FinanserSkatter

Går land skattepligtige pensionister? Fordele til jordskat for pensionister

Går land skattepligtige pensionister? Dette emne interesserer mange. De ældre er trods alt evige fordele. Og derfor slår slægtninge ofte deres ejendom ud. Hvorfor? For ikke at betale kontant i form af afgifter. Hvad med betaling for jord? Er pensionister givet nogen bonusser fra staten i dette område? Hvad skal befolkningen vide om den pågældende betaling?

Evige Begunstigede

Går land skattepligtige pensionister? Nogle er tilbøjelige til at tro på, at ældre i Rusland er helt fritaget for denne kategori af betalinger. Faktisk er det ikke sådan. Der er en vis liste over skatter, der ikke opkræves af borgere, der har nået pensionsalderen. Men nogle betalinger skal stadig betales. Hvis dette sker, bliver der som regel givet gamle bonusser eller nedsættelse af skatteprocenten. Derfor er pensionister i nogen grad evige ydelsesmodtagere. Og kun i ekstreme tilfælde betaler de skatter fuldt ud. Denne kendsgerning skal tages i betragtning.

Ejendom eller jord?

Er der en jordskat for pensionister? Punktet er, at betalingen bliver undersøgt rejser mange spørgsmål. Som det allerede er sagt, hos ældre er de fleste skatter trods alt dækket af ydelser. Og dette skal tages i betragtning. Landskat betragtes ofte som en betaling for den eksisterende ejendom i ejendommen. Eller rettere kaldes det et ejendomsbidrag. Dette er forkert. Befolkningen skal klart forstå, at ejendomsområdet og ejendomsområdet for skattelovgivningen er klart adskilt.

Hvorfor skal vi tage højde for denne kendsgerning? Alt på grund af, at ejendomsskatten ikke betales af pensionister. Men situationen med hensyn til jorden er tvetydig. Hvilken en? Hvad afventer ældre pensionister, der ejer land eller jord? Det er ikke så svært at forstå alt dette, som det ser ud til. Især hvis ikke at forvirre ejendom betaling og jord. Så uden særlige problemer vil det være muligt at besvare det stillede spørgsmål.

Der er ingen befrielse

Går land skattepligtige pensionister? I Rusland er ingen borger helt frigivet fra denne betaling. Det betyder, at alle ejere, der falder ind under kategorien af skattepligtige (det vil sige efter flertallet) i en vis grad skal betale skat for jord. Og der er ingen undtagelser. Det er det samme, hvem taler om - mennesker med handicap, store familier eller ældre borgere.

Det bør derfor konkluderes: Landskat for pensionister finder sted. Men glem ikke om medlemskab af denne kategori af personer til modtagere. På trods af at du bliver nødt til at give penge til plottene, er det i nogle tilfælde muligt at forvente ikke bonusser fra staten. Hvilke? Er der et privilegium på jordskat for pensionister?

Sænk basen

Ja, den er tilgængelig. Men som det allerede er sagt, fordeler alle ikke alle. På kategorierne pensionister, der kan bruge "bonus" fra staten, snakker vi lidt senere. Først skal du forstå, hvad fordelen er. Dette er et vigtigt punkt. Måske er der ikke noget i det?

Igen en forkert mening. Enhver fordel i Rusland giver dig mulighed for at få et godt afkast. Hvad angår betaling for jord, kan det kun siges, at jordskattesatsen for pensionister anvendes på en reduceret base. Derfor betaler ældre ikke det fulde beløb. Og denne kendsgerning er allerede tilfredsstillende. Til hvilke beløb skal landskatten anvendes? Det er i overensstemmelse med skattelovgivningen etableret af landets regering i et vist beløb. Men her er skattebasis for pensionister reduceret med 10.000 rubler. For eksempel, hvis et websted koster 300.000, skal den ældre person tage højde for omkostningerne på 290.000, og fra det andet beløb beregnes afgiften.

Kategorier af modtagere

Det er allerede blevet understreget, at ikke alle har ret til en sådan bonus. Går land skattepligtige pensionister? Ja. Men i nogle tilfælde, ikke det fulde beløb, med en reduceret med flere tusinde rubler skattebasis. Hvem har ret til at modtage en sådan ydelse? Den Russiske Føderations Skattekodeks foreskriver kategorier af personer, der er i stand til at bruge tilbuddet fra staten. Hvem er de Fordele følgende borgere:

 • Kavaleri af herlighedens orden.
 • Heroes of Russia og Sovjetunionen.
 • Invalider (1 og 2 grupper). Og også dem, der modtog deres status som barn eller blev sådan under nukleare øvelser.
 • Veteraner af fjendtligheder, invalider af anden verdenskrig.
 • Ofre for Tjernobyl eller andre alvorlige ulykker (dette punkt er bedre at afklare).
 • Folk, der har oplevet atomvåben eller likviderede denne type ulykke.
 • Personer, der modtog strålingssygdom.

Du kan se, at almindelige pensionister ikke medtages her uden særlige forhold. Derfor betaler de fuldt ud skatter på land.

Tvetydighed af love

Nu er det klart, at skattefordelene for jordskattepensionister er lagt. Men kun i nogle situationer. Ikke desto mindre understreger mange mennesker ret interessante fakta. Nemlig tvetydigheden af den russiske lovgivning. Sagen er, at skatter på land er reguleret af kommuner. Hver region har sine egne regler og indsatser i denne sag. Skattelovgivningen angiver, at pensionister i en given region kan få særlige fordele. For eksempel fuld fritagelse for betaling af skatter for jord. Dette er ikke forbudt. Derfor er det ikke altid muligt hurtigt at forstå problemet under studiet.

At betale eller ej?

Privilegier for jordskat for pensionister er tilgængelige i Rusland. Og i nogle tilfælde for alle kategorier af personer, der har gået på en velfortjent hvile. Mange spekulerer på, om pensionister bør betale for kvitteringer for jord, der kom til dem. Faktisk er dette problem ret kontroversielt. Igen, på grund af alt tidligere sagt. Sagen er, at alle skatteindtægter skal betales. Men samtidig anbefales det at ringe først til administrationen af bydelen og finde ud af de bonusser, der gives til pensionister. Eller kontakt skatteafdelingen og afklar alle oplysningerne.

Det er sandsynligt, at en ældre persons grundafgift ikke skal betales i princippet. Et sjældent fænomen, men det forekommer. Men hvis vi taler om de tidligere nævnte kategorier af personer, så behøver de ikke at betale for landet. I stedet anbefales det at tage en handling, som hjælper med at undgå at modtage unødvendige kvitteringer.

Jeg har ret!

Ofte klager pensionisterne, at de, modtagere, modtager kvitteringer til betaling af jordskat. Dette er ikke det bedste. Det skal bemærkes, at det kun handler om borgere, der er 100% fritaget for at betale kontant for landet. Hvordan er i dette tilfælde? Det er påkrævet at ansøge om skatteservice med en modtaget kvittering og ansøgningsskema. Dokumentet skal angive tilstedeværelsen af de ældre individuelle fordele. Bevis er vedlagt ansøgningen. nemlig:

 • Udmærkelser og dekorationer;
 • medaljer;
 • Pension certifikat;
 • Handicapcertifikater;
 • Dokumenter til jord;
 • Certifikater for veteraner eller deltagere i fjendtligheder (herunder anden verdenskrig);
 • Borgerpas.

Det er tilrådeligt at vedhæfte flere SNILS, men det er ikke nødvendigt. Således bekræftes privilegier til pensionister på landskat. Derefter vil betalinger ikke blive sendt til borgeren. Og du behøver ikke bekymre dig om at betale jordskatten.

Hvis betalingen kom?

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg modtager en kvittering for betaling af jordskat? Som allerede bemærket, ikke panik. Et lille notat vil bidrage til klart at handle i denne situation. Faktisk er det lettere at løse problemet end det ser ud til. Så borgeren burde:

 1. Find ud af: fra bidraget er pensionisten frigivet? Landskat, måske må han ikke betale. For at gøre dette skal du ringe til skatteservice.
 2. Hvis der er fordele, er de tidligere anførte dokumenter og ansøgningen af den etablerede prøve knyttet til kvitteringen.
 3. Desuden skal pensionisten ansøge om en skattefritagelse. Nok at anvende med en pakke med dokumenter. Du behøver ikke at betale en kvittering. Med rabatter på skatten får betaleren en ny betaling. Og allerede skal det betales.
 4. Når en borger ikke har ret til ydelser eller fuld fritagelse, skal bidraget betales fuldt ud.
 5. Hvis før referencen til skattekvitteringen blev betalt, så er der behov for afkast, hvis der er fordele. For at gøre dette skal du skrive en ansøgning, vedhæfte detaljerne på den konto, som du overfører penge til de tidligere nævnte dokumenter til.

fund

Hvilke konklusioner kan vi trække af alt dette? Landskatten for pensionister er et ret vanskeligt emne. Den er fuld af funktioner, der skal specificeres i hver by separat. Og det skal gøres regelmæssigt. At være præcis, hvert år. Efter loven er landskatten fuldt reguleret af kommuner. Samtidig er der undtagelser blandt de ældre, som i en hvilken som helst lokalitet ikke betaler den betaling, de studerer overhovedet. Men de bliver nødt til at erklære deres rettigheder i overensstemmelse med den lovgivning, der er fastlagt ved lov.

Derfor er der en jordskat for pensionister. Og ganske ofte skal borgerne fuldt ud betale for de kvitteringer, der er kommet til dem. Studiet af betaling er et af de få, der er vanskeligt at forstå. Når alt kommer til alt, er pensionister i grunden enten helt fritaget for betaling eller giver nogen form for bonusser til alle, der har gået til en velfortjent hvile.

For fast ejendom, som er placeret på stedet, som allerede understreget, betaler pensionister normalt ikke. Ejendomsskatten for denne kategori af personer gælder ikke. Og dette skal huskes. Den bedste løsning på problemet er at ringe til byadministrationen og distriktsskatten. Kun der vil være i stand til at svare: Der er privilegier på landskat for pensionister eller ej.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.