes langt ude. Intet problem ved første øjekast, nej. Men hvis man ser nærmere på dem, så bliver det klart, hvorfor så ofte forveksler disse to erhverv.

Stort set unøjagtig formulering og oversættelse i forbindelse med engelske begreber. Med det står nu over hele vifte af nymodens ord, der kommer til det russiske sprog. Et emne begynder at dukke op en enorm mængde af navne og er blevet uklare, vi har en computer sag, eller systemet enhed chassis.

Det samme sker med de liberale erhverv. problemet er blevet særlig akut med specialiteter relateret til computere. Det er interessant, at selv i dag kan være en træfning i en tvist om koder og programmør. Hvad er forskellen på disse specialer kan selv bestemme, hver på egen hånd.

to lejre

Upræcise definitioner af disse ord dukkede op i midten af 2000'erne. Så det var muligt at skelne to modsatrettede lejre. De kommer ind i et argument på hvert forum, bevise sin uskyld. Faktisk fik vi polemikere, der mener, at programmørerne - det er de mennesker, der arbejder med kode og arkitektur. Fra dette kan vi udlede, at koderen og programmør - er synonymt erhverv.

Repræsentanterne for den anden lejr tænkte lidt anderledes. Ifølge dem, programmøren - er en avanceret fagfolk, der kan kaldes en arkitekt. Men koder - er en entry-level programmør.

Anden udtalelse giver ret til at hævde, at programmøren anses for at være den dominerende figur, der udvikler og producerer algoritmer, der vil køre programmet, og giveren simpelthen opfylder alle vores planer.

Alsidighed

Det er to af de mest almindelige mening, som kunne komme indbyggerne i internettet. Det største problem er, at opdelingen af encoder og programmøren er yderst vanskeligt. Ofte de udfører både den første og den anden opgave. Denne situation er vagt minder om redaktøren og korrekturlæser. Når det er klart, at den første - en leder, der arbejder på en publikation på alle fronter, og den anden - retter fejl i teksten. Men sidst, redaktøren ofte bliver til en korrekturlæser i kombination, især hvis du ønsker at reducere personalet og spare penge.

Den samme historie er med programmøren, som ofte ikke kun udvikler algoritmer, men også efter at gennemføre dem som en encoder.

fornærmelse

Selvfølgelig ville det være dumt at tro, at de forum brugere og lånere af Internettet er ideelt delt i to lejre. Der var dem, der fremsatte deres skøre teorier. De er værd at nævne kortvarigt. Så i forfølgelsen af en fælles definition optrådte fornærmende og ikke fortolkninger.

Encoder - det bydlokoder. Her er en mærkelig udtalelse undladt at finde på nettet. Ikke svært at gætte, at forklaringen på denne specialisering er ganske offensiv. Nogle mente, at encoderen - det er ikke professionelle. Han kun "lidelse" over ikke-optimeret kode, der skriver med fejl. På encoderen har ingen erfaring, han - en programmør, der forestiller sig en ignorant.

skabelse

Another view er tidligere blevet beskrevet, men i en anden formulering. Skaberen kaldte programmør, men håndværkeren - encoder. Måske fortolkningen og ville have ret til liv, men der er en fangst. Sjældent programmering job kan kaldes kreativ. Designere - a designere, kunstnere, musikere. Programmører skrive kode, forsøger at behage kunden, for at realisere sine mål, og så videre .. Selvfølgelig sker det, at programmøren bliver leder af en afdeling, mens han arbejdede på kreative opgaver. Men personale specialist normalt udfører gentaget arbejde.

Hvis du er sikker på, at programmeringen - det virker, så må det være. Men så benægte, at giveren er engageret i den samme kreativitet, meningsløs. Efter alt, både specialisten arbejder på det samme objekt - kode.

oprindelse

For at undgå forvirring i de synspunkter og beslutte, hvad encoderen er forskellig fra den programmør, kan du gå til den anden side. Som nævnt ovenfor, de to lånte ord. Så de har oversat, hvilket vil give en klar definition.

Det viser sig, at engelsk ikke er meget nyttigt at løse dette problem. Uanset om det «programmør», «coder» eller «udvikler», i russisk alle de samme viser sig, at dette er en programmør. Det vil sige, fra et sprogligt synspunkt, det er synonymt.

Der er en formodning om, at det oprindelige ord "encoder" begyndte at blive brugt, fordi det er kortere og lettere og hurtigere at skrive. Og vi ved, at det russiske sprog har en tendens til at blive lettere. Så begrebet "encoder" og "programmør" på et tidspunkt fusionerede.

brug

Generelt er problemet med det russiske sprog består netop i, at der ofte er opført deri de ord, der ikke har nogen praktisk betydning. Det vil sige, var han selv en programmør, ingen rørt dem, og pludselig, at ordet var svært at skrive, og besluttede at bruge det et synonym for "coder". Denne simple substitution af ord, som ikke er bragt til det sprog, et nyt koncept, men kun forenklet tilgængelig.

Som bevis for denne udtalelse kan mindes, og brugen af "programmør". Det viser sig, at nogle brugere har besluttet for sig selv, at det er det rigtige at bruge navnet af erhvervet. Som et resultat, får vi noget, som folk har for nylig brugt eller velkendte ord eller moderigtigt.

færdighedsniveau

Som oversat fra engelsk giver ingen nye beviser for brugen af disse ord, lad os vende tilbage til den forrige visning. Coder eller programmør har forskellige kvalifikationer. Dette er den mest almindelige opdeling af specialiteter. Det viser sig, at programmøren at encoderen omfatte den laveste kategori.

Faktisk, for at bevise denne tro vil ikke fungere. Men der var detaljer, der havde vedtagne standarder, der tillader alle programmører opdele i fire kvalificerende grupper. Først kom de praktikanter, encodere, junior programmører og udviklere. I den anden var ingeniører og programmører. Den tredje placeret ledende udviklere og programmører og ingeniører. Den sidste var den ledende programmør, senior specialist og maskinchef.

Det er interessant, at de krav og opgaver er blevet ordineret til hver gruppe. Men der er et andet problem - giveren er ikke angivet. For det er en encoder. Igen synonym sammenstød mellem to begreber, der kunne opdeles i to lejre.

Generelt encoder og encoder - er ikke bare synonym. Det er det samme koncept som den engelske første og andet er «coder». Så vender vi tilbage igen til det faktum, at encoderen - det er bare en performer, men en programmør - inspirator, og i nogle tilfælde hovedet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.