Mad og drikkevarerOpskrifter

Lækker patties af hakket kød

Lækre bøffer af hakket kød - et stort udvalg af opskrifter og madlavning muligheder. Kødboller, kødboller, ruller, kødboller, zrazy - alle af dem kan blive et ornament til din daglige kost. Mange husmødre tror, de ved, hvordan man tilberede lækre kager af hakket kød bedst. Faktisk selv i færd med at forberede en sådan simpel skål, der bare noget, og du har brug for at blande ingredienserne og steg stykker af denne masse, der er mange forskellige nuancer.

For det første er det nødvendigt at tænke, hvordan man opnår saftighed. Lækre bøffer af hakket kød - er et uopnåeligt højde for sovjetiske kantiner. Og alt sammen fordi, at kokkene derefter anvendes ved fremstilling af for mange kiks og brød, samt besparelser på kødet (det tog kun hårde del). Fagfolk vil helt klart anbefale madlavning udstopning dig selv i stedet for at købe det i butikkerne. Typisk anvendes oksemørbrad (hals, skulder, ryg, bacon). Den fede svinekød er også i stand til at give væk fadet saftighed. Og du kan tage et pund af svinekød og et kilo oksekød. Men lækre burgere hakket kylling, kalkun, kalvekød eller vildt er heller ikke ualmindeligt.

Med hensyn til de æg, der er mange argumentere om at føje dem til fyldet. Utvivlsomt, kun på grundlag af tre stykker per kilo kød. Hvis du lægger mere, vil det endelige produkt viser sig hård. Værtinden er altid tilføjet til hakket løg, den bedste forkølede eller yngel.

Den vigtigste komponent i dette tilfælde - det er brød. Lækre bøffer af hakket kød for at koge det er simpelthen umuligt uden. Han dukkede op i denne parabol er ikke ud af et ønske om at spare penge. Faktisk brød gennemblødt i stand til at gøre frikadeller mørt og blødt. Husk proportioner. Cooks anbefalede pr kg kød til at tage mere end 250 gram hvidt brød og 300 gram mælk eller vand. I tilfælde af kylling koteletter vil alle disse ingredienser har brug for et mindre beløb. Baton skal bruge i går, at der er lidt tørret op, og slet ikke frisk. Nogle gange brødet erstattes af rå kartofler. Vær sikker på at tilføje til udstopning krydderier (chili, koriander, sort peber, paprika), krydderurter (mynte, koriander, dild eller persille). Krydr med salt, før stegning det. Gør dette ved øjet, men ikke forsøge at prøve udstopning på salt. Dette kan føre til alvorlig forgiftning, som råt brug kødet ikke anbefales.

Lækre bøffer af hakket kød er altid kogt i rasp. Og du kan ikke nødvendigvis bruge kiks. Prøv at stege bøffer i lezone. For at gøre dette, slog tre æg med salt og to spiseskefulde af mælk. Så hugger nødvendigt at rulle i mel, derefter - i lezone, og derefter i rasp eller kiks.

Produkter skal placeres kun på en varm pande med olie allerede varmt. Desuden, hvis de steger bøffer i smeltet smør, vil de få meget sødere end en grøntsag. Produkterne skal være placeret langt fra hinanden. Ellers burgere opstart saften, og fra det øjeblik, vil ikke blive stegt, men simpelthen gryderet. Vend dem ikke har mere end to eller tre gange.

Og endelig opskriften på lækre bøffer af hakket oksekød i ovnen. Efter alt, kan de være forberedt ikke kun i en stegepande. Og i dette tilfælde opnås diætetisk produkt. Tag et kilo hakket kød (hjemmelavet eller købt). Hvis du vælger den anden mulighed, så skal du tilføje de hakkede løg, smeltet ost, gennemblødt rasp, kan revne gulerødder, to rå æg og krydderier. Formen af den færdige hakkekød aflange kage, ikke for tynd, så der ikke brændte. Læg dem på en bageplade, så er du nødt til at smøre dem med mayonnaise eller creme fraiche på toppen og drys med ost. Du kan også bruge skiver af frisk tomat. Send al denne pragt i ovnen i cirka 40 minutter.

Lækre opskrifter fra de forskellige udstopning. Men at vide i det mindste et par, kan du gøre livet lettere for dig selv som værtinde og behage husstanden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.