InternetElektronisk handel

Sådan bruges "Yandex" -koshelkom. "Yandex" -koshelek - som at sætte penge

Ofte er brugere står over problematiske situationer, hvor det er nødvendigt at udvikle nye sites og betalingssystemer. Folk ældre end 40 år kan være svært at ændre dine egne billeder, for ikke at nævne brugen af e-valuta. Derfor denne artikel fokuserer på, hvordan man bruger den "Yandex" -koshelkom. Med sin hjælp i fremtiden kan betales selv i reklamer.

Elektronisk tegnebog "Yandex"

I øjeblikket er der en række forskellige betalingssystemer. Hver person får mulighed for at vælge den mest behagelige brugergrænseflade til det. "Yandex" Systemet har flere fordele. Dette er en enkel og hurtig procedure for at skabe en online tegnebog, fraværet af specifikke betingelser for starten af brug, let at lære den populære tjeneste, evnen til at deponere en ønsket måde (via pengeautomater, betalingsterminaler, bankkort, forsendelser, der modtager kontant betaling for mobil kommunikation) i overalt i verden. Der er registreret mange forfattere forsendelser.

For at opretholde en opfordres brugeren til at starte "Yandex" -koshelek. Til forfatterne af forsendelser vil blive sendt detaljer for betaling af den bestilte reklamer. Hertil kommer, at bruge penge på kontoen, kan du få varerne i forskellige online-butikker.

"Yandex": Wallet er klar til brug

Opret en konto på sitet er nemt. Efter dette, vil folk være i stand til at starte din egen e-wallet, bruge tjenesten "Yandex". For at tage højde bør binde telefonnummer.

Så skabt med hjælp af "Yandex" tegnebog service er klar til brug! Men der er nogle gange en uventet situation. Opret en konto var let. Men hvordan man bruger "Yandex" -koshelkom, man ikke kender. Til at begynde at lære at genopbygge balancen. Elektroniske penge på kontoen vil være påkrævet ved betaling for annoncering i nyhedsbrevet og andre tjenester.

Depositum bruger tjenesten "Yandex"

Når du har logget brugeren vil se på venstre side af den elektroniske pung nummer, og i midten - en beskrivelse af de forskellige muligheder for at arbejde sammen med ham (hvordan at oversætte, udleje, bruge penge, slips kort, etc ...). Klik på linket "top up", kan han vælge en tilgængelig metode til at modtage penge på kontoen. Midler overføres øjeblikkeligt med hjælp af pengeautomater og taletidskort "Yandex" for en time - RBR kort, i løbet af dagen - kontant betaling gennem enhver terminal, kasserer eller kontor. Måske modtagelse af penge inden for 2-3 hverdage. Dette er, hvad der sker i tilfælde af en bankoverførsel.

Problemer med balance genopfyldning

I den seneste tid kan man iagttage en situation, hvor ressourcerne er ikke tilgængelige fra pengeautomater og terminaler til "Yandex" -koshelek. Sådan at sætte penge ind på en konto i dette tilfælde? Det vil sandsynligvis nødt til at ringe til teknisk support af terminalen og finde ud af, hvor pengene ville forsvinde. For at undgå problemer, skal du ikke depositum gennem dem. Hvis du stadig ønsker at overføre penge fra pengeautomater, er det nødvendigt at spørge, hvilke af dem er kolleger, familie og venner. For eksempel, i håndkøb på nogen af de saloner "Euroset" penge indkomst uden forsinkelse.

Køb, betaling for varer og tjenester ved hjælp af tjenesten "Yandex"

Med sitet, kan du overføre penge fra din saldo på kontoen af en anden person. Der er tre måder at opnå denne opgave: ved at klikke på linket "Tilføj", aktivering af en fodnote "Overførsel til en anden bruger" eller brug af en særlig "overførselsformular".

Sådan bruges "Yandex" -koshelkom efter på balancen har penge? For eksempel, som denne. Når du køber reklamer i nyhedsbrevet forfatteren sender antallet af elektroniske pung i "Yandex" systemet: 4HHHHHHHHHHHH4. Brugeren skal angive antallet og størrelsen af overførslen, og klik derefter på "Oversæt". Når du ringe til nummeret, du har brug for at være forsigtig, ellers pengene vil få en anden. Efter brugeren indtaster betalingen adgangskode overføres til kontoen for modtageren. Følgende er at informere forfatter til mailing betalingstjenester og indtast din pung nummer i "Yandex".

beskyttelse oversættelse

Den udføres ved hjælp af protektion - numeriske koder, uden input, som modtageren ikke modtager oversættelse. Du bør sætte en vis gyldighedsperiode. Denne gang destinationen er givet til hans behov. Hvis der inden for den fastsatte periode modtageren ikke indfører den nødvendige beskyttelse koden, vil pengene blive returneret til afsenderen pung. Under alle omstændigheder vil en sådan foranstaltning være med til at sikre beskyttelse i tilfælde af en forkert datainput om modtageren.

Refill med særlige tjenester

Denne opgave kan udføres ved at udveksle elektroniske penge med andre systemer ( "Tegnebog», LiqPay, «RBC Money" et al.). Normalt overføre midler fra WebMoney i "Yandex" -koshelek. Opdater din konto, kan du bruge andre vekselkontorer, som et system tjeneste ikke er billigt: Kommissionen er 4,5% af beløbet. Mange webmastere dem, der ønsker at "Yandex" -koshelek transfer penge, rådgive service "mig."

Der er en god metode til at studere kundernes feedback til at bestemme den bedste service. Men sitet tilhører WebMoney. Han kaldte Advisor. Der er medlemmer af systemet til at give feedback om de steder, som de har behandlet. Blandt de pålidelige ressourcer, kan disse mennesker finde en egnet veksler med den gunstigste sats.

Overførsler mellem QIWI pung og "Yandex"

Den første ting du bør tjekke sikkerhedsindstillingerne. Dette gælder for den "Kiwi" -koshelka og "Yandex", og PayPal, eller en hvilken som helst anden. Du er nødt til at besøge afsnittet "Sikkerhed", der er alle de nødvendige instrukser. Desuden bør du sætte dig ind i de vigtigste svigordninger, der bruger uærlige mennesker i jagten på profit.

Fyld balance "Yandex" gennem QIWI kan bruge bytteservice. Den omvendte procedure udføres på samme måde. En bruger oversættelse QIWI / "Yandex" til det valgte sted. Så alt er enkel. Exchange service gør oversætte "Yandex Money" / QIWI ejer af midler, netto af provisioner. Gebyret kan være op til 12%, afhængigt af hvad stedet tjenester vil blive brugt.

Valget af bytteservice

Pengene vil blive vist på kontoen for den bruger, bortset fra tilfælde, hvor en person ved et uheld falder til svindlerne. Han overfører pengeveksling, og til gengæld, selvfølgelig, ikke modtager noget (vi kan antage at det er 100% provision for tjenesten). Sådanne situationer er ikke ualmindelige.

Tilbage står spørgsmålet om, hvordan, med hjælp fra bytteservice skal genopfyldes "Kiwi" -koshelek, "Yandex"? Ved at overvåge forløbet af elektroniske valutaer, kan brugeren vælge den mest pålidelige hjemmeside. Der er åbent fra listen over betroede ressource med et passende kursus. Efter overførsel af elektroniske penge til detaljerne i tjeneste boardadministrator fylder pung i den ønskede valuta, netto af brugerbetaling specificeret.

Binding af bankkort

For at udføre denne opgave til en person, der ønsker at lære at bruge den "Yandex" -koshelkom skal gå til indstillingerne på linket "Account Management". Så har du brug for at vælge et område "Bankkort". Brugeren tilbydes tre muligheder for anvendelse.

En af dem - for betalinger. Det giver dig mulighed for at betale for varer og tjenesteydelser af e-valuta med et kreditkort uden en refill-system. I dette tilfælde er midlerne debiteres direkte, uden at falde ind på kontoen.

Binding et kreditkort (Visa, MasterCard) giver sikringsydelser. Under proceduren af en lille mængde det vil blive blokeret, hvilket skulle indikere, når bindende verifikation. Den kommission er ikke opladet. Efter dette, vil brugeren ikke behøver at gentage detaljerne i kortet med hvert køb, vil være tilstrækkelig til at informere dem om websteder, han stoler på forhånd.

Udstede et kreditkort, "Yandex"

Denne metode bruges til at betale for køb og tjenester. Fuldt hensyn til banken plastickort "Yandex" er lig med indholdet af pung af brugeren. Du kan gå ind i ethvert supermarked og købe e-valuta alle de nødvendige produkter og ting. Dette er en vidunderlig måde at trække penge. Med hjælp af kort produceret i 3 år og fremsendes med almindelig post til 100-200 rubler, er det muligt at foretage indkøb på internettet og få kontanter fra pengeautomater kun 3%.

Andre muligheder for at binde

Ved hjælp af Alfa-Bank-kort til at genopbygge den "Yandex" -koshelka er den mest traditionelle måde. Efter binding gebyr er ikke opladet. Det samme gælder for den "Åbning" af bankkort. Under tilbagetrækning fjernet 3%.

Hvis brugeren har sin egen hjemmeside, kan det lægge på knappen ressource til at gøre donationer. For at gøre dette, kopiere informant koden i afsnittet indstillinger, kaldet "Indsamling af penge." Hvordan man gør det? Det er nødvendigt at sætte et flueben for at tilføje en knap, og angiv en vis mængde gebyr. Efter dette, skal du aktivere widget. Derefter vises koden, der skal kopieres, som kan indsættes i den ønskede placering på siderne i hans eller en andens liv.

Træk på denne konto åbning

For service system opkræver et mindre gebyr på 3% (og 10 rubler for gennemførelsen af pengeløst bankoverførsel). En sådan konklusion er kun mulig i Rusland. skal overdrage alle eller en del af midlerne til at udføre denne opgave til en konto i en normal bank, som modtager ekstra interesse for denne service. Du kan også drage fordel af RDB-kort er registreret i din tegnebog, og overføre penge til kortet balance med en reduceret kommission, er kun 2% (det oplader ikke banken).

Andre muligheder output

Hvis du ønsker at modtage penge uden at åbne en konto, bør du gå til ethvert punkt af betalingen af Kontakt. I dette tilfælde, er gebyret kun 1,5%. Det er bedst at få kontanter gennem det nævnte system siden gennemførelsen af tilbagetrækningen fra brugeren ikke kræver kendskab til de forskellige bankoplysninger og udfylde flere felter. Er det tilstrækkeligt at ordentligt gøre pas detaljer og angive afdeling, og i udarbejdelsen af - identifikation og navn og nummer på den ønskede mængde af betalingen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.