Mad og drikkevarerOpskrifter

Krydret kvæde, bages i ovnen med krydrede fyld

Det er generelt accepteret i ovnen dampet grøntsager, fyldt med forskellige fyld, sød dessert. I de fleste tilfælde fremgangsmåden til varmebehandling er karakteristisk for tæt konsistens og mættet frugtsmag - æble, pære og kvæde. De ser vidunderlige sammen med flødeskum, creme og revet chokolade. Er det muligt at anvende som en usædvanlig andet kursus tilbydes frugt? Hvordan forbereder for eksempel sådan bagt kvæde? Opskrifterne præsenteret i denne artikel, er slående i deres originalitet på grund af den usædvanlige kombination af den søde smag af frugt og krydret-salt "farve" fyld, påfyldning frugt kurve.

Kvæde, bages i ovnen med hakket kød: brugte produkter

5-6 pcs. mellemstore krævede komponenter listet nedenfor om størrelsen af kvæde frugt.

At fylde kødet fyldet:

 • 500 g hakket magert kylling (2 dele) og oksekød (1 del);
 • 1 mellemstort løg;
 • 1 lille fed friske hvidløg;
 • Grøn frisk persille;
 • at smage peber og salt.

Til saucen:

 • 4 hele artiklen. l. lys cremefraiche;
 • 4 fuld dessert l. piskefløde;
 • 1 tabel glas enhver bouillon (kød eller vegetabilske);
 • 1 spsk. l. helst vegetabilsk olie og lugtfri;
 • krydderiblanding (peber, sød peber, koriander, oregano, basilikum).
 • 5 kviste frisk dild grønne;

For gyldne øverste skorpe:

 • 150 g fast nemyagkogo ost.

Kvæde, bages i ovnen med hakket kød: tilberedning

 1. Peremel kød med løg og hvidløg. Hak urterne og føje til udstopning. Masse krydderier og smag til med salt. Hakket grundigt omrøres, lidt nedslående, som koteletter.
 2. Kvæde vaske, fjerne det øverste hvidlig belægning, og derefter skrabe kniv eller ske tilspidset indre pulp, der danner en "kurv" med en vægtykkelse på 1-1,5 cm.
 3. Stramt fyld frugt "container" fyld. Sætte den på en smurt bageplade, og derefter i en forvarmet ovn til bagning ved 200 ° C Efter 20-25 minutter, top fyldet skal være lidt gyldent.
 4. Bland alle sauce ingredienser. Bagte kvæder vil være meget saftigere efter du hælde det i den fremstillede blanding af kurve. 1-2 spsk. l. Lad saucen til ostemassen. Fortsæt bage yderligere 15-20 minutter, skru ned for temperaturen lidt.
 5. Groft rist osten og bland med hakket dild sauce, tilsæt resten af viskositeten. Den resulterende blanding var sted på en kvæde og Brown de 5-7 minutter.
 6. Serveres med vegetabilsk salat, pynt med kviste af grønne områder. En fantastisk tilføjelse til sennep eller krydret tomat ketchup.

Kvæde, bages i ovnen med ris fyld

For at gøre den krydrede smag af denne traditionelle hvide yderligere ingredienser, der anvendes granuleret fyldstof. Fordi normalt det er lavet søde, honning aroma, rosiner og vanille. Quince, bagt i ovnen, er noget anderledes at smage, hvis lagt i ris til et par hakkede nødder, blandet med hakket kylling. En ost skorpe med succes "modregne" og afbøde saltholdighed påfyldning. Eksperimenter ved at kombinere uforenelige og få nye smag fantastisk!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.