Nyheder og SamfundMiljø

Monument til Prins Vladimir i Belgorod: historie, beskrivelse, foto

Monument til Prins Vladimir i Belgorod åbnede i begyndelsen af august 1998. Denne dato blev efterfulgt af flere arrangementer:

  • Den 55. årsdagen for befrielsen af byen med tropper fra Nazi-Tyskland;
  • tærskelen til 2000. året for Kristi fødsel.

Hvordan monumentet

I slutningen af det tyvende århundrede, nemlig 90 år, bystyret gør en beslutning - at bygge et monument over Prins Vladimir i Belgorod. Historien er simpel. Belgorod mener, at grundlæggeren af deres by er Prins Vladimir. Men ingen kan dokumentere dette faktum er ikke.

Udvikling af monumentet tilhører billedhuggeren Vyacheslavu Klykovu. Et par år tidligere, deltog han i opførelsen af templet på Prokhorovka felt i Belgorod-regionen.

Budget og konstruktion

Monument til Prins Vladimir i Belgorod bygget på bekostning af donationer og sponsorer. Penge indsamlet i løbet af kort tid. Skulpturen er lavet i knockout-teknik. Det skabte i Kaluga. I 1998 blev symbolet på byen overført til sit fædreland. Det blev besluttet tidligere, at opføre et monument over Prins Vladimir i Belgorod er nødvendigt at montere Kharkov.

Overvåget opførelsen mens Basil Boltenkov. Opførelsen af monumentet deltog og den ældre bror til sangeren Igor Talkova - Vladimir talkum. Og i august 1998, blev monumentet indviet. Åbningsceremonien blev timet til den 55. årsdagen for befrielsen af byen fra de kræfter i Nazityskland.

Monument til Prins Vladimir i Belgorod betragtes som et moderne symbol på byen.

På de tekniske karakteristika

Til monumentet fik den ønskede form det tog mere end halvanden tons kobber! Majestætisk ser monument til Prince Vladimir i Belgorod. Dens højde fra jorden næsten 23 meter, hvoraf 15 indtager en piedestal. Sculpture of Prince højde på 7,5 meter.

Beskrivelse af monumentet til Prince Vladimir i Belgorod

Sammensætningen består af kun tre niveauer:

  • bunden er dannet af fire shestifigurnyh relieffer, kun det nedre lag har placeret 24 stykker;
  • mellemste niveau har 3 odnofigurnyh relief;
  • omsider, den tredje lag, hejst statuen af Prins Vladimir, de piedestal borgere klatre den brede trappe.

Den første lag

Som allerede nævnt ovenfor, det nedre lag er 4 relief. De er viet til emnet martial tapperhed og mod, og offer. Desuden er de designet til at fejre alle forsvarerne af vort fædreland.

Fra den nordvestlige side af ansigtet Kristi Pantocrator er placeret (dette er det centrale billede i ikonografi Frelserens). Som forventet venstre for Guds søn er Ærkeenglen Michael, og retten - Gabriel. De blev omringet af grundlæggerne af den ortodokse kirke - apostlene Paulus og Peter. På kanterne af denne lettelse afbildet de hellige krigere, der er særligt æret i Rusland: Georgiy Pobedonosets og Dmitriy Solunsky.

Den nordøstlige ansigt har på selve billedet af krigere og fyrster, som kanoniseret den russiske ortodokse kirke: martyrerne Mercurius af Smolensk, John kriger, Damian, Prins Mikhail Yaroslavich af Tver og Smolensk Prins Andrew.

På den sydøstlige side af lettelse ser på os russiske prinser kanoniseret: Hleb og Alexander Nevsky, Alexander Peresvet, Dmitry Donskoy og andre.

Sidste side har et billede specielt æret kristne krigere og asketer: Andrew Bogolyubskii, Feodor Tiron, martyr Prins Boris, healer Panteleimon og andre.

mellemste niveau

Denne del af monumentet er langt mere massiv. Dens første del er indskriften, som lyder, at monumentet er dedikeret til Vladimir Lig med apostlene. Over det afbildet et kryds kaldet "Blossom Tree", det symboliserer dåben af den russiske jord. På den anden relieffer af det midterste lag kan findes billeder af helgener, som blev kanoniseret før begivenhederne i revolutionen. Til venstre for prinsen arrangeret Saint Joasaph Belgorod, og retten - Serafima Sarovskogo. Bag Døberen russiske jord værd kejser Nikolaj II, som sigter mod Kiev.

øverste niveau

Her, som du måske har gættet, det er prinsen skulptur. Han står på en laurbærkrans. Han holder et kors, der løfter højt over hans hoved med sin højre hånd. Med denne gestus, velsigner han den russiske jord, der sprawled ved hans fødder. Den venstre hånd Prins afhængig af skjoldet. Det er også en slags symbol, hvor fangen af sit løfte om at forsvare og beskytte de slaviske folk, der forenet oprindelse og ortodokse tro.

Monument til Prins Vladimir i Belgorod - ikke bare en skulptur. Han bærer en enorm betydning. Dens skabere havde til formål at monument opfordrede den yngre generation til at lære historien om staten og fædreland. Tallet af prinsen - en håndgribelig påmindelse om vores oprindelse, heroiske fortid, der er uløseligt forbundet med den moderne verden! Monumentet symboliserer respekt for russerne til prinsens aktiviteter og dens skæbnesvangre beslutning om at konvertere til ortodoksi.

Takket være prins Vladimiru Svyatoslavichu Kievan Rus blev vejen for en stærk stat. Den blomstrende er tilknyttet denne person. Han er aktivt udbrede troen, døbt med det russiske folk i andre lande. Det var ham, der etableret en tradition for at bygge templer for fyrsterne, som varede indtil begyndelsen af det tyvende århundrede, og igen fornyes. Takket være Prince Vladimir i Rusland dukkede den første skole, distribution af bøger i gang. Ortodokse, optrådt på russisk jord, var den moralske grundlag af den gamle russiske statsborgerskab. Det er derfor, personlighed Vladimir Svyatoslavich blev et symbol på forening.

Tro på Gud har altid hjulpet mennesket overleve prøvelser. Derfor blev det besluttet at opføre et monument til St. Vladimir.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.