SundhedSund kost

Har jeg brug for at vide, hvor mange kalorier der er i rugbrød

I langt væk gange, de fleste af verdens befolkning, der forbruges en række fødevarer, og ingen tænkte på, hvor mange kalorier der er i rugbrød. I den forbindelse skal det bemærkes, at, afhængig af hvor de bor i forskellige nationer dannede deres kost. I Sydøstasien, hvor klimaet er fugtigt og varmt, den vigtigste afgrøde var ris. Intet andet på disse breddegrader ikke vokser. Ved ækvator, hvis man ser på det amerikanske kontinent, folket voksede majs. Det er bedst egnet til dyrkning. I Europa dyrkes hvede, rug og andre kornsorter.

I en periode med historiske udvikling og den region, hvor den første bagt brød, behøver historikerne ikke give et præcist svar. Og det er ikke det værd gådefuldt. Vores jævnaldrende nok til at vide, at det er et unikt produkt, og kalorier i hvert stykke af det allerede talt. Denne ukontrollabel trang til at tælle og analysere deres egne kostvaner dukkede op i de seneste årtier. Grundlaget for en sådan en seriøs og grundig tilgang fungerede som de ændrede betingelser for ophold en vis del af de mennesker på vores planet. For dem, blev det vigtigt at vide, hvor mange kalorier der er i rugbrød. Og den anden del af befolkningen bare glade for, at dette produkt er til stede på bordet.

I mange århundreder har menneskeheden levede under strenge fødevaremangel. I historien om nogen stat indspillede de dramatiske begivenheder, der fandt sted på grund af fødevaremangel. I Rusland blev de kaldt sult optøjer. Men med tiden og udviklingen af teknologier udbytter af fødevareafgrøder steget. Og nu har vi en situation, hvor maden skal være nok til alle mennesker, der bor på vores planet. På denne måde at leve af civiliserede mennesker har ændret sig væsentligt: de er blevet mindre engageret i fysisk arbejde. Det er disse mennesker og laver beregninger, hvor mange kalorier der er i sort brød og hvor meget - i hvidt.

I de seneste år, mange ernæringseksperter anbefaler at fravælge brugen af brød. Hvis du nærmer dig fra det formelt synspunkt, er der intet skadeligt eller nyt i denne appel nr. Sense tilgang er, at hvis en person bevæger sig lidt, så den energi, den har brug for mindre. Energi i kroppen kommer fra fødevarer. Derfor er det nødvendigt at begrænse forbruget af højt kalorieindhold fødevarer. I betragtning af sådanne anmodninger bagt Borodino brød, kalorier, som er til stede i et minimalt volumen. Men ud over de kalorier i brød indeholder en masse nyttige og endda nødvendige krop stoffer.

Være alting er, bør spises nødvendigt brødet. En meget udbredt misforståelse, at hvide brød de fleste kalorier. Hvis du evaluere og finde ud af, hvor mange kalorier der er i sort brød og hvide, forskellen vil helt ubetydelig. Et stykke hvidt brød lavet af hvedemel vejer hundrede gram indeholder 223 kcal. En sort luns af anden mel klasse - 214 kalorier. Nå, hvad de skal sige i denne sag? Du kan trygt og roligt spise brød af nogen art. Her er det kun i hvilke mængder, skal man bestemme for sig selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.