FormationHistorie

'Buntashny århundrede'

17. århundrede ( "Buntashny Century") var et meget symbolsk navn. Han begyndte Time af Troubles, dens midterste er en hektisk periode i regeringstid Alexei Mikhailovich. Sociale bevægelser af denne periode er kendetegnet ved en sådan intensitet og omfang, intensitet og varighed.

I 1645 blev han konge Alexei Mikhailovich, som var stærkt påvirket af sin lærer - Boyar Morozov. Efter sit ægteskab med Maria Miloslavskaya, den nye kongelige familie kom til magten, begyndte at tage imod bestikkelse, der førte til utilfredshed for de mennesker situationen.

Forestillinger, som blev berømt for "buntashny århundrede" adskiller hidtil uhørt massekarakter der nåede næsten til størrelsen af landet. Denne gang, Salt, pest, Kobber optøjer, urban uro i Novgorod og Pskov, Solovetsky sæde, razinschiny. Men på trods af aggressivitet oprørerne, at regeringen var ikke svært at knuse oprøret med hjælp af en delvis opfyldelse af kravene eller magtanvendelse.

Urban opstande spredt sig til mange landsbyer i landet på grund af det faktum, at skatten på de handlende og håndværkere blev mere alvorlig hvert år, og statskassen var genopfyldes ved at reducere lønningerne for soldater almindelige mennesker.

Salt Riot i 1648 blev en af de mest magtfulde opstande, der kendte "buntashny århundrede". Finansiel reform Boyar Morozova forbundet med indførelsen af salt skat, forårsagede stærk utilfredshed med lejlighedskomplekser og bueskytter. Brød ud i hovedstaden i opstanden endte med at opfylde kravene i sine deltagere: regeringen ændret tyvagtige dommere musketerer betalt for 8 rubler, defaulters ikke længere omfattet "pravezh" (smadre knockout gæld).

Men efter opstanden Moskva rejste en bølge af optøjer og uroligheder i byerne i den sydlige del af landet, i Sibirien og Pommern. Den mest markante var spændingen i 1650 i Novgorod og Pskov. Oprørerne afsatte guvernør og overdraget magten til byens ældste. Uroen i Novgorod blev undertrykt af regeringstropper, og en delegation fra hovedstaden var rettet til overtalelse Pskov, der har udstedt benådning til oprørerne i bytte for deres aftale om at stoppe udførelsen.

"Buntashny alder" fortsatte kobberopstanden i Moskva (1662), som på mange måder mindede begivenhederne i Salt Riot. I ryggen var der faldende kobber penge, og afgifter, der opkræves af høj kvalitet sølv. Posad mænd og bueskytter, Reiter og soldater fra garnisonen Moskva præsenterede kongen krav og beskyldninger i power boyarerne forræderi, sammensværgelse mod polakkerne og ruin møller. Fletcher hylder med magt oprørerne, som lod til kongen med kravene i "ubivstva boyars."

"Buntashny århundrede" i Rusland måske i højere grad end de urbane opstande, der er kendt for Razin bevægelse (drej 60-70 år), der fik status af krigen, men der stadig er tvivl om regningen, var der en krig af bonden eller Kosak . Krigen med Sverige og Polen har ført til ruinen af befolkningen. Som et resultat af den befolkningstilvækst af utilfredshed i Don Cossack hær blev dannet, som søgte at vælte den politiske system og vedtage frivillig bestyrelse.

"Folks Hjælpere" - Don Cossack Stepan Razin - var en mand, udgydt strømme af blod. Vold baseman forårsaget voldelige gengældelsesangreb fra myndighedernes side. Razinschina opstod på Don, hvor længe afgjort flygtige bønder og repræsentanter for Posada, som ønskede at blive en freestyle. I 1667 Stenka "votagu indsamlet fra de fattige" og "gik en tur på den mørke blå hav" for at "få statskassen, hvor meget burde." Razintsy snedig tog Yaitsky by og opgav den kejserlige fordel i bytte for en benådning til oprør begået. Stenka Caspian begyndte sin kampagne, både aggressiv og anti-feudale. Flammer oprør fejet Volga-regionen. Kun i 1671 Razin var i hænderne på regeringen og blev henrettet på Røde Plads. De vigtigste centre for opstanden blev undertrykt.

"Buntashny Century" har ført til betydelige ændringer i den fremtidige liv i Rusland.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.