TravelingRetninger

Fritidshjem "Tower" (Kichigin) - land rekreation i skoven

For et land ferie med venner eller familie er perfekt fritidshjem "Tower". Kichigin - er en malerisk landsby i Uvelskii distriktet i Chelyabinsk-regionen. Den relikt fyrreskov ved bredden af floden Uvelka kan tilbringe tid væk fra nysgerrige blikke, fordi der ikke længere er nogen nærliggende feriehuse.

placeringsfunktioner

En gammel granskov, hvor fritidsklubben "Tower" i Kichigin, er billeder af der er vist nedenfor, har fortjent titlen monumentet af naturen. Resting her, vil gæsterne modtage en del af sund luft. Den rolige atmosfære af skoven vil hjælpe med at lindre træthed og slappe af, samt aktiverer iltning af kroppens celler. Pine luft hjælper til at undertrykke aktiviteten af sygdomsfremkaldende mikroorganismer og til at udfylde C-vitamin reserver, styrke immunsystemet.

Fritidshjem "Tower" (Kichigin) giver mulighed for at opfylde de æstetiske smag, fordi panoramaet åbne øjne for den stejle bred af floden Uvelka forbløffende. Fra bakken kan du se, hvordan floden bugter sig, det styrter mod horisonten, og i nærheden af det tømmer i floden Kabanko, og sammen de sendes til et stort Yuzhnouralskaya reservoir.

Tæt på naturen for at hjælpe bådture på en katamaran, en båd eller en båd, som giver fritidshjem "Tower" (Kichigin).

Funktioner levende

Fritidshjem byder gæsterne velkommen hele året rundt, så der er bolig til rådighed om sommeren og om vinteren. Om vinteren kan gæsternes rådighed komfortable dobbelt, tredobbelt og firedobbelt værelser i tre-etagers bygning, og venlige selskab ophold i hytter, der kan rumme fra ti til tredive mennesker.

I sommeren de turister, der bor i træhytter i skoven, er der en mulighed for at føle de reelle skovbrugere. Komplekset tilbyder tre-, fire- og seks-sengs træhytter med mangalnoy område og faciliteter på gaden, tak, som dens navn fritidshjem "Tower" i Kichigin. Anmeldelser om resten i skoven er altid godt, takket være de positive følelser i det naturlige miljø og servicekvalitet.

  1. Boliger № 1 og № 2 - kapital etagers bygninger, hvor der er 22 og 25, velindrettede værelser et tv, et køleskab, en spiseplads og en nødvendig møbler og skab eller entre. På første sal husede en café og siddepladser.
  2. små hytter - tre-etagers bygning til 10-12 personer, som er udstyret med fire soveværelser (hver), køkken, toiletter, bad, TV, stereoanlæg, køleskab, mikrobølgeovn og komfur.
  3. Cottage big - to-etagers bygning, der kan rumme 20-30 mennesker. Huset er udstyret med fem soveværelser og en hal til banketter, hvor baren er adskilt fra det samlede areal af den mini-køkken. Tilgængeligheden af TV og musik center vil hjælpe fordrive tiden. Også hus-sommerhus har tre badeværelser og et brusebad.
  4. Træhuse - skjold struktur i tre, fire, seks eller otte sæder. De er udstyret med nødvendige møbler, og nogle huse er placeret siddende områder og en picnic med grill, bord og bænke. Badeværelse og bruser - sommer typen, beliggende på gaden.
  5. Lysthuse og verandaer - antage dages ophold for tilrettelæggelsen af fester eller simple sammenkomster.

For indkvartering af børn op til syv år, vil ikke blive opkrævet, og fra 7 til 12 - betaler kun halvdelen af omkostningerne.

Fritidshjem "Tower" Kichigin designet til land rekreation i naturen og ikke-beboelsesbygninger pris er tændt. Men gæsterne kan vælge en komplet måltider i spisesalen, eller bestil måltider fra den daglige menu.

Til ferien, og aftenen kan du leje en festsal med et festligt dækket bord. Værelser er designet til at modtage 35, 55 eller 100 personer. Servicen er altid på toppen og er ikke tilfredsstillende. Hvor du kan fejre alle omstændigheder i et behageligt miljø uden unødig pomp.

Hvad er inkluderet i prisen?

Kommer til fritidsklubben "Tower", behøver gæsterne ikke bekymre dig for sikkerheden i sin bil, og gratis brug af den gratis, sikker parkering med videoovervågning. Også, når som helst, kan gæsterne bo i mangalnoy område og organisere en grill eller grill udendørs.

Fri adgang til legepladser, beachvolleybane og liggestole på stranden, samt skiløb og skøjtebane om vinteren. Dette gør det muligt at sprede fritid og voksne til at tage børn, der gør et land skov rekreation er ikke kun nyttig, men også interessant.

Mod merpris

Ud over mad og fritidshjem tilbyder andre betalte tjenester såsom:

  • Set bad;
  • udlejning af sportsudstyr: katamaraner, både, cykler, fiskeudstyr, oppustelige slæde (slanger).

Ankommer til "tårnet" på ferie, vil alle være i stand til at opfange noget for alle, og økonomisk kompetence.

seværdigheder

En kilometer fra fritidsklubben, på Mount Tushkan nylig arbejdede med arkæologer, der har opdaget mange gravhøje, der er tegn på, at mange tusinder af år siden i den sydlige Urals lander levede sarmater. Derfor Chelyabinsk-regionen og i særdeleshed Uvelsky District kan med rette kaldes fødestedet for nationen, som er berømte for deres erobringer. Nogle historikere tyder på, at mange af de riddere af det runde bord, herunder den legendariske Korol Artur, var fra sarmatiske stammen.

Udflugt til det arkæologiske område er gratis med en guide. Ud over interessante historisk reference, gæster klatrede på højen med en stor visning på store stepper og dalen af floden Uvelka. Denne uforglemmelige show vil efterlade et varigt indtryk.

Hvordan kommer man til "Tower"?

Det bedste sted for et land ferie i naturen for indbyggerne i byerne vil være "Tower" - grundlaget Kichigin hvile. Hvordan kommer man dertil, kan du se på kortet. Det ligger i Chelyabinsk regionen nær Kichigin landsby.

Flytning syd fra byen Chelyabinsk på Troitskomu motorvejen, efter 75 km gæsterne falder i Uvelsky District. Placeret fritidshjem "Tower" i Kichigin. Hvordan kommer man dertil, fortælle nogen bosiddende i denne landsby. Du er nødt til at køre gennem gaden af World indtil slutningen af landsbyen, og derefter dreje ind på skovvejen. Og efter en halv kilometer begynder basis rekreativt område, hvor personalet byder gæsterne velkommen med land gæstfrihed, der fremmer godt humør og forventning om en god ferie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.