ComputereComputerspil

Spin Dæk: hvordan man opsætter begivenheder i maskinen eller kort

Spiludviklere der specialiserer sig i produktion af automobiler simulatorer, meget sjældent vove at gå væk fra alfarvej. De gør en lysere, mere farverig løb i at tilføje en ny maskine modeller, give dem mulighed for at modernisere, forbedre. Men dette er ikke nogen fremskridt i denne retning ikke overholdes, og udviklerne kun lidt afvige fra den sædvanlige rute. Men der er dristige iværksættere, der laver ekstraordinære projekter, som kan tiltrække nye målgrupper og give et vist antal timers sjov. En sådan ikke-traditionelle automotive simulatorer blev Spin Dæk, som tilbyder spilleren at påtage sig rollen som førerens SUV. Det er temmelig usædvanligt lastbiler til brug i bilen simulator, hvilket gør dette spil endnu mere attraktiv. Og folk opmærksomme på en meget interessant måde Spin Dæk. Sådan installeres et mod til dette spil, vil du lære lidt senere, men for nu er du nødt til at komme i nærkontakt med selve projektet.

motortest, udviklet sig til noget mere

Mange mennesker vil blive overrasket, men dette spil blev oprindeligt aldrig var et spil. Det var et lille projekt, der er designet til at fremvise den nye spilmotor. Men tanken fanget spillere, og så blev født Spin Dæk. "Sådan installeres mod og selve spillet?" - overøst med spørgsmål, fordi de ikke umiddelbart, dette projekt blev offentligt. Men efter et stykke tid spillet disken blev frigivet, og derefter optrådte hun i digital form til incitamentet. Dette projekt er en bil simulator, men her behøver du ikke at køre en high-speed personbil keder sig, fordi man er nødt til at være off-road køretøjer, lastbiler og andre monstre på fire hjul. spillets popularitet voksede støt, hvilket førte til oprettelsen af et stort antal mods. Det faktum, at den endelige version af spillet har påvirket det faktum, at det ikke var planlagt som et særskilt projekt. Derfor spiller var ikke meget bred vifte af maskiner og kort, som kunne tage en tur. Men for at kompensere for dette i sidste ende blev de tilstande, der konverterer Spin Dæk. "Hvordan til at installere en mod?" - det er et meget almindeligt spørgsmål, der plager dem, der er utilfredse med en lille mængde af udstyr og veje.

Hvor får mode

Ikke alle problemet opstår lige med installationen af ændringer - mange spillere simpelthen ikke kunne finde, hvor de alle tage på nye biler og kort. Derfor en del af problemet med Spin Dæk "Sådan installeres en mod?" midlertidigt forvist til baggrunden. Først skal du forstå for at tage fra det. Løsningen er ganske enkel og meget ligetil - du er nødt til at kigge efter mode online, på forskellige hjemmesider, der afsættes til dette spil. Der, brugere indsamle hel samling af mods som du kan bruge i din fritid. Du skal blot downloade de filer, du har brug for, og så kan vi gå videre til et andet spørgsmål af spin bag: "Sådan installeres et kort eller en bil?"

Indstilling modifikationer

Først og fremmest er du nødt til at beskæftige sig med, hvor du har installeret spillet. Dette er meget vigtigt, fordi det er i den mappe af spillet bliver nødt til at flytte de filer, du har downloadet. I dette tilfælde tilladelsesindehaverne er meget mere tilbøjelige til at spørge om Spin Dæk "Sådan installeres et kort?", Fordi ejerne selv pirater sat det sted, hvor spillet er installeret. Men der købte spillet ofte ikke, hvor det satte Steam, så straks gå til internettet for at stille spørgsmål om det. Dette er en meget forhastet beslutning, fordi du kan se mappen destination, hvor Steam installere alle dine spil direkte i klienten. Desuden kan du ændre mappen til den, der passer dig bedst, så er det her du skal kigge efter og installeret spillet. Så nu ved du alt om, hvordan du installerer, så det er tid til at beskæftige sig med, hvad alle er mode af de spil Spin Dæk.

Maskiner og kort

Ændringer spil er meget forskelligartet, men Spin Dæk Der er to hovedtyper, som er mest efterspurgte. For det første er denne ændring tilføjer en bil. Som jeg nævnte tidligere, i den oprindelige udgave af teknikken en smule, så med sådanne tilstande spillet bliver meget sjovere. Men hvis du er tilfreds med den flåde, som giver dig et spin Dæk, vil en anden prøve tillade mode og tilføje et andet kort, som det vil være muligt at rejse med bil. Dette gør også spillet meget mere forskelligartet og fornøjelig.

mulige fejl

Naturligvis kan installationen af ændringerne ikke være meget let, da det kan ledsage en lang række fejl. Men fortvivl ikke, fordi der i de fleste tilfælde er den eneste vej til at blive løst. Hvis du ikke har et lydsæt med bilen tilstand eller køretøjet ikke vises i spillet, så skal du prøve at geninstallere opdateringen - muligvis den ønskede mappe kopieres ikke. Hvis dette ikke hjælper, så prøv at hente den samme mod til et andet sted.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.