ModeTøj

Coat of blå mink: funktioner, typer af pels priser

Artikler lavet af naturlige pels har altid været en slags indikator for høj status og karakteristiske god smag af deres respektive ejere. For nogle pels - en næret drøm, at der skal gå på i mange år, for andre - det er en nødvendig og integreret del af garderoben. pels arter der er en hel del, men det var pelsen af blå mink - en rigtig favorit af verdens mode vinter tøj lavet af pels af elite racer.

elastisk mode

Mink popularitet skyldes dens fremragende data, og forholdsvis overkommelig. Det faktum, at dyr med pels i forskellige nuancer af blå-grå farve bragte opdrættere, er de opdrættet i særlige planteskoler hul med en temmelig omfattende geografi. En favorit blandt opdrættere betragtes tilstanden af de nordlige områder i Amerika og Europa. Oversøiske frakker "Blue Mink" i Moskva ikke så almindeligt, men produktet, lavet af pels russiske og finske produktion, finde nogen vanskelighed.

Mink frakker kan have andre farver (normalt sort og forskellige nuancer af brunt), men det er blåt er særligt ømhed og blødhed. Dette materiale er meget populær blandt designere, de skaber ud af det en hel del frakker af modeller, der spænder fra pæne frakker og efterbehandling produkter gulvlange. Derudover kan mink blå sy elegante hatte, stoles og boleroer, der vil være en reel velsignelse for samfundet damer, der er nødt til at komme ofte på hændelser, der kræver overholdelse af strenge dress code.

Kendetegn pels og dens funktioner

Blå mink pels speciel, kan det ikke forveksles med nogen anden. Opdrættet i fangenskab dyr er præsenteret med et luksuriøst materiale med meget tæt og lav podpushka mousserende bunke. Eksperter skelne op til 340 sorter af pels farve! Det skal indledningsvis forstås, at ikke alle af dem er naturlige og helt naturligt, er denne mangfoldighed er opnået gennem mink tilbøjelighed til hybridisering, såvel som det faktum, at pelsen af dyrets velnærede behandling.

Da mink opdrættet i temmelig alvorlige klimaer, pelsen hun er resistent over for de mest ugunstige forhold. Coat of blå mink varm i indefrysning kulden, betyder det ikke mister sin appel efter den første iblødsætning. Kortsigtet jogging under slud eller endda utilsigtet udsættelse for regn vil ikke ødelægge udseendet af produktet. Sælgerne hævder, at mink frakke trofast tjene sin ejer i mindst fem år, og i tilfælde af overensstemmelse med korrekte driftsbetingelser, hvilket antyder, at yderbeklædning vil blive gemt i et mørkt, køligt sted med en normal fugtighed, et beskyttende dække, vil den fastholde en uovertruffen udseende endnu længere.

Men systematisk kontrol af de ekstreme forhold i en blå mink frakke vil simpelthen ikke overleve - det podpushek bliver gule og taber bunke uden sidestykke glans og smuk glans.

Luksus palet

En anden faktor bag populariteten af blå mink pelsfrakker fra producenter, er, at dette materiale giver virkelig ubegrænsede muligheder for kreativitet, og til tider direkte svindel. For ikke at falde for det trick til skrupelløse fabrikanter, bør du vide, at pelsen af blå mink kan sys fra pelsen af fem hovedtyper. Dette er en kort beskrivelse af de mest populære farver, der skal væbne sig, før der indgås et køb:

  • Klassisk grå pels donere lyseblå, med den samme tekstur og en karakteristisk mørk farve af villi, gå på skindene i stedet for højderyggen af dyret - en safir.
  • Blå ace - en ædel pels, som afviger podpushka dyb blå nuance, dette sættes en luksuriøse farve smuk mørkfarvet membran, forårsager pelsen er særligt rigt.
  • Sølv blå - denne type pels - en klassiker i genren for sådanne produkter som mink pels. Blå mink, der fortyndes for at opnå dette materiale har pels sølv-blå farve, uden mørke pletter og ganske imponerende størrelse.
  • Stål safir eller blå iris - en grå pels, dens særkende har villi askegrå.
  • Sapphire Cross - en særlig form for blå mink med en blid lys skygge, mod hvilken er klart synlig mørk mønster, formet som en korsform.

For at opnå den perfekte udseende af en blå pels mink kun udvælgelse er simpelthen umuligt. Til alle skind havde ens farve, og det færdige produkt kiggede maksimal luksuriøse, producenter desuden behandlet pels. Oftest sker podpushka kunstige farvestoffer og toning længere villi. sådanne behandlingsmetoder ikke skader pels og dens grundlag, er de kun rettet til det faktum, at give det maksimale æstetik.

Gøre det rigtige valg nemt

Ulempen ved pels ofte bliver deres arbitragemuligheder og giver ejeren den ekstra volumen. Blå minkpels blottet for sådanne mangler, fordi han får meget fleksible, elegante produkter, så finde den perfekte frakke pige kan ethvert organ type og højde. Men du foretager dit valg, skal du være opmærksom på tøj farve. Stylister anbefale at huske et par regler:

  • lys pels er stadig store blege blondiner;
  • langsgående naturlige mønster på huden - en stor mulighed for at gøre figuren mere slank;
  • mørke nuancer af pels - en alsidig mulighed for at brænde brunetter og blondiner for en blond.

Skønhed hud og pels tilbyde for enhver smag, farve og budget. I butikker der som ganske low-end modeller, til rådighed for russerne med en gennemsnitlig indkomst, og er meget dyre varer. Coat of blå mink, hvis pris afhænger af den model og kvaliteten af pels, er et gennemsnit på 150 tusinde. Rubler. En kort pels kan findes for 50-75 tusinde, de dyreste pels er lavet af pelsen af sjældne farver, og priserne har nået 300-400 tusind. Rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.