Mad og drikkevarerSalater

Salat med tun

Sandsynligvis alle hørt, at helt sikkert brug for at inkludere fisk i kosten. Ernæringseksperter fortsat understrege, at hun er en naturlig kilde til protein. Sammenlignet med kød dyr og fjerkræ, fisk indeholder få kalorier og er en fremragende kilde til phosphor, kalium og magnesium. Desuden sikrer forsyningen af en stor mængde iod i kroppen og mange andre vigtige vitaminer og mineraler. Selv fedtindhold i det værdifuldt for menneskers sundhed.

fisk og skaldyr forbruges af mennesker i forskellige dele af verden og i forskellige former. Til salg er en frisk, frosset, saltet eller røget fisk. Men vi er blevet meget populære fiskeprodukter i form af dåsemad. Især nyttigt er nødvendigt at tildele tun.

Det er værdifuldt, fordi det har karakteristiske ernæringsmæssige egenskaber. Kødet er fedtfattig og højt proteinindhold, så retter en meget stor. Tun er rig på vitamin A, D og C, har gavnlige virkninger på vision og forbedrer knogle sundhed. Den er rig på fiskeolie, som igen bremser henfald af hjerneceller. Regelmæssig indtagelse af tun sænker kolesterol i blodet.

Hvis vi taler om retter med tun, det er simpelthen et godt valg. Tun er en af de bedste fisk, der kan føjes til en salat. Men man skal passe på, at han ikke bliver for tør. Derfor er en af den bedste løsning er at tilføje den rigtige mængde af mayonnaise som en forbinding. Frisklavet tun salat er en let snack til frokost, middag og er ideel for dem, der er på slankekur. En unik kombination af tun med citronskal og grønne grøntsager skaber en fabelagtig smag.

Grundlæggende salat med tun opskrift som indeholder dåse fisk, ris, majs, æg og mayonnaise, er ganske nærende. Men denne vidunderlige salat kan fremstilles i mange forskellige fortolkninger. Hvis du ikke har salat - den kan udskiftes arugula, hvis ikke af majs - kan du bruge radise. En sådan substitution vil give en helt ny smag.

Det kan navngives kombination med kylling tun. For at gøre dette, er du nødt til at koge pasta, afløb og lad afkøle. I en skål, blandes majs, bønner og hakkede ananas, tilsæt derefter hakkede æg, skrællede og skåret røget ben af kylling, tun og hakkede porrer. Endelig, tilsæt mayonnaise, salt og peber og bland godt. Sæt til afkøling i 2-3 timer i køleskabet. Sådan tun salat kan opbevares ved lave temperaturer i 2 til 3 dage.

Tun er den oprindelige kombination med arugula og kapers. Resultatet er en unik smag for kræsne ganer. For salat du har brug for i en skål sætte løg, citronsaft, kapers og olivenolie, alle mix og smag til. Tilføj kogt ris til madlavning ingredienser, tun og arugula, bland godt.

Meget populær og salat med tun og bønner. For at gøre det, du har brug for at suge bønnerne i 3 timer, koges i saltet vand og skyl. Derefter skylles de salatblade, skåret i skiver og sat i en skål. Tilsæt bønnerne til salat med tun, drys med salt og peber. Skræl løget, skæres i halve ringe og tilføje til fisken. Sæt en plade med en skive ristet brød. Denne salat vil berige smagen af kapers og hakket persille. I en anden udførelsesform er den grundlæggende opskrift salat tun og bønner kan tilføje selleri stilke i tern og kogte æbler, ingefær, peber, salt og mayonnaise.

En farverig og sprøde salat med tun og Pitta er meget populær i Mellemøsten. I denne opskrift tun tilføjes for at forbedre smagen og øge proteinindholdet. For denne usædvanlige snacks behøver at stege brød pitta par minutter på grillen. Åbn forsigtigt de to halvdele og skåret ud i midten. Sæt tilbage på grillen og holde i et par minutter på hver side. Bland olivenolie med citronsaft, smages til med krydderier. Tilføj grønne løg, tomater, agurker og tun. Bland alle ingredienser. Ved afslutningen sætte persille, koriander, mynte og stykker af pitabrød, hurtigt røre og server straks.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.