Kunst og underholdningFilm

Morgan Pendragon: tegn beskrivelse og foto

Morgana Pendragon - den vigtigste antagonistka tv-serien "Merlin", skabt af BBC. Prototypen af skurken var feen Morgana af legenderne i kong Arthur. Om denne karakter, så elsket af fans af serien, vi vil diskutere i denne artikel.

Serien "Merlin"

Serien kommer ud i biograferne fra 2008 til 2012, har netop denne gang er det blevet vist 5 sæsoner. I centrum af historien er rige Camelot, der er nedsænket i kaos. Der kom til magten Kong Uther har forbudt magi, dræbte alle de drager og troldmænd støbt ud. Efter 20 år i hovedstaden kommer en ung Merlin, som har magiske kræfter. Gradvist han finder ud af, at skulle hjælpe prins Arthur, der ville være konge af Camelot, forene de stridende riger.

Morgan Pendragon, hvor billeder kan findes i denne artikel, er søster til Arthur. Men i modsætning til ham, er det drevet kun ambitioner og vrede. Desuden hader hun sin far Uther.

Morgan Pendragon: skuespillerinde

Morgans rolle i serien udført model og skuespiller Keti Makgrat. I første omgang blev hun ikke engang tænke på en karriere i film, kommer til at blive journalist. Men denne form for aktivitet hun hurtigt mistet interessen og fik kostume på det sæt af serien "The Tudors". Fra det øjeblik begyndte sit nye liv og skuespillerkarriere. "Skader" skuespillerinde debuterede i filmen. Til dato, hendes mest berømte værk er den rolle, Morgana.

Morgan legender

I den episke kaldes det en fe, fordi hun ejede den mørke magi. I middelalderen fe opfattes som skaber det onde. I begyndelsen af kilder for Morgan vises troldkvinde, ven og søster til Arthur. Senere er hun vist som det første barn Gorloysa og Igraine. Arthur er født fra sit andet ægteskab med Igraine Uther er hendes halvbror. I filmen, synes hun datter af Uther.

Det menes, at forældrene til forræderen og morderen Arthur Mordred er Arthur selv og Morgan Pendragon. Merlin, sin evige fjende, feen gentagne gange forsøgt at ødelægge, men aldrig lykkedes dette. Wizard hver gang lykkedes at opklare hendes onde rænkespil.

karakter

Morgan - hævngerrig, hensynsløs, beregnende og kold kvinde. Med hensyn til den mørke side og forråde familie og venner, hun var klar til at gøre noget, bare for at få tronen. Enhver, der kommer i vejen, vil det ødelægge uden tøven. I sig selv Morgan Pendragon meget lukket, hemmelighedsfuld og gnaven. Dette svarer til hans far Uther og helt svarer til hans bror Arthur.

Alligevel hun selv hader sin far og er rasende, når de begynder at sammenligne. Morgan bebrejder Uther i alle deres ulykker. Desuden er det er meget hævngerrig, men normalt er det ikke at bringe sin plan om at afslutte kriminalitet. Det er konklusionen fra det selv, og det onde det forstyrrer budbringere.

På trods af en imaginær ligegyldighed, Morgan er ikke ufølsom, men han forsøger at skjule sin sande sindstilstand.

biografi

I begyndelsen af serien Morgan Pendragon tilhørte god karakter. Det var en energisk, opfindsom og medfølende kvinde. Mange anså det for en attraktiv og behagelig. Merlin var endda forelsket i hende. Fremtidig onde heks var meget aktivitet er uafhængig og modig. Hun åbent imod sin fars beslutning om at forbyde magi. Morgan var altid imod Uther politik at forfølge og ødelægge troldmand, i betragtning af at de ikke fortjener det. Hun har modet, og som gør det muligt at engagere sig i kamp og beskytte de svage. Men de mest slående træk ved hendes karakter - stædighed og vedholdenhed.

Morgan har altid været betragtet ved hoffet, men brutal, men en ganske retfærdig person. Men inderst inde var hun alene, der fik hende til at frygte og depression. Hun var bange for, at hvis hans far bliver opmærksom på sine magiske evner, han udfører uden tøven datter. Morgan kan ikke finde støtte og hjælp fra venner. Og så finder hun en familie blandt Mordred, og Morgause Alvarra.

Når Merlin havde forgiftet hende, Morgan går om hjælp til at Morgause. Behandlingen varer et år. Når det ender, Morgan præsenterer en helt anden person - en grusom, snu og hævngerrig. Hun ønsker at overtage magten, men livet og Uther ligesom han forvandlet til en pine.

Først, Morgan var overbevist om, at Arthur ville blive mere værdig hersker end sin far. Gradvist, men det begynder at virke, at ingen af Pendragon er ikke værdig til at regere. Så åben konfrontation begynder. Morgan slutter sig til kampen Morgause, og når hun dør, tager sit sted, og har egenhændigt forsøger at dræbe Arthur.

Morgan altid hadet tyrannisk regeringstid sin far, men da hun var på tronen af Camelot, sætte ikke mindre grusomme og frygtelige ordrer, ikke selv at vide, hvordan lignende det var på dette tidspunkt med tabet. Forsøger at undertrykke indbyggerne i landet, arrangerer hun demonstrationer og henrettelser af uskyldige demonstrativt brænder høst, fordømme mennesker til døden ved sult.

Morgan får glæde af den pine af andre. Så torturerer hun sin far, Gawain og Elian.

Den sande essens

Morgan Pendragon, til trods for sådanne negative funktioner som hævngerrighed, arrogance og hensynsløshed, er smart, beslutsom og ukuelige stærk modstander. Hendes onde natur er blot en beskyttende skal, bag hvilken hun huder fra verden af godhed og medfølelse for hendes sjæl. Dens sande natur er manifesteret, da hun mister hendes nærmeste mennesker, for eksempel, Agravaine og Morgause.

Den lyse side af personligheden af Morgan vises i det øjeblik, hvor hun er løsladt fra fængslet. Al den tid af den konklusion, hun tilbragte den næstsidste dragen Aitusoy. Det blødgjort hendes karakter, gjort blødere. Ved dragen Morgan stærkt knyttet, som blev manifesteret i medfølelse og ømhed.

Overbærende det er ikke kun til venner, men også fjender. Så da Finn havde begået selvmord, Morgan beordrede Ild til at hendes krop.

Hans eneste ven hun havde altid troet Mordred, som tager sig, hengivenhed og endda en mors kærlighed. Morgan tilgive ham selv forræderi, efter at han vendte tilbage fra Arthur, og afslører en hemmelighed, at Merlin og Emrys - én og samme person. Mordrela Døden bliver for hende et alvorligt slag. Det flyder ind i bjerget, og sværger, at uanset hvad var at hævne hans død. Ikke desto mindre er denne begivenhed endelig sætte den mod Arthur og forankret i ønsket om at ødelægge, hvad var hans bror.

evner

Morgan er i stand til at ændre deres udseende, at inspirere hans andre tanker, for at lære de andres tanker, at forudse fremtiden, kontrollere vejret, animere døde, forårsage jordskælv, kontrolleret brand, frost, vand, luft og lys. Det er næsten udødelig. Det kan kun skade Excalibur.

Hertil kommer, hun er flydende i sværdet, har høj intelligens og karisma.

Morgan Pendragon: citater

Her er nogle af de mest populære heroin citater:

  • "Nogle gange er du nødt til at gøre, hvad du synes er rigtigt, konsekvenserne blive forbandet."
  • "Mænd, der tror, de er det stærke køn, i virkeligheden slaver af deres lidenskaber."
  • "Ambitionen af hensyn til ambitioner er ubrugelige."
  • "En såret rådyr springer over og kæmper desperat."

Negative serien karakterer til tider er meget populære hos publikum end positiv. Morgan Pendragon, Ramsay Bolton og mange andre kan være et udmærket bevis på dette.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.