Nyheder og SamfundMiljø

Dynger af Tjernobyl: radioaktivt affald udelukkelse zone

Tjernobyl-zonen ... Disse ord er en påmindelse om den forfærdelige tragedie, der fandt sted i Ukraine i 1986. Et radioaktive gravpladser på det inficerede område er ikke andet end et dump, helt fyldt med udstyr, der anvendes under afviklingen af ulykken på atomkraftværket. Sådanne steder i det begrænsede område et par stykker.

Historien om ulykken og dens konsekvenser

Byen Tjernobyl (Ukraine) i 1970'erne, blev genstand, hvor det blev besluttet at bygge et atomkraftværk, som består af fire enheder. For arbejdere Tjernobyl og deres familier af 4 februar 1970 blev det grundlagde byen Pripyat. Der faldt en radioaktiv sky med magt eksploderede i dag i ulykken, hvilket gør dette område de mest forurenede i den eksklusive zone.

I forbindelse med afprøvning af turbogenerator i fjerde motor natten den 26. april 1986 , ved 01:23 var der en verdensberømt katastrofe i Tjernobyl. Ikke kun Pripyat, Tjernobyl (Ukraine), men også nogle bosættelser i Belarus ramt af eksplosionen af den ulyksalige. Byer, landsbyer og bebyggelser i tredive kilometer udelukkelse zone stadig anses for at være "død", der er ubeboet af mennesker.

Strålingen baggrund i de første dage efter ulykken var næsten lig med eksplosionen af en nuklear bombe, som naturligvis blev skjult af den sovjetiske regering ikke kun af byens borgere, men også for hele landet. I dag ingen bor i Pripyat. Men i det sted, hvor ulykken skete, arbejder stadig mennesker, der betjener stationen. Derfor kan det ikke kaldes øde Tjernobyl. udelukkelse zone i dag, også nogle steder beboet, men jordbesættere - strålingsniveauer hvert år bliver lavere, så nogle steder kan være ganske beboelig.

affald gravplads i Tjernobyl - er som regel, i stedet for ophobning af forskellige typer af køretøjer, såsom helikoptere Mi-26 og Mi-8, barriere biler, reparation og nyttiggørelse og til kemisk rekognoscering, sporede luftfartsselskaber, personbiler, pansrede mandskabsvogne, "ambulancer "gravemaskiner og så videre. De samlede udgifter til "radioaktiv" teknologi er omkring 46 millioner dollar i overensstemmelse med år 1986-priser (1 USD -. 72,5 kopek).

Tjernobyl kirkegårde er fyldt med ikke kun transport, som deltog i slukning af brand, men også biler af beboerne i Pripyat. Af den måde, er nogle af dem stadig bruges i begyndelsen af en brand.

RWDS "podlesny"

§ begravelse af radioaktivt affald blev oprettet for at isolere miljøet højradioaktive teknikker, som deltog i afviklingen af konsekvenserne af svigt på den fjerde enhed. Han er ved at blive bygget i en meget kort tid, takket være som i december 1986 blev sat i drift. RWDS ligger 1,5 km fra kraftværket på det område af gården podlesny.

Et sted for begravelse blev valgt uheldigt, da dette dødvande bredden af Pripyat, som er blot en kilometer fra floden. Det skal bemærkes, at et sådant arrangement er farligt ved at beholderen og konkrete tanke med affald i sidste ende kan miste sin tæthed.

Miljø trussel

I øjeblikket alle de butikker, såsom RWDS "podlesny" overvåges nøje. For denne særlige brønde blev skabt med hjælp af hvilke den kontrol af forurening af grundvandet.

Betonkonstruktioner kirkegård forfaldt. Kraftig belastning på fundamentet plade producerer affaldsbeholdere, hvilket kan føre til udseendet af revner. Hvert år udsigten øger sandsynligheden for penetration af radioaktive stoffer i jord og grundvand. Desuden RWDS beliggende i flodslette område, der kan oversvømmes på tidspunktet for aftapning Pripjat. Denne situation har en negativ indvirkning på den generelle radiologiske situation i den eksklusive zone.

RWDS "Buryakovka"

Mounds af Tjernobyl - er ikke kun det område under Podlesnym. Der er også en overfladisk punkt "Buryakovka" skabt VNIPIET Institute, som er baseret på opererer i Sovjetunionen repositories. Denne facilitet blev taget i brug i februar 1987. Den gemmer det radioaktive affald apparater første gruppe.

Området besat af lageret, dækker et areal på 1200 x 700 meter. Her er det placeret 30 skyttegrave. Her mødte alle de krav, der er nødvendige for at beskytte miljøet mod forurening. Det er også vigtigt, at RWDS placeret i en tilstrækkelig stor afstand fra de åbne reservoirer.

Indtil nu, det område af "Buryakovka" modtaget forskellige elementer fra Pripyat og Tjernobyl, og derfor blev det besluttet at udvide lageret i 1996. Dette gjorde det muligt at bringe her en anden 120 tusind. Kubikmeter radioaktivt affald.

RWDS "tredjepladsen Tjernobyl"

Typisk, kirkegårde Tjernobyl konstrueret direkte ud til det beskadigede kraftværk, således at der skabes betingelser for hurtig bevægelse af kontamineret udstyr og affald fjerde blok. Således RWDS "tredjepladsen Tjernobyl" er placeret på industriområdet af stationen.

Kom godt i gang på den hurtige is opbevaring 1986. Dette objekt er en del af de konkrete kamre, som på sin side opdelt i celler. Topsektion dækket med et lag af beton, komprimeret jord og ler. Udendørs opbevaring er omgivet af pigtråd. Siden december 1988 RWDS objekt er bevaret, beskyttet af politiet.

Vare bortskaffelse af radioaktivt affald "tredje sted", samt alle kirkegårde i Tjernobyl, er en alvorlig trussel mod miljøet. For at løse dette problem, er miljøforkæmpere rådes til helt at lukke Tjernobyl. I dette tilfælde vil det blive produceret køling dam hældning nær kyststrækningen. Således vil der være et fald på grundvand til niveauet for næsten fire meter. Disse foranstaltninger vil bidrage til at reducere mængden af radionuklider i jorden.

Rassokha som en anden begravelse

Før katastrofen befolkningen i den ukrainske landsby er 416 personer pr 188 husstande. På dette tidspunkt i den tidligere landsby ligger omkring en og en halv tusinde enheder af diverse udstyr - fra helikoptere til busser, hvoraf de fleste blev afhændet i 2013.

Under kølvandet på ulykken var placeret nær Rassokha emne forarbejdning forurenet med stråling teknologi. Derfor alle maskiner og robotter, eller blev begravet, eller overladt til jordens overflade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.