SundhedSund kost

At vegetarer spise?

Vegetarisk livsstil har altid vakt en ægte interesse i andre. Og mange fans af kødprodukter stadig ikke klar over , at spise vegetarer. I dag, vi endelig dot "i" og afsløre den "hemmelige".

Lad os starte med det faktum, at vegetarer er forskellige. Sande tilhængere af denne livsstil ikke spiser kød, herunder fisk og kylling. Men der er andre typer af det. Så de mennesker, der spiser æg og mejeriprodukter, bortset fra din kost fjerkræ, fisk og kød, kalder sig lacto-ovo-vegetarer.

Hvis ovenstående liste over produkter til at fjerne ægget, vil det allerede være laktovegetariantsy. Men ovovegetarintsy med stor fornøjelse forkæle dig selv hønseæg, men det er ikke primelyut mejeriprodukter.

Der er dem, der ikke har opgivet fisken, men en fugl i deres kost er ikke inkluderet. De kalder sig selv pesco-vegetarer.

Vegansk er den strengeste form for vegetarisme. Den, der overholder denne retning i kosten eliminerer mejeriprodukter, æg, honning, gelatine, der er alt hvad der er på en eller anden måde er forbundet med dyrenes verden.

Mange, der læser disse linjer, med rådvildhed ville reagere på alt dette, fordi for de fleste mennesker er det ikke klart, at spise vegetarisk i et sådant tilfælde. Faktisk er svaret ganske simpelt.

Det faktum, at vi ikke lægger vægt på mange produkter, at se kød som en primær deres mad i deres dagligdag. Vegetarisk kost tilstrækkeligt rig.

Og frem for alt, det vegetabilske, hvilket kunne give en betydelig mængde meget velsmagende og desuden sunde retter, ved hjælp af forskellige fyld. Alle former for gryderetter og perler, side retter og supper - at vegetarisk mad. De vigtigste ting her - for at anvende fantasi, bakket op af økonomiske ressourcer.

Tro mig, du kan leve uden kød. Og det har vist sig mere end én person. I øjeblikket er ti procent af vores planet samlede befolkning gav udtryk for deres præference for en vegetarisk livsstil. Og de har noget rigtigt.

Men tilbage til emnet for vores samtale, og vi vil fortsætte med at tale om, hvad at spise vegetarisk. For det andet, en stor gruppe af produkter - denne kornart. Det er dem, højre, er der ingen mangel. I butikkerne de er til stede i stor overflod. Og hvor mange vidunderlige retter kan fremstilles af dem?!

Glem ikke om bælgfrugter nemlig bønner, linser, ærter og lignende. Dette er en ganske stor gruppe af produkter er ikke kun en fremragende base for supper og side retter, men også kan være en udmærket fyld til kager og tærter, dumplings og dumplings.

At vegetarer spiser endnu? Nå, selvfølgelig, frugter og bær. Uden dem, som vi ved, ingen steder. Ud over det faktum, at dem med stor fornøjelse kan indtages i sin rå form, fremstillet af frugter vidunderlige salater, diverse desserter og meget mere.

Vi er alle dine favorit nødder, også kaldet vegetarisk mad. De er føjet til salater, korn, saucer og side retter. Nødder - den perfekte mad som en snack.

Som for mejeriprodukter og æg, de er også relevante for den vegetariske livsstil. Men for alle vegetarer inkluderer sådanne fødevarer i din kost.

Taler om fordelene eller skade af vegetarisme, kan vi nævne, at en sådan afbalanceret kost er meget nyttigt for organismen. Næringsstofferne i dette tilfælde fuldt ud opfylder menneskelige behov. Endvidere vegetarer er mindre tilbøjelige til forskellige sygdomme. Men der er et "men". Vi taler om en sådan retning som veganisme. Samlet udelukkelse fra kosten af animalske produkter fører til en mangel i kroppen en lang række næringsstoffer. I dette tilfælde skal du udfylde dem. Ellers havde helbredsproblemer ikke lang tid at vente.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.