TravelingRetninger

Dnepr jernbane historie, udvikling, hovedretninger

Dnepr jernbane - en transport linje, der tjener den syd-østlige del af ukrainsk territorium. Især den passerer Zaporozhye og Dnepropetrovsk regioner. Tjenesten omfatter dele af Kherson og Kharkov regioner. Indtil marts 2014 denne w / e struktur har til opgave at transportere passagerer og gods på Krim og Sevastopol. Leder af Dnjepr jernbane - AS Boretsky, Ch. Ingeniør - A. G. Lashko, første stedfortræder. Chief - O. Schepetkov.

historiske oplysninger

Deres eksistens struktur går tilbage til 1873, den 15. november. Det var den første passager toget ankom den dag på stationen Nizhnedneprovsk (tidligere partier). Udgangspunktet var Sinelnikovo. Denne første tog bestod af to vogne. Med tiden som følge af stigningen kulproduktionen på Donbass, udvikling af jern-Krivoi Rog bassiner, samt gennem aktiviteten af MO Fields (kendt offentlig figur), blev det besluttet at fortsætte opførelsen af g / d måder for offentlige midler.

Udviklingen af krigsårene

Under Anden Verdenskrig Dnepr jernbanen blev ødelagt næsten fuldstændigt. Under kampene, og i befrielsen af russiske områder fra besætterne arbejdernes stationer gennemført trafik tjeneste forsyning foran, samt restaurering på vejene og reparation af rullende materiel. I militære operationer med deltagelse af tusinder af jernbanearbejdere, et stort antal af dem førte underjordiske aktiviteter.

genopbygning

Efter krigen begyndte aktiv genopbygning af ødelagte faciliteter besættere over hele landet. Er ingen undtagelse og Dnjepr jernbane. Hun var ikke kun genoprettet, men også rekonstrueret. Det blev bygget ikke kun nye stationer Dnepr jernbane, men også renoveret bygningen stationer, og på nogle områder, der er bygget nye. Blev opført store broer, forskellige andre menneskeskabte strukturer. Sammen med denne den vigtigste meridian retning fra stationen blev overført til elektrisk trækkraft. Lozovaya til Zaporozhye. Elektrificering blev udført på alle de store øst-vestlig retning og forstadsområder. Lidt mere end 30% af omsætningen dermed tilbage til damp trækkraft. Resten af volumenet af disse operationer udføres elektricitet. Ca. 85% af vejen var udstyret med automatisk låsning indstillinger. Mere end 95% af stederne udstyret med sammenlåsende signaler og pile elektriske type. Ud over grundlæggende, nye sortering station blev bygget. Disse faciliteter er udstyret med moderne tekniske komplekser af automatisering og mekanisering. For at udføre reparationsarbejde på vejene og vedligeholde nettet i god stand gælder høje enheder.

Dnepr jernbane i dag

Den samlede længde af veje er mere end 3250 km. Af alt dette elektrificeret beløb er over 58%. Mere end 83% af spor udstyret med automatisk justering systemer. Som en del af strukturen der er fire Direktoratet Transport. Transport aktivitet er 244 stationer, hvoraf 19 - precinct, 67 - lastbiler, 7 - passageren og 4 - sortering. Jernbane klinge binder Krivoy Rog jernmalm Donbass bassinet og ved tilstedeværelsen af to breddegrader: Pyatikhatki - Verkhivtseve - Dnepropetrovsk - Sinelnikovo - Chaplin og Timkova - Krivoy Rog - Apostolovo - Zaporozhye - Reed - Dawn. Dnepr jernbane leverer tjenester så store industrielle centre som Dneprodzerzhinsk, Nikopol, Pavlograd, Novomoskovsk og andre.

fragt omsætning

Ifølge rapporter og statistikker, det arbejde, som Dnjepr jernbane, har en stor del af modtagelse og forsendelse af varer. Imidlertid bør det bemærkes, at strukturen af cirkulation er relativt lav i almindelighed. Dette skyldes den relativt korte afstande. Dybest set transporterede mangan og jernmalm, koks, kul, sort metal. Som last tjener ofte maskiner, industrielle produkter og udstyr, byggematerialer, korn, flusmidler.

transport passager

Indtil for nylig var et stort antal tog der transporterer folk fra Rusland til Ukraine. Meget veludviklet pendler. Den tegner sig for mere end 85% af al passagertrafik. Men på grund af den lille afstand af S-tog er kun en fjerdedel af den samlede passagertrafik.

reformere

Til dato, alle af den strukturelle enhed er involveret i udførelsen af erhvervslivet og det offentlige programmer for udvikling af transportnettet. Aktiviteterne primært rettet mod at styrke sikkerheden og forbedre pålideligheden af transport, forbedring af mængdeindikatorerne og kvalitet. Relativt nylig gennemgået en reform ledelse Pridneprovskaya jernbane. Så blev Krim, Zaporozhye og Krivoy Rog områder omlægges i direktoratet w / d transport.

Brugen af moderne teknologi

Af særlig betydning i strukturen af oplysninger har en internetforbindelse. Dnepr jernbane, den officielle hjemmeside, som dp.uz.gov.ua, benytter de nyeste fremskridt inden kommunikation og international erfaring med mange spørgsmål. Hertil kommer, at tilstedeværelsen af strukturen af internettet giver dig mulighed for at arbejde tættere sammen og hurtigt engagere sig med kunderne. På sitet kan du finde alle de nødvendige oplysninger om de tjenester, som organisationen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.