Af teknologiMobiltelefoner

Smartphone Lenovo A398T: anmeldelser, beskrivelser, specifikationer, firmware og anmeldelser af ejerne

Mange fans af mobiltelefoner har allerede værdsat potentialet i Lenovo A398T smart telefon. Piercing apparat, ved den måde, er tilgængelig på selskabets hjemmeside og kan hentes i 24-modus 7. Alle kan hente filen derfra, og derefter installere softwaren på din (muligvis allerede en favorit) enhed.

Virksomheden er kendt for Lenovo?

For hvad brugerne så meget af denne mobiltelefon model? Mest sandsynligt, en af de mest slående fordele var build kvalitet. Ja, Lenovo ved en masse om det. Og det handler ikke kun om mobiltelefoner, men også bærbare computere. Men da emnet for denne artikel, er blevet lige et overblik over Lenovo A398T, hvis pris er nu omkring syv tusind rubler, så lad os komme til det.

Introduktion til oversigten

Det skal bemærkes straks, at Lenovo, som de siger, lige uden for døren af køberen begynder at falde på sin side. Og i denne forbindelse kan mange brugere af internettet publikum være et legitimt spørgsmål. "Hvad?" - spørger du. Og i virkeligheden, alt er meget enkel. Lenovo tilbyder potentielle købere ikke mindre et kvalitetsprodukt til en lavere pris. Vi vil ikke gå for meget i fortiden, men blot konstatere, at i dag prisen for telefonen spiller en vigtig rolle. Nogle gange kan det siges, selv afgørende.

For at være mere specifik, citerer specifikke tal, er det let at konstatere, at virksomhedens maskiner koster tocifrede procent mindre end andre mærker enheder, der er udstyret med helt identiske påfyldning. Generelt har fans af selskabet længe været bemærket, at det hele tiden stræber efter at sikre, at genopbygge og udvide sit sortiment af mobiltelefoner. Lineup er vokset hurtigt i de seneste år. Og det er umuligt at gætte, hvad det kunne bringe. Af den måde, ikke så længe siden virkelig forventet færdiggørelse af det samme lineup blev smartphone "Lenovo A398T".

Valgmuligheder

Pakkens indhold "Lenovo A398T" ret beskeden. Det omfatter kun selve telefonen, USB 2.0 standard kabel, oplader og brugsanvisning skrevet på kinesisk. Intet mere her, vil vi ikke se: ingen trådløst stereo headset, eller noget andet.

udseende

Så du har købt din telefon. Lad os se på hans udseende og give det en rating. Nå, hvad kan vi sige, styret af de første tanker og følelser? Og det er hvad. Foran os er ikke noget som en almindelig telefon-mursten. Lidt groft, men det er sandt. Om nogen design undersøgelser tydeligt kan ikke tale.

Enheden er lavet, ikke kun i sort, men også i hvid farve ordningen. Bredere publikum, ved hjælp af mobil, "Lenovo" enhed selskab, har mørk farve for længst fået nok. Og selskabets udviklere har hørt hans "fans", hvis de kan kaldes. Hvid, som giver en blank plast, overlapper kun delvist sølv fælge, holdes ved enderne af indretningen. Denne kombination ser ikke bare interessant - det ser helt naturligt og smukt. Også her designerne har ikke tabt.

Hvis vi taler om, hvordan enheden er "Lenovo" virksomheder i din hule hånd, du straks bemærke, at følelse, men ikke perfekt, men meget tæt på den. Mest sandsynligt, dette skyldes det faktum, som har dimensionerne af indretningen.

Frontpanelet på telefonen ser smagløst. Årsagen er den store gitter dækker øresneglen, placeret over den berøringsfølsomme skærm enhed. Men hvis du smider denne mangel på hovedet og ikke opmærksom på det, så skælde enheden længere, faktisk slet ikke. I hvert fald hvis demontere frontpanelet. I modellen, "Lenovo A398T" alt det andet ser ud som det skal ifølge traditionen: toppen er det officielle logo fra producenten. En tre betjeningsknapper er placeret under skærmen, som er karakteristisk for "Android" operativsystem.

I den øverste ende af enheden er arrangeret stik, så du kan oprette forbindelse til telefonen kablede hovedtelefoner samt standard MicroUSB kabel til synkronisering med en bærbar computer eller pc.

Mange brugere udtrykte negativt om tilgængeligheden af afbryderknappen ligger på øverste kant. Og producentpriser hørte smartphone elskere "Lenovo". Modellen A398T magt og låseknap flyttes til højre side.

Nu hvor afbryderknappen var på siden af telefonen, havde jeg til at ofre noget. Og i rollen som offer, vi - mængden rocker. I denne mobiltelefon, er denne knap flyttes til venstre kant. Selv om det kan være, der det tilhører. Et sådant arrangement styrer en mulighed ofte bruges i lignende modeller og andre mærker.

Bagsiden af telefonen "Lenovo A398T" er fremstillet af det samme materiale som huset enheden selv, nemlig af blank plastik. Det kan ses, at det bageste dæksel og kameraet enheden ikke er placeret i et plan. Kameraet stikker lidt. Af den måde, da jeg begyndte at tale om det, vi straks bemærke, at flash og der er ingen spor. Så telefonen er tydeligvis ikke egnet til skydning om natten. Hvad andet kan findes på bagpanelet? Er det en ekstern højttaler, som er beliggende i et beskedent hjørne.

opbygge kvalitet

For ham uden krav. På trods af at det er en kinesisk smartphone. Alligevel er selskabets teknikere arbejdede og denne gang en succes. For at finde fejl med noget i forhold til samlingen er ikke bare svært, men meget, meget svært. Intet i telefonen ikke knirke, er afstandene ikke overholdes. Perfekt tilpasset til huset, og bagsiden.

Telefon Lenovo A398T. display Egenskaber

Skærm smart telefon "Lenovo A398T" har en indbygget IPS-matrix, hvilket reducerer belastning af øjnene. En meget nyttig teknologi, der giver mulighed for en lang tid uden skade for øjet at læse tekster og se film fra telefonens skærm. Skærmstørrelsen er 4,5 inches. Opløsning, selvfølgelig, er ikke den bedste - 854 af 480 pixels.

Men de betragtningsvinkler er ganske gode. Farvegengivelsen er heller ikke specielt halt. Selvfølgelig, i naturligt lys billede er allerede klart ikke det samme, men det var forventet. Samtidig, er problemet med at læse i sollys løst. For at gøre dette, skal du blot tilføje lysstyrke på skærmen, og bestanden den i maskinen imponerende, da vi ikke kan sige. Og endelig, kan vi konstatere, at displayet enheden understøtter en funktion, der hedder "multi-touch", det vil sige, billede skalering med fingrene.

Lenovo A398T. anmeldelser ejere

enheden forholdsvis ny model. Mens telefonen kun sælges på hjemmemarkedet. Det er grunden til at finde anmeldelser om enheden er vanskelig. Det internationale netværk af dem ikke så meget som det ser ud ved første øjekast. Men de referencepunkter stadig formået at skille sig ud.

Så, hvad kan du fortælle os vidnesbyrd af mennesker, der allerede har købt telefonen? Fra dem kan du lære, at enheden har to store fordele og to store ulemper. Blandt fordelene - fremragende build uden knirker og tilbageslag, og en god skærm. Blandt de mangler - en lille mængde RAM og en svag kamera, der giver billederne en meget middelmådig kvalitet.

Resumé og konklusioner

Hvad gør en person, der har købt en mobiltelefon "Lenovo A398T"? Det vil være temmelig almindelige, kedelige arbejde telefon. Fyldet maskine er ikke et spil, og håndterer kun de mest trivielle opgaver. De vigtigste årsager til dette - en svag processor og en lille mængde RAM. Men de penge telefonen lever op helt, give brugeren en glimrende lejlighed til at være næsten hele dagen på internettet, læse artikler, bøger og se film.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.