Kunst og underholdningLitteratur

Vadim Zeland: bøger i orden. Hvor skal man begynde?

Mange mennesker, der er interesseret i den esoteriske litteratur, hørt om sådan en forfatter som Zéland. Denne mystiske forfatter, hvis biografi er dækket med mørke hemmelighed lover læserne en gang og for altid ændre deres liv til det bedre. Hvad spørgsmål blev rejst i sine værker Vadim Zeland? Bog for at læse vigtige eller kan begynde at vænne med arbejdet i den forfatter fra enhver frugt af hans arbejde? Svarene på disse spørgsmål er præsenteret i artiklen.

Bøger Sjælland rækkefølge: hvor du skal begynde læsning

Kurset "Transerfing virkelighed", der kan lære hver person til selvstændigt at styre deres egen skæbne og nemt at nå deres mål, består af flere trin. Hver af dem er beskrevet i en separat produkt. Som rådgiver læserne til at stifte bekendtskab med deres værker Vadim Zeland? Bøger med henblik på at blive læst til alle dem, der ønsker at virkelig blive herre over dit liv - det er udtalelsen fra forfatteren.

"The Space Valg" - en bog, der vil hjælpe læserne til at passere det første trin i uddannelsen. Det beskriver effektive teknikker til tankekontrol, er bevis for, at tanken er væsentlig. Folk begynder at læse, bør forberede sig på det faktum, at "plads indstillinger" vil ændre deres verden.

Den anden og tredje bøger

Således ovenstående tilstande, som du skal læse bøger Zéland i orden. Hvor skal man begynde? Svaret på dette spørgsmål er også givet ovenfor. Hvilken slags arbejde skal være for de "rum muligheder?" Den næste bog var et smukt navn "raslen af Morning Star." Det giver praktiske råd, teknikker er beskrevet, ved hjælp af hvilken, læseren vil lære at kommandere deres egen skæbne.

Den mest interessante del af "raslen af Morning Star" - en, hvor teknikken med realiseringen af begær. Forfatter taler om hvorfor drømme ikke bliver omsat til praksis, lærer læserne kompetent "bringe" af universet. Efter at have læst den, vil mange mennesker finder i deres talent, er tilstedeværelsen af hvilket ikke engang mistanke før.

Hvordan er det tredje stykke, der gjorde Vadim Zeland? Liste over bøger i den rækkefølge siger, at efter "Shelest" du skal tage den "Frem til fortiden." I dette arbejde, en liste over teknikker, hvorved en person får mulighed for at undersøge mulighederne for tiden. Det er nødvendigt at lære at tiltrække ind i dit liv "gode" scenarier.

"Administration af en virkelighed"

Det er blevet sagt, at læse anbefaler Vadim Zeland alle bøgerne i orden. Derfor, efter et kursus af "Frem til fortiden", skal læseren begynde at studere det arbejde, som kaldes "Reality management". I den fjerde bog, forfatteren introducerer et interessant koncept som "dobbelt spejl."

Dette kursus giver læserne mulighed for at udelukke fra deres leksikon et ord som "skæbne". Bogen giver evidens for det faktum, at ingen af de dårlige begivenhed i vores liv ikke er forudbestemt, manden selv ubevidst "vælger" det fra en bred vifte af muligheder. Efter at have mestret kunsten at indtaste "dobbelt spejl", kan du lære at udelukke alle mulige problemer og at tiltrække ind i dit liv kun glade begivenheder.

"Æbler falder i himlen"

Hvad er produktet af følgende anbefales at læse Vadim Zeland? Bøger i orden at studere, du kan opnå maksimale resultater. Derfor forfatteren tilbyder sine fans efter "Office af virkeligheden" at tage op at læse værker af "Æbler falder på himlen." I dette papir, forfatteren opsummerer alt om, hvad der kunne fortælle i de foregående fire bøger.

Systematiseret information Zéland beder læserne til at se på den udefra. Den femte bog vil lære at anvende de teknikker, der er beskrevet ovenfor i usædvanlige situationer, opnå på denne måde deres mål. Også, et produkt af "Æbler falder i himlen" er interessant, fordi det omhandler sådan noget som "energi". Efter at have læst denne information, vil folk lære at spare energi, til at klare forhindre realiseringen af drømmen dovenskab. Enhver, der læser bogen vil aldrig klage over en mangel på viljestyrke.

Den sidste bog

Det er blevet sagt, at læse anbefaler Vadim Zeland alle bøgerne i orden. Liste over de første fem værker er også repræsenteret. Hvilken slags arbejde fuldender kurset "Transerfing virkelighed"? Den sjette og sidste bog var lovende titel "skuespiller virkelighed." Forfatteren advarer sine fans, at dette arbejde primært rettet mod folk, der er parate til at stoppe op og tænke.

Assimilere oplysningerne i de "mestre i virkeligheden," lidt mere kompliceret end den viden, erfaringer fra de fem bøger er beskrevet ovenfor. lovene, hvorved universet eksisterer diskuteret i den sidste del. Writer hjælper til at forstå dem, og derefter begynde at bruge denne viden til deres egen fordel. Forfatteren lover, at læserne, der har mestret alle seks værker, lære at bogstaveligt styrer virkeligheden.

Mini-kursus

Selvfølgelig ikke hver person er i stand til nemt at finde tid (og lyst) til en tankevækkende undersøgelse af alle dele af "Transerfinga virkelighed." Om læsere, der lider af mangel på tid, også tog sig af Vadim Zeland. Bøger, om rækkefølgen af ovenstående, selvfølgelig, vil være mere nyttigt end den korte version. Men "Practical Course Transerfinga for 78 dage" er i stand til at vende det liv, ændre det til det bedre.

lærebog skaberen rådgiver arbejde sammen med ham i 78 dage, hver dag udfører praktiske opgaver. Dette vil ikke kun mangfoldigheden i hverdagen, men også bidrage til gradvist at lære at bringe glade begivenheder, til at oversætte deres drømme i virkeligheden.

"Living Kitchen"

Løse specifikke problemer og hjælpe det arbejde, som skaber Vadim Zeland. Alle bøger om frigivelse rækkefølge forfatteren anbefaler kun læse i, når det kommer til kursus består af flere etaper. Arbejde godt, kaldet "Living Kitchen" kan studeres separat fra bøgerne, hvilket er over listen.

Så hvad vil være nyttig "Living Kitchen" til læserne? Denne bog anbefales til folk, der er bekymrede over helbredsproblemer. Også det viser læsning for dem, der ønsker at forebygge en lang række sygdomme. Forfatteren siger, at "Living køkken" indeholder praktiske anbefalinger, hvorefter læsere vil genvinde sundhed og energi af teenagere. Forfatteren lover også sine tilhængere til at forbedre udseendet, intelligens tilstand, strømmen af munterhed. Opskrifterne i bogen, ikke har noget at gøre med vegetarisme.

Hvad andet at tjekke

"Apokryf Transerfing" - et andet værk Sjælland, har ingen relation til hovedretten. I dette arbejde, Vadim indbyder læserne til at "vågne op" for at stoppe lever i en drøm. Efter at have læst denne bog, vil folk have mulighed for at gå ud over den sædvanlige matrix, lære at udføre usædvanligt for dem tidligere handlinger.

"Living Transerfing" er en genudstedelse af produkt, som er beskrevet ovenfor. Den indeholder mange vigtige tilføjelser, der giver læserne til mere effektivt at arbejde på at forbedre dit eget liv. Bogen indeholder eksempler på de negative virkninger af industrielle civilisation til mennesket tilbydes en vej ud. Efter at have læst det, kan du altid komme af med mønstre, der pålægges borgerne ved det moderne samfund, frihed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.