FormationHistorie

Provins Polen: beskrivelse, historie, og en liste over interessante fakta

Næsten alle af staten alligevel delt op i regioner, distrikter mv, afhængig af strukturen af landet. I denne henseende, Polen er ingen undtagelse. Den administrative opdeling af staten indebærer opdeling af landet i provinser. Disse enheder er tildelt specielle funktioner i regeringen. Provinsen Polen har deres egen kapital - de største administrative centre i alle regioner i landet.

Hvad er provinsen?

Vojvodier kaldte de største administrative enheder i staten. Funktionerne af den udøvende magt tilhører marskal. Repræsentere regioner i den nationale Ministerråd dommerne.

Hvad er de beføjelser offentlige administrative enheder? Først og fremmest er disse spørgsmål, som ikke kan løses på lokalt og povyatskom niveauer. Provinsen Polens ret til at beslutte spørgsmål vedrørende tildeling af midler, handel inden for regionen. Også deres problemer kompetence relateret til uddannelse som en skole og et universitet, samt investeringer.

kapital provinser

Hver provins har sin egen kapital. Det er den største by i regionen, som huser de lokale myndigheder. provins center i Polen, som regel er det kulturelle, økonomiske og politiske centrum. Staten, i overensstemmelse med reformen af 1999, er opdelt i 16 administrative enheder med deres hovedstæder.

Det skal siges om Warmia og Mazury i centrum af Olsztyn, hovedstaden i Lodz, Mazowieckie og Warszawa, Opole med byen Opole, Sventoshiskom og Kielce, Wielkopolska (Poznań); Lublin (Lublin); Lower Silesia (Wroclaw); Podlaski (Belostok); Silesia (Katowice); Pomorskom (Gdansk); Western Pomorsky (Szczecin); Lubuskie (Gorzów Wielkopolski og Zielona Gura); Podkarpackie (Rzeszow); Kujawy Pomorsky (Bydgoszcz og Torun) og Małopolskie (Krakow).

historiske oplysninger

Ifølge den oprindelige plan, var det meningen at opdele landet i 12 dele, men i fremtiden som grundlag tog ordning, der blev set i 1975 og i henhold til en opdeling i 17 store regioner. Således reformen af 1999 reduceret provinsen Polen fra 49 til 16. Desuden er et tilstrækkeligt antal store byer har mistet titlen på hovedstaden. Nedenfor finder du information om nogle områder af staten.

Mazovia

Den største i staten er netop Masoviske Amt. Polen skylder ham sin berømte hovedstad Warszawa. I denne del af landet har et stort antal af berømte seværdigheder og historiske monumenter. Rejsende elsker at komme se de vidunderlige paladser, frodige skove og landsbyer, som tilbyder rejsende en masse. Her kan du slappe vidunderligt.

Den sædvanlige turist rejseplan omfatter et besøg til landet Mazovia i Plock, Wyszogród, Modlin, Mlawa, Ciechanow samt slottet i Czersk.

Regionen er hjemsted for Frederic Chopin og J. Kochanowski, som også tiltrækker dem, der rejser i Polen.

I denne provins er der en mulighed for at fordybe sig i vandet i sådanne floder som Bug, Narew, Wkra og svømme i Den Mexicanske Zegrze. Mazowiecka jord forkæler rejsende pate fisk saltsesonom og honning øl.

Lubelskie

Provinsen Polen også omfatte Lublin, Lubelskie eller provins. Bor i denne region polakker hædret gæster et traditionelt måltid som Tabuleac`, praliner, og du kan smage hindbær og ribs vin med en vidunderlig duft.

Hovedstaden i provinsen er Lublin, som har en gammel historie. Her kan du føle dig som en deltager i det meste af den ridderlige turnering, besøge området Old Market, se på Grudskii Brahma mv

Tænk, at atmosfæren i svundne århundreders hårdt erfaring i Østeuropa? Bagsiden viser Lubelskie. Polen giver en mulighed for at føle sig som en hjemmehørende i den middelalderlige by. Ud over historiske seværdigheder, der er et stort antal naturlige monumenter. Hvorfor er kun skovens foden af Karpaterne og naturreservater som Kazimezhskogo. En følelse af naturens storhed skyller over dig i disse steder, så positive følelser og æstetisk nydelse er forudsat.

Pearl of Lublin provins anses for at være monumenter og steder at bo i byerne, især de attraktioner Nałęczów, Radyno-Podlaska, Chelm, Pulawy, og andre. De kan være en ideel tilflugtssted for dem, der søger en fredelig atmosfære samt ivrige efter at nyde udsigten i det gamle arkitektur , lære mere om polsk historie, folkemusik myter og legender.

Pommern

En af de mest maleriske og attraktivt for turister er det pommerske voivodskabet. Her rejsende hvile i pensionater på Chazhikovskom sø, samt i dalen af floden Vistula. Tradition af de gamle kyst-beboere-slaver i forbindelse med Østersøen - den perfekte kombination for en god ferie.

Pommern (Polen) vil give dig et eventyr middelalderlig Tyske borge (Malbork og Kwidzyn), den unikke atmosfære i smaragd Kaszub og sandstrande med storslåede natur.

Du kan smage den lækre proppet med lever og svampe, kasjubisk dumplings og gulerod kage, opskriften som indbyggerne i provinsen holdt en tæt bevogtet hemmelighed.

Blandt de interessante byer i regionen skal kaldes Ustka, Loeb, og Gdansk, Gdynia og Sopot Trekantsområdet - en af de største byområder i landet. Turister kommer fra år til år, for at nyde skønheden i klitterne i Slowinski reserve samt vilde Bor Bory, hvor man kan sejle i kano på floden Brda og WDA.

Hvis du er på udkig efter en atmosfære af middelalderlige østeuropæisk by bør se på den gamle bro i Tczew eller lære mere om mysterier usædvanlige Kotsevskoy fæstning. Pomorie giver også rejsende mulighed for at nyde skønheden i klitterne og floden sporkrydsninger i Żuławy.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.