SundhedPræparater

De mest effektive piller for leddene. Tabletter til led og ledbånd

Smerter i leddene og ledbånd - det globale problem med mennesker, der bor i det XXI århundrede. På grund af dårlige livsstilsvalg, lav mobilitet, iført en smuk og samtidig ubehagelige sko vises sygdomme som gigt og slidgigt. "Yngre" disse sygdomme hvert år - på samme tid tilstand fakta og statistikker.

Hvordan til at håndtere dem? Hvad tabletter til fuger effektivt og sikkert alle tage? Svarene på disse spørgsmål kan findes ved at læse materialet.

Gigt og slidgigt

Før du går på apoteket og bede apotekeren om, hvad slags piller for leddene er bedst at købe, er det nyttigt at fortælle lidt om sig selv sygdomme, der forårsager smerter i leddene - nemlig om gigt og slidgigt.

Gigt - er en kollektiv betegnelse for en gruppe af sygdomme, inflammatoriske natur af lejet og påvirker leddene og brusk. I dette tilfælde, så ofte henvist til de sygdomme, for hvilke hele kroppen er involveret. Arthritis kan være tegn på alvorlige krænkelser af menneskers sundhed, en fejl i stofskiftet, problemerne med det endokrine system og så videre. Slidgigt er - et problem, hvilket indebærer en joint inflammation. Det er grunden til i artiklen, vil vi tale primært om hvordan man skal håndtere slidgigt, som piller for at tage arthrose.

symptomer

Symptomerne på slidgigt indbefatter:

 • Smerte. Den mest indlysende, er det første tegn på slidgigt. Smerter i slidgigt er karakteriseret ved smerter på grund af skader, der forekommer kun, når bevægelse, og dens anvendelsesområde er begrænset til en kno (normalt).
 • Crunch leddene. Strengt taget leddene har tendens til at knitre bare sådan, og uden nogen grund. Men stykket af led på grund af slidgigt lyder mere "tør", desuden er ledsaget af smerte.
 • Forringelse af fælles mobilitet. Muskelkramper forårsaget af spiring af tumorer i knogler, forringe mobiliteten af den særlige samling. Dette symptom forekommer kun i den fase 3-4 osteoarthritis. Startende med dette symptom, tabletter til behandling af leddene allerede lidt hjælp.
 • Artikulær deformitet. Disse omfatter alvorlig hævelse, ændring i udseendet af samlingen. fælles deformation er normalt ledsaget af det sidste, trin 4 slidgigt.

Hvis du observerer disse symptomer i det mindste i den indledende fase, er det sandsynligt, at du snart får brug for pillerne fra ledsmerter eller anden behandling.

risikofaktorer

Risikofaktorer og årsager, der fører til en høj sandsynlighed for slidgigt inkluderer:

 1. Forkert kost.
 2. Forskellige skader.
 3. Fedme, hvilket øger belastningen på leddene.
 4. Hypotermi.
 5. Alder over 60 år.
 6. Autoimmun sygdom.
 7. Forgiftning.
 8. Sygdomme i skjoldbruskkirtlen.
 9. Ofte båret af forkølelse.
 10. Genetisk disposition.
 11. Lavt blodpropper.

Hertil kommer, artrose sygdom kaldet professionelle dansere - på grund af høje belastninger, som konstant udsættes for deres led repræsentanter for erhvervet. Også her kan du klassificere kvinder iført sko med hæle, der forlader dem efter en vis periode nødt til at tage piller for smerten ved Benenes led.

Slidgigt også lider pianister og programmører, der er repræsentanter for de erhverv, der også skaber en tung belastning, men denne gang på leddene i fingre og hænder.

Salver og geler

Før du drikker tabletter til leddene, forsøge lokale produkter eksponering - forskellige geler og salver gnides ind i huden i de berørte fælles artrose. Det fungerede godt til at lindre smerte sådanne lokale produkter som "Fastum-gel", "diclofenac" og "Voltaren". Deres indflydelse er tydelig, de reducerer betændelse ganske effektivt.

Men på grund af det lave niveau af deres tilgængelighed til joint (kun omkring 5% af de eksterne virkninger af lægemidlet når det fælles selv), de er ikke altid helt løse problemet, kun til at lindre smerter i nogle tilfælde, men ikke fjerne betændelse. Det er derfor, i tilfælde af svigt af lokal terapi kan anbefales til injektion direkte ind i de berørte fælles.

injektioner

Mere effektiv end traditionel medicin for samlinger (tabletter) kan være anti-inflammatorisk lægemiddel injektion. I dette tilfælde er midlet indgives direkte i ledvæsken, der giver en øjeblikkelig virkning på brusk- og det fælles selv og tilvejebringer derfor en stærk og hurtig virkning.

Injektionen indgives typisk kortikosteroider. Det er også muligt at anbefale administration af hyaluronsyre. Denne relativt nye behandlingsmetode har allerede vist sig bedst, men stadig temmelig dyrt og i øjeblikket ikke er overkommelig for alle.

Ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler

Det er et non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler ofte mener med udtrykket "tabletter for leddene." Faktisk NSAID er blandt de mest populære i behandlingen af gigt. Men det er værd at bemærke, at de ikke helbrede årsagen, men kun fjerne betændelse og mindske smerter, det er, har en symptomatisk effekt. De grundlæggende årsager til disse piller vil ikke fjerne smerter i leddene. Den mest berømte af NSAID omfatter alle de velkendte "Aspirin", "Ibuprofen", "Diclofenac" "Indomethacin", "naproxen".

Ud over det faktum, at NSAID "choker" symptomerne på slidgigt og kan spille ravage med en patient, hvilket tyder på, at alt er i orden, og efter eliminering af smerte, der ikke behov for yderligere behandling, kan de også forårsage nogle bivirkninger. Den mest almindelige af dem - er irritation af maven, væskeophobning i kroppen og den efterfølgende trykstigning, udvikling af hjertesvigt.

Hondoprotektory

Hondoprotektory - produkter af et helt andet niveau for udsættelse. Dette er ikke blot en tablet af smerter i leddene, er det - stoffer, der beskytter brusk og fremme dets nyttiggørelse. Med andre ord, hondoprotektory ikke bare fjerne smerter og betændelse, som gør non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler, og fjerne årsagen til slidgigt.

Imidlertid bør det erindres, at de led og ledbånd tabletter af denne type ikke giver hurtig virkning - de har en meget lang tid for handling. Den første effekt vil du kun se 3-4 måneders regelmæssig optagelse hondoprotektorov og den gennemsnitlige behandlingsforløb ordineret af en læge, vil vare fra seks måneder til et år. Du skal også understrege, at det er fornuftigt at tage hondoprotektory kun i de tidlige stadier af slidgigt. I de senere faser, vil de ikke hjælpe, fordi gendannelse og fodre der er næsten ingenting. Men i de tidlige faser, når gigt er ikke så meget at køre, de viser sig meget godt.

Den mest effektive hondoprotektory - "Artra", "Don", "Teraflex", "Struktum", "hondrolon". De fleste af dem er tilgængelige som kapsler til oral indgivelse og også ampuller til administration ved intramuskulær injektion direkte i det angrebne led.

Advarsel af medicin

Før under langvarig tage nogen lægemidler til behandling kan få en anden artrose og gigt, omhyggeligt søge lægehjælp på grund af deres ukontrolleret indtag kan føre til alvorlige bivirkninger på kroppen, og du i stedet for at behandle en sygdom.

Andre metoder

For andre fremgangsmåder til behandling omfatter:

 • Terapeutiske øvelser.
 • Fysioterapi.
 • Resort-spa-behandling.
 • Oxygenbehandling.

Også, taler om alternative behandlingsformer, for ikke at nævne behovet for slankekure. Korrekt ernæring vil ikke kun hjælpe med at forhindre den truende artrose, men også i høj grad hjælpe med at behandle allerede tjent. Det er værd at understrege forbruget af fødevarer rige på vitaminer B-gruppe - de er ansvarlige for korrekt stofskifte, så overtrædelser er ofte årsagerne til gigt.

Husk og forbrug af fødevarer rige på kollagen - et perfekt eksempel på et sådant produkt er en gelé, russisk nationalret. Den indeholdt store mængder af naturlige kollagen bidrage til at genoprette elasticitet og styrke af den beskadigede brusk og led.

Og, selvfølgelig, ikke spise for meget og få overvægt. Overskydende kropsfedt betyder automatisk en stigning i belastningen på allerede svage led - i dette tilfælde om en hvilken som helst behandling af slidgigt kan ikke være tale.

Husk, et lægemiddel på leddene - piller, salver eller injektioner - ikke giver stabile resultater på grund indtil din livsstil bidrager til gigt! Komfortable sko, spise godt, forblive aktive livsstil. Så vil du ikke være bange for nogen slidgigt og gigt, og ingen piller til behandling af leddene ikke er nødvendige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.