FinanserBanker

Hvordan man laver et kort over sparekassen i de mest gunstige vilkår?

Besparelser i mange år forsøger at behage sine kunder med kreditprodukter. Den mest populære af disse er kort til forskellige formål. Dette kan være en betalings- eller kreditkort. Når valget er truffet til fordel for den ene eller den anden, er at finde ud af at dekorere Sberbank kortet. Dette kan gøres på forskellige måder, som vælges ved at hver kunde individuelt.

Kort udvælgelsesprocessen

Før du tegne et kort over sparekassen, bør definere formålet med behandlingen til banken. Hvis dette er et betalingskort, så finde ud af, hvor lang tid, størrelsen af depositum, renter og så videre. Kreditkortet har en anden type, limit og den afdragsfrie periode. Som regel lærer om detaljerne og fordele på den officielle hjemmeside for banken eller direkte til afdelingen. Begrænsninger i forhold til de låntagere i stort set ingen registrering kort. Det vigtigste er, at alder var mere end 21 år, var der bevis for indkomst, og for lønningslisten klienter har særlige privilegier for udstedelse kort. Ikke desto mindre udstede et kort "Sberbank Rusland" - hvilket betyder at modtage mange ekstra fordele, der vil være nyttige i hele perioden af brug af tjenesten.

De største fordele ved sparekassen kort:

- Praktisk Shopping og betaling;

- et stort antal ATM giver dig mulighed for at fjerne den nødvendige mængde af penge næsten overalt;

- nem at bruge netbank, giver dig mulighed for at administrere dine konti, foretage indkøb, forsyningsselskaber, lån, og så videre;

- henstandsperiode;

- konstant stigende grænsen.

For visse kategorier af kunder, såsom løn og studerende har deres egne forskelle i udformningen af kortet. For alle andre, spørgsmålet "Hvordan man laver et kort over sparekassen" vil synes nemmest. Det er nok til at udføre et par enkle trin, og du kan med held nyde alle de privilegier udstedte kort.

Proceduren for registrering af sparekassen kortet

Den mest pålidelige sted at tegne kort over sparekassen anbefales, det er nogen adskillelse. Låntager nok komme til banken med en fuld pakke af dokumenter, kontakte den relevante specialist, udfylde en formular og vente på afgørelsen. Nu første ting først.

Branch valgte bopæl eller i nærområdet. Det vigtigste er at forberede de nødvendige dokumenter, som udstedelsen af Sberbank kort uden at mislykkes. Spørgeskemaet kan være pre-print og fylde fra stedet i banken eller tage en ret på kontoret. For at udelukke muligheden for fejl i fyldning, bedre fylde det med banken officer. Listen over dokumenter omfatter sådanne papirer som pas, reference 2-PIT for de sidste 6 måneders arbejde, en kopi af projektmappen, den forsikring pension certifikat nummer TIN. Payroll kunder nok til at indsende en resultatopgørelse. Det er vigtigt at forstå, at banken kan nægte og meget samvittighedsfulde låntagere, det vigtigste - ikke mister hjerte og bare prøve igen senere. Den behandling af ansøgninger spænder fra tre til fem hverdage. Bankansatte vil meddele beslutningen om at telefonnummeret, som låntageren i form.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.