Mad og drikkevarerOpskrifter

Stegte tærter med kød - en simpel opskrift på en velsmagende fad

Hvad varm erindringer har du på din barndom? Grandma tærter fyldninger duftende lugt og varme fra brændeovnen. Hver af os kærligt minder hvordan var spise lækre stegte kager med forskellige fyld.

Lad os snakke lidt om oprindelsen af sådan en simpel, ikke usædvanligt velsmagende behandler! Bag tærter blev i Rusland for lang tid siden. Først og fremmest, at ordet "kage" kom fra ordet "tærte" (eller "fest"). Det var under de rituelle fester i Rusland denne parabol ejere behandlede deres gæster. Også i Rusland, lærte unge piger til at koge bøffer tilbage i 13-15 år. Og hvis pigen ikke vidste, hvordan man laver mad, så ville det være usandsynligt, at have giftet sig. Men stadig en masse værdi i Rusland havde stegt tærter med kød, som yderligere vil blive diskuteret. Denne ret er perfekt til ethvert måltid, uanset om det er en familie frokost eller middag eller en festlig måltid.

Forbered stegte tærter med kød - er en kunst, og desværre kan ikke alle i dag lære denne færdighed. Det synes at være tilfældet, da min bedstemor lært eller receptpligtig nabo, men om dejen ikke opnås, eller med fyld med noget andet.

Så lad os starte med du forbereder stegt kød tærter. Først og fremmest, vi er nødt til at forberede alle ingredienserne. Du bør starte med et kødfyld, det er ved at forberede den længste. Fyldet kan være fremstillet af enhver kød - som de siger, til din smag. Hver familie har sin egen opskrift på stegte tærter med kød, men den enkleste, efter min mening, er følgende.

Først skal du optø kød. Kast i vand uden nødvendigvis kogning. Når vandet koger, begynder at synke ned i krydderier beholderen: salt smag eller størrelsen af beholderen, lidt løg og gulerod. Inden udgangen af madlavning rense løg, gulerødder og steg det indtil den er gylden. Endelig, kødet er klar, og vi skal sætte det til afkøling. Kød fyld til tærter, som tidligere nævnt, være enten fuldstændigt, men det er bedre at bruge en blandet hakkekød (af svine- og oksekød, suppleret med kylling). Så får vi en blød fyldning, saftig og aromatisk.

Mens kødet køler, bør det tage testen. Vi har brug for en 1 kilogram mel, tørgær 30gramm eller fem teskefulde, 20 g salt (ca. to teskeer), 30 gram sukker (spiseskefuld), 3 æg, mælk (blandet i halvdel med vand) 300 ml og 70 gram smør olie.

Få æltning proces: en blanding af vand med mælk grå til 40 grader, og tilsætning af gær, piskningen blender eller mixer. Dermed vores blanding beriget med oxygen, dejen stiger og bliver mere omfattende. Dette vil have en positiv indflydelse på smagen af stegte tærter. Dernæst Sigt mel og tilsæt salt, til at køre ægget, sukker og derefter hældes i pisket masse med gær. En olie således sat i en mikrobølgeovn i 3-5 minutter (15% kapacitet).

Ælt dejen til stegte tærter med kød bør være op til det øjeblik, hvor det begynder at komme ud i hænderne. Denne proces tager en masse tid. Den æltede dej hæld smeltet smør, og så har du brug en god krydsning mellem en anden 10 minutter Når massen er jævn, dække det med et håndklæde og lad det stå.

Vi er engageret i udstopning. Den afkølede kød hakkekød og blandes med zazharki. Derefter skæres æg med løg og forstyrre fyldet, kan du også salt smag. Dej vi stod op og klar til brug. Vi kan begynde at forme kager. Formular til dem, du kan vælge absolut helst - nogle foretrækker et ryddeligt bolde, og en som de klassiske ovale bøffer. Nogle endda gerne forme trekanter. Så det hele afhænger af fantasi af en kok.

Efter bøffer ting er lavet, skal det sætte dem i en gryde og pels med æggeblomme.

Her, i princippet, og alle! Stegte tærter med kød - en reel behandling for familie og gæster, hvilket ikke er meget vanskeligt at forberede. Nyd alle måltid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.